ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΠΑΕΙ ΣΕ ΑΠΟΚΛΙΜΑΚΩΣΗ – ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ΔΙΜΟΙΡΙΕΣ ΑΠΟΔΕΚΑΤΙΖΟΝΤΑΙ – ΚΡΕΑΤΟΜΗΧΑΝΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ Η ΓΑΖΑ – ΑΤΑΚΤΗ ΥΠΟΧΩΡΗΣΗ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΜΕΤΩΠΑ [ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ]

Κοινοποίηση:
image-135

Βαρύ το τίμημα της εισβολής για στρατό Ισραήλ! Στη φωτογραφία Ισραηλινός στρατιώτης βαριά τραυματισμένος που χαροπαλεύει.. Στο αραβικό κανάλι Safa στρατιωτικός ειδήμονας , ο στρατηγός Fayez Al-Duwairi : οι μαχητές της Ταξιαρχίας Al-Qassam στη Γάζα αποδίδουν πολύ καλύτερα στη μάχη εδάφους από τους στρατιώτες που αποφοίτησαν από τα πιο διάσημα ινστιτούτα του κόσμου.

 

Ο διοικητής της μονάδας Guivati χάνει όλους τους στρατιώτες του στη χερσαία επιχείρηση στη Γάζα λέει η ισραηλινή τηλεόραση i24.

“Μια ομάδα εξαφανίστηκε από τη ζωή μου. Κατέρρευσα εντελώς. Θα είναι πάντα μαζί μου, στην καρδιά και στην ψυχή μου” λέει..” Πολεμούσαμε στην πρώτη γραμμή ήταν όλοι νέοι στρατιώτες” προσθέτει.” κανείς δεν με προετοίμασε για μια τέτοια εκδοχή” ..

 

Μια σημαντική υποχώρηση του σιωνιστικού στρατού από τα περίχωρα του στρατοπέδου Al-Shati και της Tal Al-Hawa στη Λωρίδα Γάζας .. 97 τανκς και στρατιωτικά οχήματα του ισραηλινού στρατού κατοχής έχουν καταστραφεί ολικά ή εν μέρει από τις Ταξιαρχίες Al-Qassam από την έναρξη των χερσαίων συγκρούσεων στα μέτωπα της Γάζας.

 

Φαίνεται ότι η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει για τους Ισραηλινούς και η κλιμάκωση έχει αρχίσει να σταματά σταδιακά, γιατί οι Αμερικανοί έχουν αρχίσει να αισθάνονται τον κίνδυνο και οι Ισραηλινοί δεν θα βρουν λύση στο θέμα της Χαμάς ή στο θέμα των αιχμαλώτων. H Διεθνής πίεση έχει αρχίσει να αυξάνεται και το έργο του άξονα αντίστασης πρόκειται να κλιμακωθεί.

Ο Αμερικανός έχει ξεκινήσει το στάδιο της ρητορικής παρακμής , και η πολιτική κατάσταση του Ισραήλ έχει αρχίσει να κλονίζεται πέρα από το επίπεδό της, και η φωνή της αντίθεσης αυξάνεται μέρα με τη μέρα στο Ισραήλ και οι στόχοι που έθεσαν οι Ισραηλινοί είναι πολύ μεγάλοι και πέρα από τις δυνατότητές τους και δεν θα επιτευχθεί.

Είναι προς το συμφέρον του Νετανιάχου να παρατείνει τον πόλεμο γιατί το τέλος του σημαίνει δίκη και φυλάκισή του.

Όταν τα αμερικανικά ζητήματα σηματοδοτούν το αναπόφευκτο της επίτευξης λύσης, ο Ισραηλινός δεν έχει τίποτα άλλο από την υπακοή, και ειδικά η πίεση και ο κίνδυνος αρχίζουν να αυξάνονται στις στρατιωτικές βάσεις και τα αμερικανικά συμφέροντα στην περιοχή.

