Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Αστυνομικός έλεγχος στο σπίτι της μετά το βίντεο με τα μαχαίρια

Κοινοποίηση:
Καταγραφή

Με την πάροδο του χρόνου οι δημοσιεύσεις της Μπρίτνεϊ Σπίαρς στα social media, κρίνονται όλο και πιο ανησυχητικές, όσον αφορά την ψυχική της υγεία.

Το πρόσφατο βίντεο που ανάρτησε η ποπ σταρ στο Instagram, όπου χορεύει κρατώντας δύο κουζινομάχαιρα, ήταν και το κερασάκι στην τούρτα για όσους ανησυχούν ότι τα έχει χαμένα, με αποτέλεσμα να παρέμβει η αστυνομία.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, η Σπίαρς φέρεται να δέχτηκε έναν έλεγχο από το τμήμα του σερίφη της κομητείας Ventura.

Οι αστυνομικοί επισκέφτηκαν την έπαυλή της «για να βεβαιωθούν ότι είναι ασφαλής».

Πηγή ανέφερε ότι οι αστυνομικοί προσπάθησαν να ελέγξουν τόσο το μέρος, όσο και την ίδια την τραγουδίστρια για να είναι απόλυτα σίγουροι, ότι δεν διατρέχει κανέναν κίνδυνο.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Σπίαρς δέχεται αστυνομικό έλεγχο. Τον Ιανουάριο, όταν η ίδια προκάλεσε ανησυχία διαγράφοντας το Instagram για έβδομη φορά μέσα σε λιγότερο από ένα χρόνο, πήγαν πάλι οι αρμόδιοι των αρχών στο σπίτι της.

Και τότε, διαπίστωσαν ότι «δεν υπήρχε λόγος να πιστεύουμε πως βρισκόταν σε κίνδυνο».

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Νικόδημε,κάνεις λάθος.Όσοι χορεύουν με σπαθιά ή μοστράρουν τα νόμιμα όπλα σπίτι τους,όπως στην Αμερική,δεν δείχνουν να είναι σαλταρισμένοι όπως φαίνεται στο βίντεο η Μπρίτνει.Χιλιάδες βίντεο δείχνουν αμερικάνους να προβάλουν,να προμοτάρουν,να επεξηγούν τη λειτουργία των όπλων τους.Προσωπικά,κανέναν απ`αυτούς δεν είδα με τρελαμένο βλέμμα ή με ανάμεικτα συναισθήματα.Να γελάει,να φαίνεται εκνευρισμένος κ.λ.π.Επειδή λοιπόν δεν είμαστε ψυχολόγοι ή ψυχίατροι-ούτε εγώ ούτε εσύ αλλά ούτε και οι αστυνομικοί-γι`αυτό πήγαν από κοντά να δούν τι γίνεται.Μάλλον και με την παρουσία κάποιου ειδικού.Και καλά έκαναν.Εδώ βέβαια σε κάτι ανάλογο δεν θα ενδιαφερόταν κανείς.Και κάποια στιγμή…θα άκουγες τα νέα!

    1. Και όταν είχε ξυρίσει το κεφάλι της και κράταγε μια ομπρέλα για να επιτεθεί στους δημοσιογράφους, το ίδιο τρελό βλέμα είχε. Τόσα χρόνια τάιζε όλο της το σόι. ¨Ολοι την εκμεταλεύονταν κι αυτή χόρευε ώρες ολόκληρες στη σκηνή στο Λας Βέγκας για να βγάλει τα εκατομύρια είτε είχε όρεξη, είτε όχι. Δείχνει οργισμένη. Τα μαχαίρια είναι συμβολικά του το πως νοιώθει.

  2. Η γυναίκα αυτή (γιατί έχει καβατζάρει τα 40) ήταν επί 23 χρόνια σχετικά φυλακισμένη από το πατέρα της που την άρμεγαν από τα λεφτά που έβγαζε. Ό,τι κάνει είναι αντίδραση, είναι ελεύθερη να κάνει ό,τι γουστάρει. Ακόμα και να χορεύει με σπαθιά όπως κάνουν στην Σκωτία ή να κυκλοφορεί με όπλα, όπως κάνουν οι τράπερς. Και μάλιστα στην Αμερική η οπλοκατοχή είναι ΕΛΕΥΘΕΡΗ ιδίως μέσα στο σπίτι σου.

    Αφήστε την γυναικούλα στην υσηχία της. Δεν μας πέφτει λόγος.

Comments are closed.