Μπαρτζώκας: «Δεν υπάρχει αμφιβολία για το μπάσκετ που μπορούμε να παίξουμε!»

Κοινοποίηση:
Γιώργος Μπαρτζώκας

 

Εντυπωσιακός και όπως τον ονειρεύεται ο Γιώργος παρουσιάστηκε ο Ολυμπιακός κόντρα στον Άρη!

Οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν την καλύτερή τους εμφάνιση από την έναρξη της σεζόν και «σάρωσαν» με σκορ 102-72 τους «κίτρινους» στο ΣΕΦ, δείχνοντας πολύ βελτιωμένο αγωνιστικό πρόσωπο και παίρνοντας ψυχολογία ενόψει της δύσκολης συνέχειας!

Από το πρώτο δεκάλεπτο, οι Πειραιώτες έδειξαν πως δεν είχαν καμία διάθεση να αφήσουν περιθώρια στους φιλοξενούμενους, γεγονός που δεν άφησε ασχολίαστο ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

Παράλληλα, ο τεχνικός του Ολυμπιακού μίλησε για τη σημασία της επιστροφής του Μουσταφά Φαλ και την επιρροή που έχει στο παιχνίδι της ομάδας του.

Αναλυτικά όλα όσα ανέφερε ο Γιώργος Μπαρτζώκας:

«Δεν υπάρχει αμφιβολία για το μπάσκετ που μπορούμε να παίξουμε ή για τη δυναμική μας. Χρειαζόμαστε χρόνο, έχουμε νέα πρόσωπα, κάθε ματς και προπόνηση είναι προς όφελός μας. Είναι σημαντικό ότι μπήκε ο Φαλ στην ομάδα και δημιουργεί άλλη συνθήκη, πασάρει καλά, είναι καλός δέκτης της μπάλας, καταλαβαίνει το παιχνίδι. Γίναμε πολύ ομαδικοί στο παιχνίδι με 27 ασίστ. Έχουμε σερί παιχνίδια και είναι σημαντικό ότι μοιράσαμε τον χρόνο σήμερα και κανείς δεν έπαιξε πάρα πολύ.

Για την ετοιμότητα του Μιλουτίνοφ: «Δεν έχει μπει ομαδικά, έχει κάνει ατομικό, θα μπει αυτή η βδομάδα. Αύριο έχουμε προπόνηση τακτικής. Θέλει 2-3 ομαδικές προπονήσεις για να παίξει μετά από ένα μήνα απουσίας. Όσο νωρίτερα τον έχουμε μαζί μας τόσο καλυτέρα».

Για το αν χωράνε τέσσερις ψηλοί στην ομάδα: «Εξαρτάται από τη φόρμα τους, τον αντίπαλο, τις καταστάσεις. Μπορεί να ταιριάζουν , όλοι μπορεί να είναι πρωταγωνιστές, όλοι μπορεί να μη χωράνε».

Για τη «διαβολοβδομάδα» στην Ευρωλίγκα: «Δε θέλω να πάω στο ματς με την Εφές. Πρώτα έχουμε την Αρμάνι και είναι πολύ σημαντικό ματς. Είναι μια πολύ έμπειρη ομάδα , θα είναι μια σκληρή μάχη και ελπίζω να προσφέρουμε τον καλύτερο εαυτό μας μπροστά στον κόσμο μας».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response