Μπάσκετ: Παίκτης της Μπαρτσελόνα άγγιξε τα οπίσθια γυναίκας διαιτητή εν ώρα αγώνα

Κοινοποίηση:
ΔΦΒΔΓΓ

Τις τελευταίες ώρες στην Ισπανία έχει ξεσπάσει σάλος εξαιτίας μιας χειρονομίας του Ντάριο Μπριθουέλα της Μπαρτσελόνα προς τη Γιασμίνα Αλκαράθ, μία από τους τρεις διαιτητές του αγώνα.

Ο Ισπανός παίκτης, κατά τη διάρκεια του τελευταίου δεκαλέπτου την Κυριακή, υπέπεσε σε φάουλ μακριά από την μπάλα που υπέδειξε η Αλκαράθ και άρχισε να διαμαρτύρεται εναντίον της. Ενώ το έκανε αυτό, ενώ περπατούσε στον αγωνιστικό χώρο, ο Μπριθουέλα άγγιξε τη διαιτητή στα οπίσθια.

Από τον τρόπο που γυρίζει η Αλκαράθ και από τη χειρονομία που φαίνεται να κάνει πριν από το κόψιμο στο ριπλέι, φαίνεται ότι ο Μπριθουέλα τιμωρήθηκε με τεχνική ποινή. Στην πραγματικότητα, ο Ισπανός δέχθηκε ένα απλό προσωπικό φάουλ για τη φάση που οδήγησε στο σφύριγμα της διαιτητή.

Το βίντεο με το περιστατικό κάνει τον γύρο του διαδικτύου, όπου πολλοί τον κατηγορούν για σεξουαλική παρενόχληση.
Δείτε το βίντεο:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Μια κίνηση που γίνεται δεκαετίες τώρα μεταξύ κυρίως και μέχρι πρότινος ανδρών, τώρα έγινε προς μια γυναίκα. Ουδεμία σχέση με σεξουαλική παρενόχληση, μάλλον ο παίχτης ασυναίσθητα όπως θα έκανε και με έναν άλλο παίχτη ή άντρα διαιτητή. Ευκαιρία βέβαια να βγουν οι me2δες, όσες θα ήθελαν να τους πιάσουν και τον δικό τους αλλά είναι άσχημες στην ψυχή και δεν βρίσκουν κανένα θύμα, λούστροι που και αυτοί δεν τους τον πιάνουν κλπ. Έλεος με τις λαλακιες. Υστ. Προσωπικά δεν πιάνω κανένα κ@λο πλην της δικιάς μου.

Leave a Response