Μ.Θεμιστοκλέους: «Τα πιστοποιητικά εμβολιασμού μπορεί να μην καταργηθούν ποτέ – Αποδείχθηκαν αποτελεσματικά»!

Κοινοποίηση:
marios-themistokleous

Την ώρα που οι περισσότερες χώρες καταργούν τα πιστοποιητικά εμβολιασμού ο Μάριος Θεμιστοκλέους υποστηρίζει ότι μπορεί… και να μην καταργηθούν ποτέ!

Δηλαδή μπορεί να έχουμε πιστοποιητικά εμβολιασμού ακόμη και όταν τελειώσει η πανδημία του κορωνοϊού! Είναι η πρώτη φορά που ακούγεται από επίσημα χείλη μια τέτοια πρόταση, καθώς τα πιστοποιητικά υποτίθεται ότι είχαν εφαρμοστεί για να «διευκολύνουν» τα ταξίδια εν μέσω πανδημίας.

Συγκεκριμένα για το πιστοποιητικό εμβολιασμού είπε ότι «είναι το τελευταίο που θα φύγει και αν θα φύγει ποτέ γιατί αποδείχθηκε αποτελεσματικό». Βέβαια δεν ξεκαθάρισε για ποιους είναι αποτελεσματικό, καθώς το μόνο που έχει πετύχει η κυβέρνηση με τα πιστοποιητικά είναι να μεταδίδεται «νόμιμα» ο ιός και να πιέζονται οι πολίτες για να εμβολιαστούν.

Από εκεί και πέρα για την κατάργηση των υπολοίπων μέτρων είπε ότι «θα πάμε πολύ κοντά στην κανονικότητα το καλοκαίρι λόγω και της εμβολιαστικής κάλυψης» και εξήγησε ότι «θα γίνεται σταδιακά η άρση των μέτρων, ανάλογα με το πού βρίσκονται η πίεση και οι αριθμοί». Ερωτηθείς, δε, για τη χρήση της μάσκας σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, για τους μεν εσωτερικούς χώρους είπε ότι «θα είναι από τα τελευταία μέτρα που θα φύγουν», για τους δε εξωτερικούς χώρους επιβεβαίωσε ότι είναι ένα από τα θέματα που συζητούν τα μέλη της επιτροπής εμπειρογνωμόνων του υπουργείου Υγείας.

Επιμένοντας, πάντως, στο κλίμα αισιοδοξίας είπε ότι «μπορώ να ποντάρω ότι μέχρι το καλοκαίρι θα είναι άλλη η πραγματικότητα και θα είναι κοντά στην κανονικότητα» συμπληρώνοντας, ωστόσο, ότι «η πανδημία δεν έχει τελειώσει, δεν θα εξαφανιστεί με ένα μαγικό ραβδί, αν δεν έχουμε άλλη μετάλλαξη – που δεν είναι πιθανό – τότε πάμε πολύ κοντά στην καθημερινότητα από Σεπτέμβριο».

Σημείωσε, τέλος, ότι «οι μη εμβολιασμένοι θα συνεχίσουν να είναι οι πιο εκτεθειμένοι και ο κίνδυνος θα είναι πολλαπλάσιος όταν θα αρθούν τα μέτρα» καθώς και ότι «τώρα δεν πάμε για τέταρτη δόση. Αν θα χρειαστεί θα το δούμε από τον Σεπτέμβριο και ούτε και αυτό δεν έχει κριθεί».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

20 Σχόλια

  1. ΑΝΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΣ ΑΣΧΕΤΟΣ ΑΝΙΔΕΟΣ ΚΑΙ ΆΧΡΗΣΤΟΣ ΑΠΟΔΕΊΧΘΗΚΕ ΕΣΥ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟ ΝΕΆΝΤΕΡΤΑΛ.

  2. ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΙΑ ΛΥΡΑ ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΣΚΟΥΠΗΔΙ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΩΜΑΛΗΣ ΠΑΡΕΑΣ ΤΟΥ…..ΕΧΕΤΑΙ ΓΛΥΚΑΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΝΝΟΜΑ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΕΙΩΝ ΤΟΜΑΡΙΑ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΕΝΓΧΟ ΤΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΨΑΧΝΕΣΤΑΙ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ………..

  3. Ρε Αγαθοβιολέους, σάλτα και ξεκουμπίσου εις την τσίπρον κι άφησέ μας χαρτογιακά που δεν δούλεψες στην ζωή σου….. ζω για την μέρα που σε ζωντανή σύνδεση θα τρώτε κλωτσομπουνίδια όλοι σας…άλλος στον Άλφα, άλλος στον Σκαι, άλλος στο Μέγκα κ.τλ θα γίνει πάρτυ και τα Γιες και οι ευφημίες θα ακούγονται από τις τηληρεοράσεις, όπως τα γκόοοολ που πανηγυρίζουν στα γήπεδα…

  4. Ειναι αποτελεσματικο γιατι το χρησιμοποιησατε για να διχασετε και να μετρησετε τους υπακοους και τους ανυπακοους. Εφοσον εμβολιαστηκαν πληρως 5 εκατομμυρια μαλακες βρισκει και κανει το σκουπιδι.

