Μπαρτζώκας: «Δείχνουμε σαν να υπάρχει πνευματική και σωματική κόπωση»

Κοινοποίηση:
Γιώργος Μπαρτζώκας

Ο Ολυμπιακός τα … χρειάστηκε για τρία δεκάλεπτα, μέχρι να βρει τον ρυθμό του και να υποτάξει το μαχητικό Λαύριο με 93-75 στην πρεμιέρα της νέας Basket League

Με τον τεχνικό των Κυπελλούχων Ελλάδας Γιώργο Μπαρτζώκα να επισημαίνει τις όποιες αγωνιστικές παθογένειες της ομάδας του:

 

«Ήταν δύσκολη η αποστολή μας. Αυτήν τη στιγμή δείχνουμε ότι είμαστε σε φόρμα Φεβρουαρίου, σαν να υπάρχει μια κόπωση στην ομάδα. Σαν να υπάρχει μια πνευματική, σωματική κόπωση, έχουμε αργά πόδια. Είμαστε διστακτικοί στις αποφάσεις μας, δεν είμαστε φρέσκοι, όπως θα έπρεπε.

Συγχαρητήρια στο Λαύριο, έπαιξε πολύ καλά για τρία δεκάλεπτα, μοιραία με το rotation θα γινόταν αυτό που έγινε. Μου αρέσει να βλέπω το επίπεδο του πρωταθλήματος να ανεβαίνει.

Με την απόφασή μας θα έλεγα ότι παίζουμε κατά διαστήματα καλά. Πρέπει να παίζουμε σε πιο πολλά διαστήματα καλά. Θα πρέπει να παίξουμε πολύ πάνω από το επίπεδο που παίζουμε. Πάντα όταν δεν παίζεις καλά, όλοι αρχίζουν και αμφιβάλουν για τους εαυτούς τους, για τους συμπαίκτες τους, πάντα γίνεται αυτό. Πρέπει να γίνουμε γρήγορα συμπαγείς, γιατί η σεζόν έχει αρχίσει».

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response