Μπόνους για όσους «καρφώνουν»: «Κυνηγοί κεφαλών! Θα ξυπνήσουν όλοι οι πρώην σύζυγοι» (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
telephone-dialing-contact-customer-service-concept-selected-focus

«Ετοιμαστείτε για εξώδικα στους πρώην άνδρες και γυναίκες μας»!

Ανάστατη είναι η αγορά μετά και τη θύελλα που φέρνει το νέο φορολογικό νομοσχέδιο της κυβέρνησης.

Πέρα από τη νέα φοροεπιδρομή που ως στόχο έχει εκατοντάδες χιλιάδες ελεύθερους επαγγελματίες, το ν/σ θα προβλέπει, όπως ήδη ανακοινώθηκε, την ύπαρξη χρηματικού μπόνους για όσους…«καρφώνουν» στο κράτος περιπτώσεις φοροδιαφυγής.

Παράγοντες της αγοράς αλλά και εργατολόγοι-δικηγόροι κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου για τον χαμό που πρόκειται να προκαλέσει η συγκεκριμένη ρύθμιση.

Μίλησαν μέχρι και για «κυνηγούς κεφαλών», καθώς μπορεί να υπάρξουν κάλλιστα πολλά άτομα που θα…ζουν από τις καταγγελίες, εξασφαλίζοντας ανά τακτά χρονικά διαστήματα την…αμοιβή τους από το κράτος!

Θυμίζουμε πως ανάλογα το μέγεθος της φοροδιαφυγής και αν η καταγγελίες γίνεται ανώμυμα ή επώνυμα, το κράτος θα χορηγεί από 100 έως 3.000 ευρώ στον καταγγέλλων!!

Μάλιστα όπως πολύ εύστοχα αναφέρθηκε, το κίνητρο για κάποιους μπορεί να μην είναι μόνο χρηματικό, αλλά και καθαρά προσωπικό:

«Το να υπάρχει αμοιβή, μιλάμε για κυνηγούς κεφαλών. Κάποιος θα έχει εισόδημα από αυτό. Μπορεί να αποτελέσει μέρος της δουλειάς του. Όλη την ώρα δηλαδή να καταγγέλει μέχρι να βρεθεί ένας που θα μπορεί να του δώσει αυτό το εισόδημα. […] Θα ξυπνήσουν όλες οι πρώην και οι χωρισμένες όλοι οι απολυμένοι που έχουν να εκδηκηθούν το πρώην αφεντικό τους.

Θα παίρνουν για να συμπληρώσουν τη διατροφή και τους μισθούς τους για να “τσιμπάνε” το τριχίλιαρο.

Αυτό είναι διαπιστωμένο καθημερινά. Έχουμε δεχθεί τηλέφωνα ως δικηγόροι».

Η νοοτροπία του «επαγγελματία ρουφιάνου» σε όλο της το μεγαλείο:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Δεν είναι ρουφιανιά, για αυτόν που λέει κατάμουτρα, άσε τους μσκακες να πληρώνουν…θα πληρώνουν τα μόνιμα ή να τα κλείσουν.. σου παίρνουν και τον ΦΠΑ χωρίς να τον δίνουν.. άρα δεν είναι ρουφιάνος κανένας..

  2. ΔΙΚΑΙΟ ΜΕΤΡΟ
    ΣΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΚΛΕΦΤΕ….
    ΘΑ ΤΟΥΣ ΦΥΓΕΙ Η ΨΥΧΗ!!!!!

  3. Έλα μωρέ!
    Τόσες πήγανε στον Κύριο.
    Κάμποσες ακόμα δε χάλασε και ο κωλοκοσμος

Comments are closed.