Μόνο για ΛΟΑΤΚΙ το γυμναστήριο του Tάιλερ; Τι απαντά ο σύζυγος του Κασσελάκη

Κοινοποίηση:
Καταγραφή
Ο Τάιλερ ΜακΜπέθ, σύζυγος του γνωστού πολιτικού Στέφανου Κασσελάκη, αποφάσισε να πραγματοποιήσει το δικό του επιχειρηματικό άνοιγμα στην καρδιά της Αθήνας, εγκαινιάζοντας ένα γυμναστήριο που φιλοδοξεί να αφήσει το στίγμα του στον χώρο του fitness.

Η σύσταση της εταιρείας Barry’s Greece Μονοπρόσωπη Ι.Κ.Ε. αποκαλύπτει τα σχέδιά του για το νέο του εγχείρημα, με την έδρα να βρίσκεται στο πολυτελές ακίνητο του ζευγαριού στο Κολωνάκι.

Ο Τάιλερ ΜακΜπέθ, σύζυγος του γνωστού πολιτικού Στέφανου Κασσελάκη, αποφάσισε να πραγματοποιήσει το δικό του επιχειρηματικό άνοιγμα στην καρδιά της Αθήνας, εγκαινιάζοντας ένα γυμναστήριο που φιλοδοξεί να αφήσει το στίγμα του στον χώρο του fitness. Η σύσταση της εταιρείας Barry’s Greece Μονοπρόσωπη Ι.Κ.Ε. αποκαλύπτει τα σχέδιά του για το νέο του εγχείρημα, με την έδρα να βρίσκεται στο πολυτελές ακίνητο του ζευγαριού στο Κολωνάκι.

Λεπτομέρειες της νέας εταιρείας

Η σύσταση της εταιρείας ολοκληρώθηκε στις 30 Σεπτεμβρίου και πρόκειται για μία απόφαση που ενισχύει τη φήμη του ΜακΜπέθ ως ενός επιχειρηματία που δεν φοβάται να επενδύσει στον χώρο της ευεξίας και της φυσικής κατάστασης. Η αρχική επένδυση για το γυμναστήριο ανέρχεται σε 1.000 ευρώ, και η έδρα της εταιρείας έχει οριστεί σε έναν από τους πιο κοσμοπολίτικους δρόμους της Αθήνας, στην οδό Λεβέντη 5, όπου βρίσκεται και η πολυκατοικία που στεγάζει τη μεζονέτα του ζευγαριού.

Σκοπός της επιχείρησης και το μέλλον

Ο κύριος στόχος της νέας επιχείρησης είναι η παροχή υπηρεσιών γυμναστηρίου που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα αναγκών, από αερόβια άσκηση και πιλάτες μέχρι γιόγκα και άλλες ειδικές μορφές άσκησης. Η Barry’s Greece φιλοδοξεί να προσφέρει πρωτοποριακά προγράμματα γυμναστικής που θα απευθύνονται τόσο σε αρχάριους όσο και σε πιο προχωρημένους αθλητές, ακολουθώντας τις σύγχρονες τάσεις του fitness.

Η εταιρεία είναι δομημένη για να λειτουργεί με μακροπρόθεσμο ορίζοντα, καθώς η διάρκεια της έχει οριστεί στα 30 έτη. Αυτό δείχνει την αποφασιστικότητα του ΜακΜπέθ να παραμείνει στο παιχνίδι για καιρό, με σχέδια για σταθερή ανάπτυξη και ενδεχομένως επέκταση σε περισσότερες περιοχές.

Διοίκηση και μετοχικό κεφάλαιο

Το αρχικό κεφάλαιο της εταιρείας ανέρχεται σε 1.000 ευρώ, το οποίο έχει καταβληθεί εξ ολοκλήρου από τον ίδιο τον Τάιλερ ΜακΜπέθ. Αυτό το ποσό έχει χωριστεί σε 100 εταιρικά μερίδια, με αξία 10 ευρώ το καθένα. Παρά το χαμηλό αρχικό κεφάλαιο, η επένδυση δείχνει την πρόθεση του ΜακΜπέθ να ξεκινήσει με σταθερά βήματα και να αναπτύξει την επιχείρηση προσεκτικά.

Όσον αφορά τη διοίκηση, ο ΜακΜπέθ αναλαμβάνει εξ ολοκλήρου τη διαχείριση και τη νομική εκπροσώπηση της επιχείρησης για τα επόμενα 30 χρόνια, καθιστώντας σαφές ότι πρόκειται για ένα προσωπικό στοίχημα.

Ένα νέο κεφάλαιο για τον Τάιλερ ΜακΜπέθ

Το νέο επιχειρηματικό βήμα του Τάιλερ ΜακΜπέθ είναι ένα σημαντικό σημείο καμπής τόσο για τον ίδιο όσο και για τη ζωή του ζευγαριού. Το γυμναστήριο στο Κολωνάκι δεν αποτελεί μόνο μία νέα επαγγελματική πρόκληση, αλλά και έναν τρόπο να συνδεθεί ο ΜακΜπέθ με την ελληνική αγορά, συνδυάζοντας την εμπειρία και τις γνώσεις του από τον χώρο του fitness με τις ανάγκες του ελληνικού κοινού.

Ο χρόνος θα δείξει πώς θα εξελιχθεί η νέα αυτή επιχείρηση, αλλά τα πρώτα βήματα δείχνουν ότι ο ΜακΜπέθ είναι έτοιμος να προσφέρει μία ανανεωμένη εμπειρία άσκησης στο κοινό του Κολωνακίου.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. μα δεν υπηρχε περιπτωση ενας νορμαλ κανονικος αντρας να πηγαινε στις ξεφωνισμενες αδελφαρες

  2. ΖΗΤΑΝΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΑΜΟΥΡΙΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΚΟΒΟΥΝ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ.ΑΥΤΗ Η ΡΑΤΣΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΗ

Leave a Response