Μπάχαλο στα δημόσια νοσοκομεία! 26χρονος με κορωνοϊό το έσκασε από τον Ευαγγελισμό – Ανθρωποκυνηγητό της ΕΛΑΣ για τον εντοπισμό του

Κοινοποίηση:
1

Ο νεαρός άνδρας προσήλθε στο νοσοκομείο το βράδυ του Σαββάτου (29.08.2020). Είχε πυρετό, βήχα και πονόλαιμο.

Συναγερμός έχει σημάνει στην αστυνομία για τον εντοπισμό ενός 26χρονου, ο οποίος έχει κορονοϊό και το… έσπασε από τον “Ευαγγελισμό”.

Ο 26χρονος πήγε στο νοσοκομείο το βράδυ του Σαββάτου (29.08.2020), έχοντας πυρετό, βήχα και πονόλαιμο, με αποτέλεσμα να υποβληθεί σε τεστ για τον κορονοϊό. Όταν διαγνώστηκε θετικός, οι γιατροί τον ενημέρωσαν ότι πρέπει να νοσηλευτεί.

Εκείνος, όμως, εξαφανίστηκε με τη βοήθεια του αδελφού του που ήταν μαζί του στο νοσοκομείο. Ακολούθησε επικοινωνία των γιατρών με τον αδελφό του 26χρονου, ο οποίος δήλωσε ότι ο συγγενής του δεν επιθυμεί να νοσηλευτεί, αλλά θα παραμείνει σε κατοικία για την οποία έχουν δοθεί ασαφή στοιχεία διεύθυνσης.
Πλέον, τον αναζητεί η αστυνομία, ενώ σε βάρος του έχει ήδη σχηματιστεί δικογραφία και του έχει επιβληεθί πρόστιμο 5.000 ευρώ.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

10 Σχόλια

  1. «Μάστορα» καταλαβαίνεις τι θα πει ιδιωτικός χώρος και απομονωμένος; Μήπως είναι δύσκολα ελληνικά για σένα; Άσχετε!

  2. Το Σάββατο ο Ευυαγγελισμος είχε εφημερία . Γιατί τον άφησαν να φύγει καί δέν τόν οδήγησαν μετά συνοδείας στό ειδικό τμήμα στο υπόγειο τού παλαιού Κτηρίου πού έχει δεσμευθεί γιά τά κρούσματα μέχρι να αποφασισθεί που θά τόν πήγαιναν ; Ανοιξαν διαλογική συζήτηση μέ τόν ασθενουντα ; Αν είναι δυνατον .Επί πλέον σέ απόσταση αναπνοής βρίσκεται το Νοσοκομείο αναφοράς του Ναυτικού. Ωραία Πρωτόκολλα τηρούν κυριε Παρδαλιά !!!

    1. αμα ηταν αυστηρος ο χαρδαλιας μετα θα ρχοταν οι ραντισμενοι και θα λεγαν τι το βασανιζετε το παιδι αφου ειναι κοροδοιος…

  3. Με πυρετο, βήχα και πονόλαιμο, το καλύτερό τους ήταν στο νοσοκομείο, θα τους έφευγε σαν απλή γρίππη;Ο νεαρός φταίει που πήγε εκεί και δεν το αντεμετώπισε σπίτι του όπως κάνουμε όλοι μας.Τώρα ωποσδήποτε του φόρτωσαν και κορονοιό και πρόστιμο.

  4. Από τη στιγμή που, με δική του ευθύνη, επιθυμεί να παραμείνει σε καραντίνα σε ιδιωτικό του χώρο, δεν βλέπω το λόγο πανικού και επιβολής προστίμου.

    1. με τηλεμταφορα πηγε στο κρυσφηγετο του πρωτον. Ισως πηρε λεωφορειο ισως ταξι.. Οι αλλοι τι του φταινε
      Η πολυκατοικια του θα ενημερωθει αν ειναι στα κρυφα;
      Ασανσερ δεν θα παιρνει αυτος η ο αδερφος του
      Δεν πρεπει να γινει ελεγχος και στον αδερφο
      Αμα κρυβονται πως
      Επισης οταν εισαι καραντινα εισια καραντινα
      Αυτος ο κοπρος λακησε απο νοσοκομειο τον εχεις να μεινει σε σπιτι 14 μερες….;
      Πως θα του γινει επανελεγχος να ξερουν ειναι οκ
      Το κρατος πως θα επιβλεπει να τηρει καραντινα

    2. Τι λες ρε μαστορα? «Στον ιδιωτικο του χωρο».. «πανικου και επιβολη προστιμου».. Πως τα λετε πως τα λετε.. Φακελο και καραντινα γιατι ο μ@λακοκαυλης μπορει να κολλησει κ αλλους. Μονο και μονο απο την συμπεριφορα του καταλαβαινεις με τι ανευθυνο ζωο εχεις να κανεις. Μας αρχισες τα σεις και τα σας λες και θα πιουμε τσαι σε κανα πυργο στην Σκοτια.

      1. Ρε άντε άσε μας λουλού,κλείσου εσύ στο σπιτάκι σου μέσα και δεν κινδυνευεις από κανένα «ανευθυνο ζώο» ,που δεν θέλει να μείνει στο νοσοκομείο για πονολαιμο και βήχα!..Μας τα εχετε κάνει τσουρέκια ενώ αν κατσετε στα αυγά σας όπως τον Απρίλιο δεν κινδυνευετε από κανέναν..Αλλά είστε τόσο κομπλέξες που όοοχι ,επειδή ειστε εσείς χεσμένοι ,πρέπει να φοβούνται και οι αλλοι και αν δεν φοβούνται να τους το επιβάλλετε….Μάντεψε ποιος ειναι ο μαλακοκάυλης?Εσύ ,ναί σωστα!Μείνε σπιτάκι σου τώρα και ασε μας στις ζωές μας.

  5. θα λεγε ειναι κοροδοιος αλλα μολις ειδε τα σκουρα προσεφυγε στο εσυ….
    Το προστιμο δεν πρεπει να ναι μονο 5 χιλ μα και ποινες για τετοια γιδια

Comments are closed.