Μπέος για Βασίλη Καρρά: “Θα μείνει εδώ, στη μνήμη όλων” (βίντεο)

Κοινοποίηση:
Σε λαϊκό προσκύνημα η σορός του Βασίλη Καρρά στον Ιερό Ναό της του Θεού Αγίας Σοφίας, στη Θεσσαλονίκη. Τρίτη 26 Δεκεμβρίου 2023  (ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΣΑΚΙΤΖΗΣ / EUROKINISSI)

Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε από νωρίς το πρωί της Τρίτης (26.12.2023) στον Ιερό Ναό της του Θεού Αγίας Σοφίας για να αποχαιρετήσει τον σπουδαίο τραγουδιστή Βασίλη Καρρά.

Ο κουμπάρος του αλλά και στενός φίλος του, Αχιλλέας Μπέος, εμφανώς συγκινημένος για την απώλεια του Βασίλη Καρρά, μίλησε στους δημοσιογράφους τονίζοντας πως δεν θα ξεχαστεί ποτέ.

“Δύσκολες στιγμές Δεν υπάρxουν λόγια. Όλος αυτός ο κόσμος να κλαίνε όλες αυτές οι ηλικίες. Ο φίλος μου, κουμπάρος μου, συνεργάτης δεν έφυγε, εδώ είναι, όλη η Ελλάδα ακούει τα τραγούδια του. Είναι ο άνθρωπος ο οποίος έβαλε τη νεολαία επί δεκαετίες στο λαϊκό τραγούδι. Θα τον θυμόμαστε για πάντα, θα είναι μέσα στην καρδιά μας. Ήταν ένας απλός, λαϊκός άνθρωπος, τον λατρεύει όλη η Ελλάδα, πόσο μάλιστα εμείς που ζήσαμε δίπλα του και κάναμε πολλά πράγματα. Τα λόγια είναι φτώχεια”, ανέφερε αρχικά ο δήμαρχος Βόλου.

Ερωτηθείς για το αν ξεχωρίζει κάποια στιγμή από τον άνθρωπο Βασίλη ο κ. Μπέος τόνισε: “Όχι μια στιγμή, εκατοντάδες στιγμές. Μόνο 12 φορές τον πήγα στην Αμερική, τον Καναδά και την Αυστραλία. Πάνω από 30 χρόνια είμαστε μαζί. Είναι στιγμές τις οποίες δεν θα ξεχάσω ποτέ. Για μένα προσωπικά αλλά και για όλους τους Έλληνες πιστεύω ότι θα συνεχίσει να υπάρχει. Τι λέει; Δεν πάω πουθενά εδώ θα μείνω. Και θα μείνει εδώ, στη μνήμη όλων”.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: