Μπαμ και μπουμ στην Διαύγεια. Το «αφανέρωτο δούναι και λαβείν» Μητσοτάκηδων και Καραμανλήδων «ξεπλένεται» μέσα από την Εκκλησία – Σατανικό σχέδιο του Κούλη που για να επανεκλεγεί ο παραιτηθείς υπουργός παραχώρησε περιουσιακά στοιχεία του Δημοσίου στους Μητροπολίτες Σερρών και Σιδηροκάστρου (ΈΓΓΡΑΦΑ)

Κοινοποίηση:
karamanl-mitso

Η …«δεξιά του Κυρίου» δεν πρέπει να μένει μόνο στα λόγια. Χρειάζονται και έργα. Κάπως έτσι κινούνται και σκέφτονται στην κυβέρνηση Μητσοτάκη και έσπευσαν να προσφέρουν δύο ακόμα ιερά «δώρα» προς την Εκκλησία στην προσπάθεια επανεκλογής του παραιτηθέντος από τον υπουργικό θώκο του Μεταφορών και Συγκοινωνιών Κώστα Αχ. Καραμανλή, που όπως φαίνεται θα είναι και πάλι υποψήφιος βουλευτής στην ιδιαίτερη πατρίδα του, τις Σέρρες.

Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με το Διαύγεια (19/4/2023) ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης μαζί με τούς υπουργούς Παναγιωτόπουλο και Σταϊκούρα μέσω του Ταμείου Εθνικής Άμυνας παραχώρησαν το αναξιοποίητο μέχρι και σήμερα κτίριο της Λέσχης Αξιωματικών Φρουράς Σιδηροκάστρου στην Ιερά Μητρόπολη Σιδηροκάστρου.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. ενας καραμανλης πρεπει να ειναι ακτιβ στην νουδου….. αααααα ρεεε ελλαδιστανικα ζωα….. καλα σας κανουν…και λιγα ειναι….. αντε παλι μια απο τα ιδια…… :-)))))))))))

  2. Μπουλη των Σερρων προσεχε γιατι το δρακουμελακι δαγκωνει…ασχημα!

  3. Χαχαχα. Μια ζωή η Εκκλησία δεκανίκι του εκάστοτε κράτους και ιδιαίτερα της Δεξιάς. Της….Δεξιάς του υψίστου βεβαίως βεβαίως……… Ένα παράπονο έχω: Μετά το Χριστόδουλο που τα έβαζε με το κράτος, δεν ξανάδα την Εκκλησία να ελέγχει το κράτος, η να διαμαρτύρεται. Α ρε Δεσποτάδες – μαχαραγιάδες βρήκατε την Εκκλησία και καλοπερνάτε……….

Comments are closed.