Από νότο και βορρά, και υπάρχουν πάνω από 250 χιλιάδες εποικιστές Εβραίοι που εγκατέλειψαν τα κατεχόμενα λόγω των συνεχιζόμενων γεγονότων και αυτή η δυσμενής μετανάστευση είναι ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα για την οντότητα.
Όλα τα παραπάνω, εκτός από κάποια διεθνή και επιτόπια στρατιωτική πίεση που ασκείται από το νότιο, το βόρειο, το μέτωπο της Υεμένης και του Ιράκ, για να μην αναφέρουμε τη Δυτική Όχθη, και ας μην ξεχνάμε ότι οι Άραβες των 48 δεν έχουν κινηθεί ακόμα.
Αποτέλεσμα: Οι Αμερικανοί έχουν τα συμφέροντά τους στην περιοχή πάνω από όλα και θα επιβάλουν μια συμφωνία που θα είναι μια διέξοδος από την κρίση και θα σώσει το κύρος του Ισραήλ ως ένα βαθμό, ενώ ταυτόχρονα θα τερματίσει την υπάρχουσα σύγκρουση

Πηγή: dimpenews.com

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

16 Σχόλια

  1. Γελαω με αυτα που βλεπω,ο στρατος εχει πολεμο και βγαινει ο αλλος ανενοχλητος να κανει συνενετευξη…γελαμε δηλ με αυτους που πιστευουν αυτα που λεει.Ποιος λεει οτι το ισλραηλ χανει στις χερσαιες επιχειρησεις?αυτα μου θυμιζουν τα βιντεο και τα ρεπορταζ που ελεγαν για μηνες οι ρωσοι χανουν κτλπ κτλπ κτλπ…μιλαμε για αστεια πραγματα και τελος οποιος νομιζει οτι σε πολεμο δεν υπαρχουν απωλειες ειναι εντελως αδαης…καλυτερα να συνεχισει τα τσιπουρακια του και να μην εχει αποψη.

  2. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΜΑΚΕΛΕΙΕ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΣΤΙΝ ΦΑΡΑ ΠΟΥΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΚΟΣΜΟ ΑΝΩ ΚΑΤΩ ΜΕ ΤΑ ΜΟΧΘΗΡΑ ΥΠΟΥΛΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ ΜΙΑ Ο ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΜΙΑ ΤΑ ΕΜΒΟΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΠΑΝΙΣΧΥΡΕΣ ΦΑΡΜΑΚΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΝΝΟΜΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΓΙΑ ΑΡΠΑΓΗ ΕΔΑΦΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΚΕΦΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΟΛΩΝ ΜΑΣ

  3. Υπάρχει μια σοφή ρήση. “”Κανείς δεν φεύγει από τον δ κόσμο ετούτο αν δεν πληρώσει για τις αμαρτίες του.”
    Όσοι διέπραξαν εγκλήματα μια μέρα θα πληρώσουν.

  4. Τσο και λο στα εβραϊδια που σκοτώνουν κυρίως αμάχους.Δεν υποστηρίζω κανέναν,είμαι με την Ελλάδα

  5. Διερωτώμαι αν αυτοί που γράφουν αυτές τις ανοησίες έχουν διαβάσει καθόλου ΙΣΤΟΡΙΑ. Οσο για τις απώλειες των Ισραηλιτών είναι μικρές και αναμενόμενες. Δεν πρόκειται όμως το Ισραήλ να κάνει πίσω αν δεν αποτελειώσει και τον τελευταίο από την Χαμάς. Επιδιώκει την απελευθέρωση των ομήρων για να κάνει το τελειωτικό κτύπημα.Εκεχειρία ζητά απεγνωσμένα η Χαμάς μπας και γλυτώσει κανένας από αυτούς.

