Μπαχτσελί: Υπεύθυνη η ελληνική κυβέρνηση για το ναυάγιο στην Πύλο

Κοινοποίηση:
baxtseli

Επίθεση στην ελληνική κυβέρνηση εξαπέλυσε ο πρόεδρος του κόμματος εθνικιστικής δράσης Ντεβλέτ Μπαχτσελί, με αφορμή το ναυάγιο στα ανοιχτά της Πύλου.

O τούρκος πολιτικός υποστήριξε μεταξύ άλλων ότι η Ελλάδα ευθύνεται για το τραγικό ναυάγιο, προσθέτοντας ότι η χώρα μας είπε ψέματα για το πως χειρίστηκε το λιμενικό το περιστατικό.

Αναλυτικά ο κ. Μπαχτσελί τόνισε:

«Στην Ελλάδα στα ανοιχτά του Μοριά, στις 14 Ιουνίου βυθίστηκε ένα σκάφος με αποτέλεσμα να πεθάνουν 78 άνθρωποι και να αγνοούνται άλλοι 500. Γι’ αυτό το δράμα και την καταστροφή είναι υπεύθυνη η ελληνική κυβέρνηση η οποία είπε και ψέματα και οπωσδήποτε πρέπει να λογοδοτήσει. Το Αιγαίο και η Μεσόγειος πρέπει να πάψουν να είναι οι θάλασσες του θανάτου.

H Τουρκία έχει ανάγκη την κυβέρνηση της Λαϊκής Συμμαχίας που αντιπροσωπεύει τη νίκη στο Καραμπάχ, την σοφία στην εξωτερική πολιτική, τη βούληση στην Κύπρο και την εθνική στάση στο Αιγαίο και στην Ανατολική Μεσόγειο».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. κοιτα ποιοι μιλανε το κρατος Δολοφονος οι μεγαλητεροι διακινητες…οι νουμερο ενα υπευθηνοι των αγνοουμενων της Κυπρου οι νουμερο ενα υπευθηνοι ξεριζομου των ελληνων της Μικρας Ασιας οι νουμερο ενα υπευθηνοι του ξεριζομου των Ποντιων και των Αρμενιων και ομως εχουν το θρασσος και μιλανε γιατι απεναντι τους εχουν ανθρωπακια Τσιπροκουληδες και εναν φοβικο λαο και τους παιζουν στα δαχτηλα

  2. ΑΥΤΟΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΜΠΑΧΤΣΕΛΙ ΝΑ ΠΑΨΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΟΤΙ ΤΑ ΛΑΡΥΓΓΙΑ ΤΟΥ ΘΑ ΠΑΘΟΥΝ ΚΑΡΚΙΝΟΜΑΤΑ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΝ ΜΟΥΓΚΑΜΑΡΑ. ΚΟΙΤΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΒΓΑΛΕΙ ΚΟΙΝΟΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΜΕΣΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΓΙΑ ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΛΑΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ. ΤΟΤΕ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ. ΑΣ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΗΣ ΛΥΒΙΗΣ
    ΕΧΕΙ ΣΩΜΑ ΧΩΡΙΣ ΠΝΕΥΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΕΚΡΟ , ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥ ΔΗΛ. Η ΓΑΙΔΟΥΡΟΦΩΝΑΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΕΚΡΑ.
    ΩΣΠΕΡ ΓΑΡ ΤΟ ΣΩΜΑ ΧΩΡΙΣ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΝΕΚΡΟΝ ΕΣΤΙΝ, ΟΥΤΩ ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΙΣ ΧΩΡΙΣ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ ΝΕΚΡΑ ΕΣΤΙΝ. ΙΑΚΩΒΟΥ ΚΕΦ.Γ. ΠΑΡΑΓΡ. 26.
    ΠΟΛΙΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ
    20/06/2023

  3. ΑΝΤΕ ΠΝΙΞΟΥ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΕ ΒΡΩΜΟΓΕΡΕ ΜΠΙΧΛΕΤΖΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΜΠΙΧΛΑ

Comments are closed.