Μπόχα: Μπαλάσκας για Λευτέρη Αυγενάκη: «Δεν συλλαμβάνονται έτσι οι πολιτικοί»

Κοινοποίηση:
9ba548e7-1719995680098-488376186-lefteris-avgenakis

«Δε συλλαμβάνονται έτσι οι πολιτικοί» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Σταύρος Μπαλάσκας για τον Λευτέρη Αυγενάκη μετά τη μήνυση που δέχθηκε από τον υπάλληλο της αεροπορικής εταιρείας που δέχθηκε επίθεση από τον πρώην υπουργό με το περιστατικό να έχει καταγραφεί από κάμερες.

Πιο συγκεκριμένα, ο ειδικός αστυνομικός αναλυτής μίλησε σε κάμερα εκπομπής του MEGA και αρχικά είπε: «Υπήρξε μια μνεία για τον αστυνομικό γιατί δεν ανέφερε το περιστατικό στην υπηρεσία του ως όφειλε, λόγω του ότι ο κ. Αυγενάκης είναι κοινοβουλευτικός».

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Αφού ο κ. Αυγενάκης είχε τα ‘μπουρίνια’ του και ήταν ως μαινόμενος ταύρος μέσα στο αεροδρόμιο, εκλήθη ο αστυνομικός και ρώτησε τον υπάλληλο αν θέλει να υποβάλει μήνυση. Είπε όχι. Ο αστυνομικός δέχτηκε μία άσχημη συμπεριφορά από τον κ. Αυγενάκη ‘κάντε στην άκρη, έχω ασυλία, δεν μπορείτε να μου κάνετε κάτι’. Η ουσία είναι ότι δε συλλαμβάνονται έτσι οι πολιτικοί, ιδιαίτερα οι κοινοβουλευτικοί. Έχουν την ασυλία τους. Για να καταγραφεί, θα πρέπει να γίνει μήνυση, ιδιαίτερα για τέτοια φραστικά επεισόδια και αντιπαραθέσεις τα οποία είναι, ποινικά, στον πάτο».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

13 Σχόλια

  1. Αν δεν καταργηθει η Ασυλια-Ασυδοσια σε αυτον τον τοπο, ουδεις δεν θα συμπεριφερεται και δεν θα κανει τη δουλεια του σωστα.
    Τι θα πει εχω ασυλια;
    Η ισοτητα του Συνταγματος που δηθεν υπηρετουνε απο το βημα του κοινοβουλευτισμου δεν συμβαδιζει με τα δικαιωματα του καθε πολίτη.

  2. Έλλειψη ισονομίας. Κατά τα άλλα δήθεν υπάρχει άρθρο στο σύνταγμα που προβλέπει την ισονομία. Γι’αυτό επιδίδονται σε συνεχή εγκληματική δραστηριότητα οι πολιτικοί.

  3. Η βουλευτική ασυλία δεν προστατεύει από πράξεις κοινού ποινικού δικαίου. Συλλαμβάνονται ΚΑΙ οι βουλευτές επί τόπου αν έχουν επιτελέσει τέτοιες πράξεις όπως αυτή του Αυγενάκη. Η βουλευτική ασυλία είναι για άλλα πράγματα. Στην συγκεκριμένη περίπτωση χαστουκιού έπρεπε να πάει αυτόφωρο. Χώρια η αντίσταση κατά της αρχής.

  4. Το χειρότερο είναι ότι αυτό το άτομο κάποτε υπηρετούσε σε μια αστυνομία η οποία πληρώνεται υποτίθεται για να εφαρμόσει το νόμο. Τελικά βλέπουμε τι πρέπει να περιμένει ο πολίτης από την αστυνομία και το κράτος γενικότερα. Τίποτα. Κανένα γκλομπ στο κεφάλι μόνο εάν πάει να διαμαρτυρηθεί για την ασυδοσία των πολιτικών. Γεώργιε Παπαδόπουλε, μας άφησες νωρίς.

  5. ΑΕΙ ΜΑΜΗΘΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΥΛΙΑ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΙΓΟΝΤΑΡΕΤΕ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΑΣΥΛΙΑ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΩΝ ………..

  6. Mαινομενος ταυρος χλεχλε εκει που τον παιρνει Μπροστα στους ισχυρους (Σαβιδης,Γιαννακοπουλος κ.α) κοτουλα λειρατη η αλλοιως μαγγια,κλανια και κ@λο φινιστρινι

  7. ΤΙ ΜΟΥ ΘΥΜΗΣΕΣ ΡΕ ΜΠΑΛΑΣΚΑ. ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΑΒΑΤΕ ΕΝ ΜΙΑ ΝΥΚΤΙ, ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΑΡΣΗ ΤΗΣ ΑΣΥΛΙΑΣ;;;;;; ΠΟΥ ΤΑ ΠΟΥΛΑΣ ΑΥΤΑ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΟ;;;;

    1. Προφορική εντολή κάποιου εισαγγελέα. Κιοταν πέσαν μηνύσεις αυτός εξαφανίστηκε και τραβολογουσαν τους αστυνομικούς. Ας πρόσεχαν

Leave a Response