    1. και οι δυο πλευρες λενε παραμυθια, και οι δυο πλευρες επιδιωκουν να συνεχιστει ο πολεμος. Αυτο τους βολευει και δεκαρα δε δινουν για τους αμαχους

    2. Συμφωνώ με τον Ασυμβίβαστο και τον Νικόδημο.
      Ποια είναι παρακαλώ η Ιστορία; Πως να έχει Νου η Ανθρωπότητα όταν δεν μαθαίνει ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ; Κοιτώντας καλά τους Ισχυρισμούς των Εβραίων διακρίνει ο Ξύπνιος οτι είναι τόσο πια γενικόλογοι,θολοι,κάποιοι άλλοι είναι γραμμένοι με έναν μυθιστορηματικό τρόπο,όπως “οι Αμαζόνες του ισραηλινού στρατού”(εδώ γελάμε).
      Ακηδεμόνευτοι αρχαιολόγοι(οπως και ο ευλογημένος Κυριάκος Βελόπουλος) και φιλόλογοι έχουν επιβεβαιώσει,ότι οι ελληνογενείς Κρήτες Φιλισταίοι είναι οι ιδρυτές και εκπολιτιστες της Γης που ονομάστηκε Παλαιστίνη. Επίσης ότι οι Εβραίοι κατείχαν απλά ένα μικρό άκρο της χώρας.
      Επίσης ότι ο Χριστός ήταν Έλληνας,με μάνα Ιέρεια της Αρτέμιδος και πατέρα Έλληνα.Ο Χριστός δολοφονήθηκε από τους Εβραίους. Άρα η Ανθρωπότητα θα έπρεπε να τους έχει σε κατάμαυρα βιβλία.
      Μα όχι. Η σατανική πονηριά του Ιουδαϊκού Ιερατείου τα κατάφερε: Έστειλε πράκτορες τους Σαούλ και Λουκά, ώστε να αρπάξουν από μέσα τον έλεγχο του κινήματος των Ναζωραιων. Εξετάστε καλά και θα διαπιστώσετε ότι ο Σαούλ/Παύλος ξεγέλασε τον κόσμο με το χοντροκομμένο τέχνασμα “Σαούλ Σαούλ,ίνα τι με καταδιώκεις;” Έκτοτε έγινε δεκτός στους Ναζωραιους,άρχισε μετά να πιάνει θέσεις και να διατείνεται ότι “σε όνειρο είδε ότι ο Χριστός λάλησε “Ξεχαστε τι έλεγα. Τώρα πια ισχύουν άλλες εντολές”! Και το κατά Λουκά ευαγγέλιο είναι έτσι πονηρά γραμμένο ώστε παραλληλιζει τον Χριστό με τον Ιουδαϊσμό. Έτσι με τον χρόνο και επέβαλαν το ανοσιουργό “Παλαιά διαθήκη η Παιδαγωγός εις Χριστόν”,το Χριστό τον καπηλεύονται και επέβαλαν τον εξιουδαϊσμό του δυτικού κόσμου.

  6. Συμφωνω με τον Ασυμβιδαστο,διαφωνω με τον Nikodimos. Αν χάσει το Ισραήλ και εδιωκτούν οι Εβραίοι και οι εμείς οι δυτικοί απο την Παλαιστίνη θα δημιουργηθεί το μεγάλο χαλιφάτο και αντί για ειρήνη θα έχουμε πόλεμο και εισβολή από τους Τούρκους.

  7. Το σιωνιστικό κράτος δεν έπρεπε να ιδρυθεί στην Παλαιστίνη αλλά στην Μαδαγασκάρη. Ο πρώτος πρόεδρος του σιωνιστικού κινήματος Θεόδωρος Χέρτζλ στο έργο του Ιουδαϊκή Πολιτεία την τοποθετεί στην Μαδαγασκάρη που τότε ανήκε στην Γαλλία, της οποίας οι κυβερνήσεις ευρίσκοντο υπό εβραϊκή επιρροή.
    Οι Τούρκοι επέτρεψαν την εγκατάσταση των κυνηγημένων από τους ευρωπαϊκούς λαούς Εβραίους να εγκατασταθούν στην Παλαιστίνη με αποτέλεσμα το 1914 με την έκρηξη του Α’ ΠΠ υπήρχαν 50.000 Ιουδαίοι έποικοι.

    1. Εβραίοι υπήρχαν στην Παλαιστίνη πάντοτε και είχαν κόντρα με τους Φιλισταίους.

      1. Χωρις χωρα χωρις κρατος τα παιδια της ερημου αυτο ηταν αυτο ειναι οι καταραμενοι της γης που ποτε δεν προκεται να βρουν ηρεμια απο τοτε μεχρι σημερα και βαλε εχουν γαμησει εναν ολοκληρο κοσμο και παλυ δεν ηρεμουν καπποτε θαρθει και το τελος τους καπποτε… μεγαλο το μισος σε ολο τον κοσμο για παρτι τους

    2. χα χα στη Μαδαγασκαρη ηθελε να τους παει ο τρελαρας χιτλερ

  8. Ας μπουν Τουρκία – Αλγερία – Ιράν μέσα να γίνει μύλος.
    Το κράτος του Ισραήλ πρέπει να εκπέσει για να μπορέσουν όλοι οι λαοί της περιοχής να ζήσουν ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ.
    Και οι Ισραηλινοί που ζουν σε ένα ημι-απαρτχάιντ, και οι Παλαιστίνιοι που ζουν σε φουλ απαρτχάιντ, και οι Χριστιανοί και οι άλλες φυλές που ζουν εκεί και καταπιέζονται από το καθεστώς των Εβραίων από το 1947.

    Να δείτε για πότε όλη η περιοχή του Λεβάντε και Παλαιστίνης θα πάνε μπροστά μέσα σε λίγα χρόνια.

    Έξω οι Αμερικανο-Άγγλοι. Το ίδιο αφορά και την Ελλάδα. Αν πετάξουμε την μπότα των Αμερικανο-Ευρωπαίων από το λαιμό μας (και κόψουμε το εθνοπροδοτικό πόδι του καθεστώτος των Αθηνών) θα μπορούμε μόνοι μας να πάμε μπροστά. Διαφορετικά απλά θα μετατρέψουν την Ελλάδα σε χώρο για την διάσπασή της όπως έχει το Αμερικανικό σχέδιο από το 1999.
    Ό,τι απομείνει από “Ελλάδα” μετά την διάσπαση θα έχει σύνορα στη Λαμία και Κυκλάδες, χωρίς καν Κρήτη. Και μέσα σε αυτό θα είναι μαζεμένοι 4+ εκατομμύρια τζιχάντια για να γίνουμε Λίβανος και να εξοντωθεί το Ελληνικό Έθνος.

  9. Kάθε πόλεμος είναι καταστροφικός για όλους. Η χερσαία εισβολή δεν είναι εύκολο πράγμα και ιδίως οι μάχες πόλεων. Οι Ισραηλινοί δεν έπρεπε να εισβάλλουν στην Γάζα. Αρκούσαν οι αεροπορικές επιδρομές μέχρις πλήρους ισοπεδώσεως. Ας κρατούσαν οι βομβαρδισμοί και ένα χρόνο. Το λέω αυτό θεωρητικά, γιατί και οι Παλαιστίνιοι έχουν ΑΠΟΛΥΤΟ δίκιο στο να θέλουν κράτος. Αλλά οι μάχες πόλεων θέλουν εκπαιδευμένους πολεμιστές. Τώρα οι Ισραηλινοί το πληρώνουν ακριβά. Δυστυχώς η ανθρωπότητα δεν έχει βάλει μυαλό. Εύχομαι να τελειώσει όλο αυτό το κακό, οι Ισραηλινοί να σταματήσουν, και η ανθρωπότητα να δώσει κράτος στους Παλαιστίνιους.

    1. 1 χρονο δηλαδη να δεχονται ρουκετες?…. σκεφτεσαι καθολου πριν γραψεις κατι?

  10. Με τί πολεμούν οι Ισραηλινοί μέσα στην Γάζα; Τί είναι αυτό που έχει τρομάξει τους στρατιώτες του Ισραήλ ;

Comments are closed.