Ελάχιστοι είναι αυτοί που έχουν σκεφτεί ότι οι παραδοσιακές φέτες-βάρκες δεν είναι και ο πιο έξυπνος τρόπος για να απολαύσουμε το καρπούζι.
Συνήθως καταλήγουμε μέσα σε ένα χάος από χυμό καρπουζιού στον πάγκο.
Δοκιμάστε τον παρακάτω εκπληκτικά απλό τρόπο για να τεμαχίσετε και να σερβίρετε το καρπούζι. Παρακολουθήστε το παρακάτω βίντεο και διαβάστε και τις λεπτομερείς οδηγίες και δεν θα το ξανακόψετε ποτέ ξανά με τον παλιό τρόπο!
ΒΗΜΑ 1: Κόψτε το καρπούζι οριζόντια αντί για κατακόρυφα. Θα πρέπει να το κόψετε σαν να κόβατε ψωμάκι χάμπουργκερ.
ΒΗΜΑ 2: Πάρτε το μισό και κόψτε το σε φέτες προς μία κατεύθυνση.
ΒΗΜΑ 3: Στη συνέχεια, κρατώντας προσεκτικά τις φέτες ενωμένες μαζί, κόψτε το στην άλλη κατεύθυνση, έτσι ώστε να δημιουργηθούν μικρά τετράγωνα.
Α πολύ έξυπνο. Κατ’αυτόν τον τρόπο οι έξυπνοι τρώνε τους κύβους από το κέντρο του καρπουζιού και οι μ@λ@κες τους κύβους από τα περίχωρα
Τοτε ειναι τοτε……σημερα τι γινεται και τι κανετε…….
Εγω γουστάρω με τον κλασικό τρόπο
Οταν οι Ελληνες εκοβαν και ετρωγαν καρπουζι…αυτες οι “ρατσες” ηταν στα δεντρα και ετρωγαν χαρουπια.
Σε σπηλιές ζούσαν φιλε