«Μπαμπάς, μαμά, παιδί, οικογένεια, Φυσιολογικά Πράγματα»: Πινακίδα σε αυτοκινητόδρομο στην Κύπρο προκαλεί… «εγκεφαλικά»

Κοινοποίηση:
mpampas_mama-696x385

Έντονες αντιδράσεις προκύπτουν για την πινακίδα που είναι αναρτημένη στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού και στην οποία αναγράφεται: «Μπαμπάς, μαμά, παιδί, οικογένεια, Φυσιολογικά Πράγματα».

Για την πινακίδα φιλοξενήθηκε στην εκπομπή ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΡΑ η αντιπρόεδρος του Volt Cyprus, Ανδρομάχη Σοφοκλέους, η οποία εξάλλου σχολίασε την πινακίδα και με βίντεο που ανάρτησε στους προσωπικούς της λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η κυρία Σοφοκλέους, τόνισε ότι η συγκεκριμένη πινακίδα είναι ξεκάθαρο ότι αποσκοπεί στην τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια, ωστόσο μέσα από αυτή την προσπάθεια των ατόμων που είχαν την πρωτοβουλία για να την αναρτήσουν, στοχοποιούνται και άλλες ομάδες πληθυσμού.

«Στιγματίζουν άλλους πολίτες, όπως για παράδειγμα άτομα που εντάσσονται σε μονογονεϊκές οικογένειες, ορφανά μωρά κ.α».

Παράλληλα η Ανδρομάχη Σοφοκλέους έθιξε το ζήτημα της ανάρτησης διαφημίσεων, για τις οποίες υπέδειξε ότι πρέπει να υπάρχει διαφάνεια με ξεκάθαρο τρόπο για το ποια οντότητα πλήρωσε για τη σχετική διαφήμιση.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. ΄Αλλο και τούτο πάλι ! “Προκαλεί εγκεφαλικά” (;;;) μια πινακίδα που σηματοδοτεί το φυσιολογικό … αλλά οι καμπάνιες, οι διαφημίσεις, οι πινακίδες που προωθούν το ανώμαλο δεν ενοχλούν …

  2. Η κυρία Σοφοκλέους, τόνισε ότι η συγκεκριμένη πινακίδα είναι ξεκάθαρο ότι αποσκοπεί στην τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια, ωστόσο μέσα από αυτή την προσπάθεια των ατόμων που είχαν την πρωτοβουλία για να την αναρτήσουν, στοχοποιούνται και άλλες ομάδες πληθυσμού.

    Βρε σύ κυρά μου πας καλά ή είσαι τυφλή πως αποσκοπεί στην τεκνοθεσια από ομόφυλα ζευγάρια? ,οταν δειχνει εναν αντρα ,μια γυναικα και ενα παιδι? Ρεεεεεεεεεεεεε θα μας τρελανεται ολους …

  3. Σωστά τα λέει η πινακίδα “Μπαμπάς μαμά παιδί οικογένεια φυσιολογικά πράγματα”. Αυτός είναι ο κανόνας. Οι “οικογένειες” των ομοφυλόφιλων ζήτημα να είναι 0,0001% και είναι η εξαίρεση στον κανόνα. Και η εξαίρεση του 0,0001% δεν μπορεί να αναιρέσει τον κανόνα. Να αγιάσει το χέρι αυτουνού που ανέβασε την πινακίδα.

  4. ΕΝΣΤΑΣΗ ΠΡΟΣ ΤΗ ΚΥΡΙΑ ΣΟΦΟ ΚΛΕΟΥΣ Η ΣΥΓΚΕΚΡΗΜΕΝΗ ΔΙΑ ΦΗΜΗΣΤΗΚΗ ΠΙΝΑΚΙΔΑ ΜΗΛΑΕ Ι ΓΙΑ ΤΗ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ ΕΞΕΛΗΞ Η ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΑΠΟ ΚΑΝΟ ΝΙΚΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ Ο ΜΟΦΥΛΟΦΥΛΟΥΣ ΑΡΑ ΑΠΟ ΠΟ Υ ΠΡΟΚΗΠΤΗ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΡΩΣΟΠΙΚΑ ΤΗ ΒΡΙΣΚΩ ΣΩ ΣΤΗ ΑΥΤΗ ΤΗ ΚΑΜΠΑΝΙΑ .

Leave a Response