Μπαρτζώκας: «Διάστρεμμα ο Πετρούσεφ, σημαντικό που βρισκόμαστε ξανά σε Final-4»

Κοινοποίηση:
Γιώργος Μπαρτζώκας

Ο Ολυμπιακός μετέτρεψε σε υγιεινό περίπατο την εκτός έδρας αναμέτρησή του κόντρα στον Κολοσσό επικρατώντας της ομάδας της Ρόδου με 100-66, ωστόσο, η προσοχή όλων έχει περιστραφεί στον τραυματισμό του Φιλίπ Πετρούσεφπου αποχώρησε τραυματίας στα μισά του δευτέρου δεκαλέπτου..
Με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να αποκαλύπτει στις δηλώσεις που παραχώρησε , ότι ο Σέρβος φόργουορντ των ντμαπλούχων Ελλάδας έχιε υποστεί διάστρεμμα, ενώ μίλησε και για την πρόκριση της ομάδας του στο Final 4 της Ευρωλίγκας, τονίζοντας ότι εκεί μετράνε όλες οι λεπτομέρειες!
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής του Ολυμπιακού:

«Ο Τανούλης δουλεύει πολύ σοβαρά μαζί μας και είναι πολύ αγαπητός στους συμπαίκτες του. Το θέμα του αγώνα όμως είναι ο Πετρούσεφ, ο οποίος έπαθε διάστρεμμα και η προτεραιότητά μας ήταν να είμαστε υγιείς μετά το ματς. Δε φταίει ούτε ο αντίπαλος, ούτε ο Πετρούσεφ. Είναι πολύ δύσκολο για τον Κολοσσό να κρατήσεις τους παίκτες σε υψηλό επίπεδο χωρίς αγώνα για τόσες μέρες».
Για την παρουσία της ομάδας του στο Final 4 της Ευρωλίγκας: «Είναι πολύ σημαντικό που είμαστε στο Final 4 για ακόμα μία χρονιά. Λίγο η τύχη, η ετοιμότητα, η εμπειρία, μετράνε όλες οι λεπτομέρειες σε μια τέτοια φάση».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: