Μπιάφρα η Γάζα.. Σκελετωμένα παιδιά πεθαίνουν από πείνα λόγω πολιορκίας Ισραήλ!! Νέα σφαγή αμάχων στη Ράφα! [ΒΙΝΤΕΟ]

Κοινοποίηση:
image-1

Μπιάφρα η Γάζα.. Σκελετωμένα παιδιά πεθαίνουν από πείνα λόγω πολιορκίας Ισραήλ!!

Το παιδί Yazan Kafarna παλεύει για τη ζωή του λόγω της πείνας και της έλλειψης ιατρικής περίθαλψης ως αποτέλεσμα της ισραηλινής πολιορκίας στη Γάζα. O πατέρας του παιδιού μιλάει στην κάμερα και δείχνει το παιδί σε φωτογραφία πως ήταν πολύ καλά πριν τον πόλεμο 14 παιδιά πέθαναν στη Γάζα από έλλειψη τροφής και νερού καθώς το Ισραήλ απαγορεύει και μπλοκάρει την τροφοδοσία..

Το Ισραήλ αφού εξόντωσε απεργούς πείνας πολιτικούς κρατούμενους τώρα σκοτώνει με όπλο την πείνα και τη δίψα και τα παιδιά της Παλαιστίνης.. Λιμοκτονία….

Υπάρχει μια διαφορά μεταξύ των πολέμων σε Συρία και σε Παλαιστίνη. Οι Σύριοι είχαν να πολεμήσουν τους πληρεξούσιους του Αντίχριστου τους αντ΄αυτού ενώ στη Γάζα οι Παλαιστίνιοι έχουν να κάνουν με τον Αντίχριστο αυτοπροσώπως..

Κάθε πεινασμένο και διψασμένο παιδί είναι Χριστός …αλλά τι περιμένεις από τον Αντίχριστο.. και λεγεώνα του τα έθνη που τον ακολουθούν…

ἐπείνασα γάρ, καὶ ἐδώκατέ μοι φαγεῖν, ἐδίψησα, καὶ ἐποτίσατέ με, ξένος ἤμην, καὶ συνηγάγετέ με,

  …….τότε ἀποκριθήσονται αὐτῷ οἱ δίκαιοι λέγοντες· κύριε, πότε σε εἴδομεν πεινῶντα καὶ ἐθρέψαμεν, ἢ διψῶντα καὶ ἐποτίσαμεν;

……   καὶ ἀποκριθεὶς ὁ βασιλεὺς ἐρεῖ αὐτοῖς· ἀμὴν λέγω ὑμῖν, ἐφ᾿ ὅσον ἐποιήσατε ἑνὶ τούτων τῶν ἀδελφῶν μου τῶν ἐλαχίστων, ἐμοὶ ἐποιήσατε”. ( κατ. Μτ. 25:35)

Σήμερα το Ισραήλ βομβάρδισε τέντες και συνάθροιση πολιτών κοντά στο νοσοκομείο των Εμιράτων στα δυτικά της Ράφα πολλοί νεκροί και τραυματίες..

ΠΗΓΗ: dimpenews.com

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. σιωνιστες εγκληματιες, ο Ελληνισμος σε υπνωση.
    Μεγα Αλεξανδρο που θελουν…

    1. Ο Μεγαλέξανδρος προσκύνησε και θυσίασε στον Ναό και υποστήριξε τους Εβραίους με προνόμια. Γιατί ήταν έξυπνος και διορατικός ηγέτης

  2. Αυτος που τραβαει το βιντεο μαλλον καλοφαγωμενο θα τον ελεγα. Δε θα ηθελα να πιστεψω με τιποτα οτι το κανουν επιτηδες για να τους λυπηθει καποιος. Φιλε με τους εβραιους μπλεξατε .

  3. ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΕΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!!! ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΕΙΝΑΙ ΚΡΑΤΟΣ-ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ…Ο ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ Ο ΝΕΟΣ ΧΙΤΛΕΡ….

Comments are closed.