Μπέος: Περιμένουμε Κασσελάκη στον Βόλο – Να πάρει και τον Τάιλερ να πιάσουμε τα φτυάρια (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
Mpeos-

Τι δήλωσε ο δήμαρχος της πόλης

Σε 20 ημέρες εκτίμησε το πρωί της Παρασκευής ο Αχιλλέας Μπέος ότι θα έχει καθαρίσει η πόλη του Βόλου από τους τόνους λάσπης και φερτών υλικών μετά την κακοκαιρία Elias.

Παράλληλα είπε ότι περιμένει στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας τον Στέφανο Κασσελάκη αλλά «να πάρει μαζί του και τον Τάιλερ, να πιάσουν τα φτυάρια».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

23 Σχόλια

  1. Το παίζει και πατριώτης τώρα, νομίζει ότι έτσι θα τον ψηφίσουν τον τράγο.

  2. Το λογικο : Κρινουμε εναν δημαρχο για αυτα που εκανε ( ή δεν εκανε ) .
    Το παραλογo : Nα βριζουμε καποιον που ο ιδιος απο την πρωτη στιγμη ειπε για τον σεξουαλικο του προσανατολισμο , που δεν εχει ασκησει πολιτικη στη πραξη (αναμενουμε ) , αρα δεν μπορει να κριθει για αυτα που εκανε ( ή δεν εκανε ) . Το να βριζεις καποιον μονο και μονο επειδη ειναι ομοφυλοφιλος , ειναι ο ορισμος του ρατσισμου

  3. το μεγαλυτερο λαμογιο ever γιατο στην νεα σμυρνη,οι πανθηρες του πανιωνιου τον περιμενουν γιατι εφαγε τα λεφτα του συλλογου ο ψευτομαγκας

  4. Αν όσο θράσος και ψευτομαγκια έχει ο μπεος την είχε σε ικανότητα και τιμιότητα ο βόλος θα ήταν μονακο

  5. Μπέε το ποιο τίμιο ειναι να μαζέψεις και τους λοιπούς που τα φάγατε όλοι μαζί να παραδοθείτε στην αστυνομία να ζητήσετε δήμευση των περιουσιών σας να τα Μοιράστε στους παθόντες και αποθανόντες μπας και σας δεί πρώτα ο ΘΕΟΣ και οι άνθρωποι με λίγο καλύτερο μάτι… Αφού πρώτα να ζητάτε και καθημερινά συγγνώμη απο την κοινωνία σας

  6. Είμαι Σπέτσες για χαλαρουίτα, θα σας επισκεφθώ σε μια δεκαριά μέρες να εκφράσω την συμπαράστασή μου.
    Θα γίνω η σύγχρονη Μπουμπουλίνα σας.

  7. Μπέο άφησε τα μίση και πιάστε το γαμήσι.

  8. Μπέο κάτω τα χέρια από τον μπρόεδρο.

  9. ΣΤΈΦΑΝΟΣ, χαχαχα!!! Αυτό πιστεύω κι εγώ, γι’ αυτό τους περιμένουν. Η λούγκρα για να φτάσει στην εξουσία θα κάτσει σε όλους, όπως έκατσε στους αμερικάνους για να φτάσει στην αρχηγεία.

  10. Παίρνω την αδελφή νοσοκόμα και έρχομαι, ετοιμαστείτε να μας σμπρώξετε

  11. Αντε κουραδομαγκα λαμογιο ο Κασσελακης θα σου λυσει τα προβληματα? Δεν υπηρχε οταν εσυ μασαμπουκωνες!

  12. Σόδομα και γόμορρα η Ελλάς, ο Βόλος πλημμυρίζει, και ο μούλος υποδέχεται την θεία Κασσελάκαινα

  13. ΚΑΙ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣ ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΤΟΥΣ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΒΑΖΟΥΝ ΦΤΥΑΡΙΑ, ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΚΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΝΔ ΚΑΙ ΣΥΡΙΖΑ. ΠΡΟΔΟΤΕΣ-ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ MR. ΓΙΑ ΤΟΝ (Μ)ΠΕΟ!

