Μπολσονάρου για ΗΠΑ: «Έχει τελειώσει; Έχουν τελειώσει οι εκλογές;»;

Κοινοποίηση:
BRAZIL GOVERNMENT

Έχει τελειώσει; Έχουν τελειώσει ήδη οι εκλογές»  αναρωτήθηκε ρητορικά μιλώντας σε οπαδούς του ο πρόεδρος της Βραζιλίας Τζαίρ Μπολσονάρου, μιλώντας σε συγκέντρωση οπαδών του έξω από την επίσημη κατοικία του. Ο Μπολσονάρου  απάντησε με τον  τρόπο αυτό σε ερώτηση  που του τέθηκε,  σχετικά με τις αμερικάνικες εκλογές.

Ο Βραζιλιάνος  ηγέτης, στενός σύμμαχος του Ντόναλντ Τράμπ φαίνεται ότι  είναι από αυτούς που θα περιμένουν μέχρι τελικής επιβεβαίωσης προκειμένου να συγχαρεί  τον Τζό Μπάιντεν σε περίπτωση που οι νομικές κινήσεις του Τράμπ  δεν  έχουν  αίσιο αποτέλεσμα.

Δεν είναι άλλωστε ο μοναδικός, αφού  σημαντικοί ηγέτες ανά τον κόσμο τηρούν στάση αναμονής και δεν έχουν συγχαρεί  τον Τζό Μπάιντεν, δίνοντάς του όπλα στην προσπαθειά του να «τελειώσει» το παιχνίδι.

Πάντως ήδη οι σχέσεις τους είναι σε άσχημο  επίπεδο  καθώς ο Τζό Μπάιντεν έχει απειλήσει με κυρώσεις την Βραζιλία για το ζήτημα της διαχείρισης του δάσους του Αμαζονίου, θέλοντας προφανώς με τον τρόπο αυτό να απευθυνθεί στην «πράσινη πτέρυγα» του κομματός του.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Πάντως είσαι πολύ πονηρός και δρας ταχύτατα! Τα ερωτήματα πάντως παραμένουν!!

  2. Τα ίδια έλεγε και το τεκνό για τον Άδωνι ,ότι θα τον διώξει ο Μητσοτάκης και κουραφεξαλα. Αν βγει ο Τραμπ εδώ θα μαστε να μου τρυπήσετε τη μύτη. Δε ξεχνώ, όταν θα ρθει η ώρα θα σας το υπενθυμίσω. Κι όσο για την σταδιακή κατάργηση ως προς την πραγματική σημασία τους και την υποβάθμιση
    των εκλογών εδώ θα μαστε και πάλι τα επόμενα χρόνια. (Ελπίζω δλδ. γιατί μπορεί να τα τιναξουμε απ’ την πείνα στο ενδιάμεσο)
    Πείνα η κορωνοϊός??
    Διερωτωμαι όλοι οι αναγνώστες σας που κάνουν αυτές τις πανέξυπνες ερωτήσεις περί εισαγγελέων, θείας κοινωνίας, κερατάδων,
    πώς τους επιλέγετε και τους προβάλλετε??
    Με λαχνό?? Σε ποιους τις απευθύνουν??
    Σε νοήμονες ανθρώπους?? Ή ΓΑΪΔΑΡΟΥΣ??
    ΚΑΝΟΥΝ ΕΦΕ ΡΩΤΩΝΤΑΣ Ή ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΦΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ??
    Εσείς απλά τους χρησιμοποιείτε ως σφαίρες απέναντι στην κυβέρνηση ΓΚΑΝΤΕΜΟΣΑΥΡΟΥ αλλά και σαν άρθρα και καλά κάνετε!!!!
    Όμως ο ΓΚΑΝΤΕΜΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΑΦΙ ΤΟΥ ΜΑΣ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΤΟΥΣ!!
    ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΩΣ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ ΑΣ ΕΧΟΥΜΕ
    «ΤΟ ΓΝΩΘΙ ΣΑΥΤΟΝ»

  3. Αν και στην πολιτικη υπαρχουν μονο συμφεροντα η ελπιδα πεθαινει παντα τελευταια..
    Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΕΔΕΙΞΕ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΙΣ ΠΡΟΘΕΣΣΕΙΣ ΤΗΣ:
    ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗΣΗ ΤΗΣ ΨΗΦΟΥ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.
    Το σκηνικο πιστευω οτι θα επαναληφθει αν χρειαστει και αλλου.Αλλα δε νομιζω οτι αυτο θα συμβει, γιατι ολοι οι υπολοιποι αυτοεπονομαζομενοι “ηγετες” ειναι τσιρακια του Σορος και των αφεντικων του,

Comments are closed.