ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΟΝ ΛΕΒΕΝΤΗ ΣΟΥ! Η μάνα του πισωγλέντη Κασσελάκη, στις πρώτες της δηλώσεις

Κοινοποίηση:
mana-kasselaki

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. φορέστε τσιγκινο βρακάκι αν φοβαστε
    αλλιως κανετε μια ερευvα ποσοι παντρεμενοι ψαχνουν ανδρες..θα φριξετε
    φιλος που δουλευει σε ξενοδοχειο στην Αγ. παρασκευη μου ειπε οτι τα μισα δωματια τα δινουν
    σε αντρικα ζευγαρια

  2. Αναρωτιέμαι ο μπαμπάς ψαροκασέλας τον πίνει και αν η μαμά ψαροκασελαί είναι τζιβιτζιλού.Επίσεις το ψαροκασελάκι κάνει τον άντρα τη γυναίκα η και τα δύο. Πάντως προέκυψε και ενα καλό,αν θέλεις να πείς κάποιον π@ύστη πολύ ευγενικά τον αποκαλείς ψαροκασέλα και καθάρισες.

  3. Ωχουνούς!!! Αρχίσαμε τις αηδίες και ξεράσματα, όπως τί “λεβέντης” είν’ αυτός και τί “γκόμενος” είν’ ο άλλος, και κάποιος εκεί ψηλά να μάς λυπηθεί επιτέλους! Επίσης, ταχύρρυθμη επικαιροποίηση βλέπω του #κωλόσογου_2 vs του #κωλόσογου veritable και πολύ μ’ ανησυχεί το όλο κλήμα (του γαϊδάρου)! Νοσηρότητα παντού και ο Θεός να βάλει το χέρι Του!

  4. Για πιο ψγχη μιλάς αφού είναι άθεος όταν αναφέρθηκε στον Θεό είπε λάθος έκφραση η συκιά η ψαροκασελα

  5. Παλιό βλάκες Έλληνες!! Σας ταΐζουν κάθε λογής αντίδοτο από το οποίο φάρμακο σας φυτεύσαν κι εσείς χαίρεστε!! Ο Ψωλοκασσελας είναι στο συντηρητικό Μητσομουνακη, που ήταν αντίδοτο στον αμόρφωτο αριστερό Τσιπρακι, που ήταν αντίδοτο στον γεροΣαμαρι που ήταν αντίδοτο στο δυσλεκτικό λαϊκοπρίγκιπα μισελληνα Παπάfail!… Όσο μαύρος ηταν ο Ομπάμα τόσο αριστερός είναι ο ψωλοκασσελας!!!

  6. TI KOYNΑΓΕΣ ΡΕ MANAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA;;;;
    ΚΟΥΔΟΥΝΙΣΤΡΑ ΤΟ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΣ ΤΟ ΠΑΙΔΙ!!!!!!!!
    ΥΓ ΑΝ ΕΝΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΤΣΟΥΤΣΟΥΝΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟΝ ΠΙΣΙΝΟ ΤΟΥ, ΕΧΕΙ ΚΥΚΛΩΣΕΙ ΤΗ ΓΗ ή ΠΡΕΠΕΙ
    ΝΑ ΣΥΝΔΡΑΝΟΥΝ ΤΑ ΤΑ ΛΑΘΡΟΠΙΘΗΚΙΑ;;

  7. Να φανταστω,κερναγε ο συζυγος στους καφενεδες οταν τον βγαλατε ε??

  8. εσυ κυρα μου θα επρεπε να ντρεπεσαι που εκανες αυτο το ανωμαλο και να κρυβεσαι σε λαγουμια οχι να καμαρωνεις κιολας αυτο το πραμα ειναι ικανο αν (βγει ποτε πρωθυπουργος) να επιβαλει στην βουλη ολοι να φορανε φουστες κλαρωτες ντροπη για την Ελλαδα αυτα τα μιασματα

Comments are closed.