Μ.Κωνσταντάρου για τις οικονομικές δυσκολίες της: «Η σύνταξή μου είναι 745 ευρώ, εύχομαι να πεθάνω νωρίτερα»

Κοινοποίηση:
konstantarou

Δεν είναι λίγοι οι ηθοποιοί της παλαιάς γενιάς που τρέχουν να βρουν… καταφύγιο στη Μοιραράκη και να πουλήσουν τα υπάρχοντά τους προκειμένου να ζήσουν.

Μετά τη Ρίκα ∆ιαλυνά, άλλη μια ξεχωριστή ηθοποιός του παλιού κινηματογράφου πήρε την απόφαση να ξεπουλήσει για λίγα χρήματα αντικείμενο συναισθηματικής αξίας στην εκπομπή της ∆έσποινας Μοιραράκη, “Cash or trash”.

Η Μαρία Κωνσταντάρου που απολαμβάνουμε ακόμη και σήμερα ως οικιακή βοηθό στην εμβληματική ταινία «Αχ αυτή η γυναίκα μου», με τους Αλίκη Βουγιουκλάκη και ∆ημήτρη Παπαμιχαήλ, αλλά και σε άλλες επιτυχημένες ταινίες και τηλεοπτικές σειρές, βρέθηκε στο Cash or Trash για να πουλήσει έναν σπάνιο καθρέφτη που χρονολογείται από το 1927, όπως αναφέρει σήμερα η εφημερίδα “Μακελειό”.

Ωστόσο, σε δηλώσεις της η αγαπημένη ηθοποιός αναφέρθηκε στην οικονομική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει και δεν δίστασε να πει πως “παρακαλάω να πεθάνω”.

«Το ποσό δεν με ικανοποίησε, στόχευα τουλάχιστον τις 2.500 ευρώ. Χρειαζόμουν τα χρήματα και πήγα στην εκπομπή.

Η σύνταξή μου είναι 745 ευρώ, δεν βγάζεις τον μήνα. Εύχομαι να πεθάνω νωρίτερα. Η γιατρός μου μου είπε ότι οι εξετάσεις μου είναι τέλειες κι είπα “όχι ρε γαμ***”.

Το σπίτι που μένω ήταν δικό μου, το πούλησα και παραμένω εδώ με ενοίκιο. Τα περισσότερα χρήματα που έβγαλα από τη σειρά “Σοφία Ορθή”. Ήμουν λίγο σπάταλη κι είπα να τα επενδύσω. Τα επένδυσα κρατικά ομόλογα και έχασα όλα μου τα λεφτά».

Τέλος, μίλησε για την τελευταία τηλεοπτική πρόταση που δέχτηκε. «Η τελευταία πρόταση που δέχτηκα ήταν φέτος κι όταν μιλήσαμε για τα οικονομικά, ήταν απαράδεκτο. Κάτω των 1.000 ευρώ. Η προσφορά αυτού του ποσού είναι σαν να σε φτύνουν, προσβλητική», κατέληξε.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. η κυρία να μάθει να φτιάχνει φασολάδα, ρεβύθια και φακή 745 ευρώ μια χαρά είναι.

  2. ΝΑ ΛΕΣ ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΝΑ ΔΟΞΑ ΤΩ ΘΕΩ…. ΖΩ ΚΑΙ ΔΕ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΜΑΙ ΟΥΤΕ ΤΑΛΑΙΠΩΡΩ ΤΟΥΣ ΓΥΡΩ ΜΟΥ….. ΟΥΤΕ ΔΙΝΩ ΥΠΕΡΟΓΚΑ ΠΟΣΑ ΣΕ ΦΑΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΓΙΑΤΡΟΥΣ …… ΑΝ ΤΑ ΕΙΧΕΣ ΑΥΤΑ ΤΙ ΘΑ ΕΛΕΓΕΣ;
    ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΙΝΕΙΣ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΤΟΥΣ ΓΥΡΩ ΣΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΑΥΤΑ.
    ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΟΤΑΝ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΝΕΟΙ ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΗΛΙΚΙΑ , ΘΑ ΛΕΜΕ ΜΑΚΑΡΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΠΑΙΡΝΑΜΕ ΣΥΝΤΑΞΗ 745 ΕΥΡΩ…….

    ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ

Comments are closed.