Μπαρτζώκας: «Πρέπει να χτυπήσουμε τη Ρεάλ στα τρωτά της σημεία»

Κοινοποίηση:
Γιώργος Μπαρτζώκας

Μετά την κακή εμφάνιση και την ήττα από τον Παναθηναϊκό, ο Ολυμπιακός, καλείται να αντιμετωπίσει τη Ρεάλ Μαδρίτης και την Μπαρτσελόνα για τη Euroleague στη δεύτερη διαβολοβδομάδα της σεζόν.

Στο πλαίσιο της media day των «ερυθρολεύκων» ο Γιώργος Μπαρτζώκας, ανέλυσε τα σημεία που θα πρέπει να προσέξει η ομάδα του απέναντι στους Μαδριλένους, ενώ παραδέχθηκε ότι η εμφάνιση της ομάδας του στο ντέρμπι με τους «πράσινους» ήταν κακή.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στη media day του Ολυμπιακού:

Για τα σημεία που πρέπει να προσέξει ο Ολυμπιακός: «Όλα και τίποτα… Θα έλεγα ότι μιλάμε για μια ομάδα που δεν είναι σε καλή κατάσταση τώρα. Σίγουρα έπαιξε απόγευμα χθες και ξόδεψε φυσικά πολύ λιγότερες δυνάμεις από μας.

Κι είναι μια ομάδα που, αν εξαιρέσουμε την εμφάνιση που έκανε στη Βασκόνια, που έχασε αλλά έπαιζε χωρίς τον Καμπάτσο, έχει κάποια συγκεκριμένα χαρακτηριστικά… μια ομάδα που παίζει με υψηλή ένταση, σκοράρει πολύ και φυσικά είναι η καλύτερη ομάδα στο να μην επιτρέπει δίποντα, λόγω των Ταβάρες και Ιμπάκα. Από την άλλη επιτρέπει κάποια άλλα πράγματα στο παιχνίδι, που καλούμαστε να “χτυπήσουμε” εκεί.

Και φυσικά να δούμε την επόμενη ημέρα, γιατί χθες χάσαμε το παιχνίδι, δεν κάναμε καλή εμφάνιση και σε μια μέρα πρέπει να ξαναπαίξουμε. Έτσι είναι η ζωή, στο επόμενο παιχνίδι πρέπει να είσαι έτοιμος να αντιδράσεις».

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Μπαρτζώκα, μόνη λύση για να σωθεί η χρονιά η παραίτησή σου. Είναι φανερή η έλλειψη σοβαρού προπονητή στον Ολυμοιακό.

Leave a Response