Τραγωδίες σε Πάρο και Μύκονο! Νεκροί 26χρονος και 42χρονος που οδηγούσαν ηλεκτρικό πατίνι

Κοινοποίηση:
πατινια

Δύο τραγικά δυστυχήματα σημειώθηκαν στην άσφαλτο μέσα σε λίγα 24ωρα και συγκεκριμένα σε Πάρο και Μύκονο. Τα θύματα και στις δύο περιπτώσεις οδηγούσαν ηλεκτρικό πατίνι.

Ειδικότερα, στην Πάρο, στην περιοχή του Αμπελά, ένας 26χρονος παρασύρθηκε από όχημα το πρωί της Τρίτης. Σύμφωνα με το cyclades24.gr, οδηγός του οχήματος ήταν ένας 60χρονος από την Αλβανία, ο οποίος συνελήφθη. Ο νεαρός μεταφέρθηκε στο κέντρο υγείας του νησιού ωστόσο λίγο αργότερα υπέκυψε στα τραύματά του.

Λίγες μέρες νωρίτερα και συγκεκριμένα το βράδυ της Κυριακής του Πάσχα, σημειώθηκε και δεύτερο τροχαίο δυστύχημα στο νησί της Μυκόνου. Ένας 22χρονος αλλοδαπός παρέσυρε έναν 42χρονο που οδηγούσε ηλεκτρικό πατίνι στην επαρχιακή οδό Όρνου – Χώρας Μυκόνου, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει θανάσιμα.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου συνελήφθη. Τα ακριβή αίτια και οι συνθήκες των τροχαίων δυστυχημάτων ερευνώνται από την Υποδιεύθυνση Αστυνομίας Μυκόνου και το αστυνομικό τμήμα της Πάρου.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Γεμάτα αλλοδαπούς παράνομους τα νησιά, οδηγάνε χωρίς δίπλωμα , μεθυσμένοι, μαστουρωμένοι και όποιον πάρει ο Χάρος!!! Θέλουμε και τουρισμό μετα;;;

  2. ΤΡΕΝΤΥ-ΤΥΠΟΙ……… ΜΕΡΑ25 ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ… ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΠΡΟΟΔΟΣ….4Η ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ…..

  3. Γιατί δίνεται τόση δημοσιότητα στα ατυχήματα με ηλεκτρικά παίνια. Τέτοια ατυχήματα έχουμε δεκάδες κάθε μέρα με μηχανάκια αλλά τα πατίνια παίρνουν δημοσιότητα. Τα ήλεκτρικά πατίνια είναι ένα μεταφορικό μέσο πρακτικό και φθηνό και το βασικότερο είναι πως δεν πληρώνουν φόρους και επειδή είναι αφορολόγητα υφίστανται τόσες διώξεις.

  4. Αν το διπλωμα ειναι με πληρωμη κατω απο το τραπεζι τοτε το αποτελεσμα θα ειναι σαν αυτο με το …. πατινι.

  5. τι γινεται ρε στεφανε?
    αλλοι 2 τουρκαλβανοι σκοτωσαν αλλους δυο ελληνες
    μας εξοντωνουν αμειλικτα κανε κατι!

Comments are closed.