  5. Τωρα αμολανε παλι τους και καλα εμπολιοβιασμενους με σκοπο αυτξηση κρουσματων…..τωρα το κρουσματων θα ειναι;;;απο ιο ανοιξιατικης γριππης ,απο ενα απλο συναχωμα λογω των ψηλων θερμοκρασιων την ημερα ,παντως ολα τα τεστ που γινονται και βγαινουν θετικα κανεις τους δεν γνωριζει αν ειναι ενδειξη του η κορονοιου ….απλα το διυλεμα παει συννεφο και οποιος εχει συμφεροντα απο αυτο ειναι μαζι στην μασα τους…

  6. Εσεις παντως ολοι οι πολιτικοι της κατοχικης βουλης ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙΤΕ. ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ…

  7. ΣΤΗΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΓΕΛΙΑ ΤΟΤΕ ΘΑ ΔΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΟΙΟΙ ΘΑ καταργηθούν………………

  8. Ισως πιο αποτελεσματικό να ειναι και το ξύλο που πρεπει να φάτε αλλα κρύβεστε γιατί είστε λουγκρες

  9. Ο Μεγας Αρχιμαλαξ Θεμιθτοκλεουθ καλο θα ειναι να δει στην Ευρωπη που σχεδον παντου καταργηθηκαν τα πουστοποιητικα (η εμπνευση του αφορισμενου, λαοκαταρατου Πουτσοτακη). Ακολουθουν κοινη τακτικη με τον εθνικα εξοχως επικινδυνο Πλευρίτιδα, αυτο το μειγμα ναζισμου και ηλιθιοτητας, να διχασουν ολοκληρωτικα και να βαλουν τους ελληνες να σφαχτουν. Και το κανουν τωρα που η πλανδημια του Κουρουνο-υιού Πουτσοτακη τελειωσε, επειδη χανουν τις εκλογες και βιαζονται να προκαλεσουν χαος σε οσο καιρο τους απομενει
    Μπουρλοτο στη βουλη δεν υπαρχει κανεις να βαλει, σιχαινομαστε πλεον που βλεπουμε ακομα και το κτιριο

  10. Θα καταργηθεί η κυβέρνηση του φασίστα Μητσοτάκη και των άθλιων σαν εσένα καραγκιόζη!!!
    Άντε ουστ σας σιχαθηκε ο κόσμος ηλίθιοι!!!

  11. Αν δεν τα καταργησουν, θα κλεισουν ολα τα μαγαζια. Αυτο θελουν; Μη νομιζουν οτι οσοι καναν 3 δοσεις θα ειναι προθυμοι για 4η 5η 6η κα ιστο τελος θα ψαχνουν φλεβα να τους βαλουν την ενεση. Γαβγιζουν ακομα εκει στη ΝΔ , το πολυ μεχρι τελος Μαρτιου κι οσοι πεισθουν να ξαναπανε για εμβολια. Παιζουν τα ρεστα τους πριν μεινουν ρεστοι.

  12. ΄Αι σιχτίρ,κάθαρμα.
    Πήγαινε στην Κύπρο για να αρπάζεις μισθό.

  13. Βλήμα…. Όπως και τα εμβόλια πολύ αποτελεσματικά μετά απο 20 δόσεις..

  14. Από τις πλέον αντιπαθέστατες μουτσούνες το σκατανθρωπάκι αυτό – δε βρίσκεται ένας λογικός πατριώτης άνθρωπος να τον κάνει ασήκωτο το παλιογομάρι;;;

    Θα σας πάρει και θα σας σηκώσει λίαν συντόμως, τόσο σύντομα που δε το φαντάζεστε, ΣΚΑΤΑΝΘΡΩΠΟΙ…

  15. 😂🤣😂🤣😂🤣😂Αποτελεσματικά σε τί;;;; Στο φακελωμα,που τα θέλουν όλα περασμένα μέσα στο QR ίσως.
    Εδώ δεν είναι άλλα πράγματα αποτελεσματικα και είναι το ψοφοποιητικο;;;

  16. Το πιστοποιητικό κοινωνικών φρονημάτων ήρθε για να μείνει. Τα χαλαρώνουν τώρα για να ξεφουσκώσουν οι αντιδράσεις παγκόσμια και το φθινόπωρο θα ανακαλύψουν μια νέα μετάλλαξη για να μας τρυπήσουν όλους πάλι…. Η Χούντα, δε θα πέσει ποτέ ούτε με εκλογές, ούτε με διαδηλώσεις. Θα πέσει όταν μαζικά ο λαός, διαγράψει τα πιστοποιητικά και αρνηθεί να πάει να τρυπηθεί. Τότε θα πέσει. Αλλά δυστυχώς ο ελληνικός λαός είναι μια ανθρωπομάζα από ζώα και πρόβατα, δεν βλέπω προκοπή.

  17. Σε άλλες χώρες έχουν φύγει ήδη. Καμία πανδημία δεν διαρκεί για πάντα και οι φυσικές πανδημίες έρχονται με συχνότητα μια κάθε 40-50 χρόνια. Ενδιάμεσα η κοινή λογική απαιτεί πλήρη επιστροφή στην κανονικότητα.

Comments are closed.