  14. Όπα ρε άντρακλα γαμηκουλα, έχεις τόσα άπλυτα και κοιτάς τα άπλυτα των άλλων. Ο Κασσελακης δεν κρύφτηκε για την ιδιαιτερότητα του (άσχετα αν δεν συμφωνουμε), κάποιοι άλλοι όμως κρύβονται, μήπως είσαι και εσύ ένας από αυτούς; και είναι πολλά τα ανομήματα.

  15. Η δήλωση αυτή είναι προκλητική και με υποχρεώνει να δώσω μερικά πληροφοριακά στοιχεία για το τι εστί Μπέος .
    Αλήθεια κ.Μπέο θυμάστε τις συχνές παρουσίες σας στη Λέσχη του Μιχαηλίδη στην οδό Βυζαντίου στη Νέα Σμύρνη , θυμάστε επίσης το τραπέζι σας στο Περίπτερο του Φαληρικού Δέλτα – Ιππόδρομος και τα παράνομα στοιχήματα εντός του Ιπποδρόμου , θυμάστε επίσης την συμμετοχή σας στο νυκτερινό κέντρο επί της αρχής της Λ.Βουλιαγμένης και τι γινόταν εκεί , μήπως επιθυμείτε να σας φρεσκάρω και άλλο την επιλεκτική σας μνήμη ???

    Αυτά για φτυάρια γιατί δεν τα είπατε και δεν τα απαιτήσατε ποτέ από τους ομοτράπεζους σας της Ν Δ , για όσα δεν έπραξαν επί σειρά δεκαετιών διακυβέρνησης τους ???

    Για όλους τους παραπάνω λόγους και χιλιάδες άλλους δεν λυπάμαι αυτούς που επιλέγουν και εκλέγουν από το πρώτο γύρο κάτι τύπους σαν και εσένα , ούτε αυτούς που επιλέγουν Αγοραστούς κλπ δηλαδή τους καταστροφείς τους . Οχι μόνο δεν τους λυπάμαι αλλά τους εύχομαι από καρδιάς τα χειρότερα .

    Με Εκτίμηση
    Τ. Σ Οικονομολόγος

    1. Τόσο πολύ σας πονά ο Μπέος; Επειδή δεν είναι ανώμαλος, έχουν πέσει όλες οι λούγκρες και κριτικάρουν. Δεν πειράζει, οι Βολιώτες ξέρουν..

      1. Ανώμαλος δεν είναι άλλα είναι λαμόγιο και κλέφτης καραγκιόζη

  16. ΟΛΟ ΕΦΥΟΛΟΓΗΜΑΤΑ ΤΟ ΠΑΧΥΔΕΡΜΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

  17. Πως γίνεται να μην έχεις ψηφιστεί από τον ελληνικό λαό για βουλευτης,και να μπένεις στην βουλή βουλευτής να έχεις λόγω να ψηφίζεις νομους και με μισθό,επειδή σε ένα κόμμα σε ψηφίζουν για πρόεδρο;αυτό θα πει Μπανανία.

  18. Ας καλέσει πρώτα το φιλαράκι του τον Μητσοτάκη, να πιάσει τα φτυάρια, που είναι και συνυπεύθυνος της καταστροφής του Βόλου και ολόκληρης της Θεσσαλίας αλλά και της Εύβοιας, μιά και η ΝΔούλα τους, κυβερνάει περισσότερα από 4 χρόνια.
    Αν ξαναψηφίσουν τον Μπέο και τον Αγοραστό στις επερχόμενες Εκλογές, καλά να πάθουν, κι ας μην περιμένουν τον όποιο Κασσελάκη να τους σώσει.
    Φτάνει πια, με τους παντός καιρού εξυπνάδηκες.

Comments are closed.