Μ.Ζαχάροβα: «Το Ισραήλ να αποδείξει με δορυφορικές εικόνες ότι δεν βρίσκεται πίσω από την επίθεση στο νοσοκομείο»

Κοινοποίηση:
ΖΑΧΑΡΟΒΑ

Η εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών της Ρωσίας, Μαρία Ζαχάροβα, κατά τη διάρκεια δηλώσεών της σχετικά με τον βομβαρδισμό νοσοκομείου στη Γάζα, ζήτησε από το Ισραήλ να παράσχει δορυφορικές εικόνες για να αποδείξει τους ισχυρισμούς του πως δεν βρίσκεται πίσω από την επίθεση, που στοίχισε τη ζωή σε εκατοντάδες αμάχους.

Παράλληλα, τόνισε πως η επίθεση ήταν ένα σοκαριστικό απάνθρωπο έγκλημα.

Μετά την είδηση για το μακελειό στο νοσοκομείο η Ρωσία και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα ζήτησαν να διεξαχθεί σήμερα κατεπείγουσα συνεδρίαση του Συμβουλίου Ασφαλείας του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών για το θέμα, ενώ αναμένεται να διεξαχθεί ψηφοφορία επί σχεδίου απόφασης που καταρτίστηκε από τη Βραζιλία, τη χώρα που προεδρεύει στο ΣΑ αυτόν τον μήνα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. ….Σωθήκαμε. Η Τεχνολογία μπορεί να σκαρώσει ότι δήποτε και το μαύρο να το παρουσιάσει άσπρο. Ότι και να παρουσιάσει το Ισραήλ μόνο έμπειρη ομάδα και ουδέτερων αναλυτών θα πρέπει να εξετάσει αυτό που θα τους δώσει το Ισραήλ. Σίγουρα δεν θα τους δώσει και ούτε τέτοια ομάδα θα συσταθεί για τους γνωστούς λόγους που ξέρουμε όλοι μας. Τα πράγματα απλοστεύουν αν αναλογιστεί κανείς ότι η Χαμάς δεν μπορεί να προκαλέσει ένα τόσο μεγάλο πλήγμα με τον οπλισμό που διαθέτει. Εξ άλλου δεν υπάρχουν υπολείμματα του οπλισμού που έκανε αυτή την καταστροφή; Ότι σκ@τ@ είναι οι Εβραίοι ειναι και η Χαμάς και δεεν μπορούμε να καταδικάζουμε αυτόν που θέλουμε γιατί έτσι μας αρέσει.

  2. Μπράβο η κ. Ζαχάροβα έχει δίκιο. Το Ισραήλ να αποδείξει με δορυφορικές εικόνες ότι δεν βρίσκεται πίσω από την επίθεση

Comments are closed.