ΝΔ για Τσίπρα: Αφού έκανε διακοπές και πετούσε αετό, αποφάσισε να εμφανιστεί

Κοινοποίηση:
1

Συνέντευξη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega θα δώσει απόψε (03.03.2020) ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας και η ΝΔ δεν άργησε να σχολιάσει ειρωνικά.


Με την κατάσταση στον Έβρο τεταμένη, Νέα Δημοκρατία και ΣΥΡΙΖΑ είχαν… ανταλλάξει πυρά τις προηγούμενες μέρες σχετικά με το που βρίσκεται ο πρώην πρωθυπουργός και γιατί δεν έχει κάνει δήλωση για τα όσα συμβαίνουν.

Όταν το μεσημέρι της Τρίτης έγινε γνωστό ότι ο Αλέξης Τσίπρας θα δώσει συνέντευξη στο Mega, πηγές της Νέας Δημοκρατίας έσπευσαν να «καρφώσουν» τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.
«Αφού επί τόσες κρίσιμες ημέρες για τη χώρα ο κ. Τσίπρας έκανε διακοπές και πετούσε αετό, αποφάσισε να εμφανιστεί και μάλιστα στο κανάλι του επιχειρηματία που αποκαλούσε ναρκέμπορα. Οι Έλληνες έχουν βγάλει τα συμπεράσματα τους», ανέφεραν οι πηγές της ΝΔ.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. O ΦΛΩΡΟΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΙΣΕΙ ΒΡΕΓΜΕΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΘΑ ΕΣΧΙΖΕ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ, ΜΑΣ ΦΟΤΩΣΕ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΛΑΘΡΟ,ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΖΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΜΙΣΕΙ. ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΙΛΑΕΙ.ΩΞΩ ΠΟΥΣΤΗ ΑΠ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΚΑ

  2. αυτοι που κατηγορουσαν τους Παοκτσηδες και ολους τους Μακεδονες για το ξεπουλημα της Μακεδονιας σφιχταγγαλιαζουν τον προδοτη του ξεπουληματος, οι δηθεν ανθρωπιστες του μεγαλου καναλιου που μιλανε ακομη για ταλαιπωρους προσφυγες…αυτος ειναι ο μαριδακης ενα φερεφωνο του σορος και του συστηματος που οι καφροι οπαδοι του γαυρου τον προσκυνανε για να τους χαρισει μετα απο χρονια εναν τιτλο…ΞΕΦΤΙΛΕΣ…

  3. παρατηρώ μια σύσφιξη μεταξύ ναρκέμπορα και ..αυταπατημένου. Να το προσέξετε αυτό

  4. ΔΕΝ ΤΟ ΠΛΑΚΩΝΕΤΕ ΣΤΗΣ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΤΟ ΚΟΛΟΠ@ΙΔΟ ΡΕ ΤΟΝ ΑΛΗΤΑΜΠΟΥΡΑ.ΤΟΥ ΔΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΒΗΜΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ

Comments are closed.