ΝΕΑ ΑΙΜΑΤΗΡΗ ΣΥΜΠΛΟΚΗ ΣΤΗ ΦΛΩΡΙΝΑ: 32ΧΡΟΝΟΣ ΕΣΦΑΞΕ ΜΕ ΜΑΧΑΙΡΙ ΤΟΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΤΟΥ – ΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΑΘΟΥΣ

Κοινοποίηση:
maxairi11-flynews

Ένας 32χρονος σκότωσε έναν 30χρονο και τραυμάτισε ακόμη έναν νεαρό σε κεντρικό σημείο στη Φλώρινα. Ο 32χρονος πλησίασε το νεαρό από πίσω σε γνωστό καφέ της πόλης και τον μαχαίρωσε πολλές φορές ενώ τραυμάτισε σοβαρά τον φίλο του, ο οποίος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Φλώρινας.

Σύμφωνα με όσα γίνονται γνωστά, το θύμα είναι σύντροφος της πρώην κοπέλας του θύτη. Ο 32χρονος για την ώρα δεν έχει αποκαλύψει στους αστυνομικούς τους λόγους της δολοφονικής επίθεσης.

Ανακρίσεις για το θανατηφόρο περιστατικό διεξάγει η ασφάλεια Φλώρινας.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

27 Σχόλια

  1. Δεν είναι έγκλημα πάθους αλλά εμβολίου …..

  2. Θεόμουρλοι άνθρωποι.
    Πόσα ψυχικά νοσήματα κυκλοφορούν εκεί έξω…

    1. δεν την έκανε με πατάτες στον φούρνο

  3. Από πίσω; Μεγάλος κουραδόμαγκας το σκατό με πόδια και έχουν και απορία μερικοί γιατί το παράτησε η κοπέλα;

  4. Λαθος σκοτωσε, εκεινη εφταιγε. Οι πατανες εχουν διαλυσει τις οικογενειες και τις κοινωνιες γιατι οι μπουρδολονομοι οχι μονο τις προστατευουν αλλα τις επιβραβευουν. Επιβραβευουν τη μοιχεια την πατανια την ανωμαλια. Δυστυχως οι γυναικες χρειαζονται Σαρια και εκει θα παμε αλλιως δεν συμμαζευονται.

  5. Επειδή κάμποσοι κατακρίνετε τη γκόμενα, ένα έχω να σας πω. Εάν ως άνδρες, άγεστε και φέρεστε από το κάθε τσουλάκι, τραβάτε αυτοκτονήστε να ηρεμήσει ο κόσμος. Στον 21ο αιώνα και σκοτώνεται κόσμος για τα γ@μησια. Αν είναι δυνατόν.

  6. Πάλι κάποιοι ρίχνουν το φταίξιμο στην κοπέλα. Με έναν τέτοιο άνθρωπο δίπλα της, τι να έκανε; Να έμενε μαζί του; Μόνος του απέδειξε πως καλά έκανε η κοπέλα και τον παράτησε. Ο άνθρωπος ήταν επικίνδυνος και αυτό φάνηκε από την στυγνή δολοφονία του νεαρού νυν φίλου της. Τι έφταιγε κι αυτός; Τζάμπα πήγε το παλικαρι. αν είναι δυνατόν. Δεν είναι έγκλημα πάθους, είναι έγκλημα ενός τρελού. Και δυστυχώς στην Ελλάδα που κάποτε κοιμόμασταν με τις πόρτες ανοιχτές η έξω στον κήπο μας, χωρίς να φοβόμαστε κανέναν, στην Ελλάδα που παίζαμε παιδιά μέχρι τις 10-11 το βράδυ τα καλοκαίρια, στην Ελλάδα που σπάνια ακουγόταν τέτοια πράγματα, τώρα τα ακούμε πια κάθε μερα. Σε σημείο που τα εχουμε πλέον συνηθίσει και δεν μας προκαλούν κανέναν αποτροπιασμό, καμία έκπληξη, καμία ντροπή. Γιατί και εμείς όλοι θα έπρεπε να ντρεπόμαστε, αλλά που…..
    Οι Έλληνες εχουμε γίνει η ντροπή του πλανήτη. Έχω αρχίσει να πιστεύω πως μάλλον μολύνουμε την γη. Για τους άλλους λαούς είναι πιο φυσιολογικό, αλλά για εμάς όχι. Εμείς είχαμε άλλες αξίες, άλλη ηθική. Δυστυχώς επτωχεύσαμε….στα αισθήματα. Ειμαστε πνευματικά νεκροί.

  7. Πίσω από κάθε έγκλημα, βρίσκεται μια πόρνη (και στην ψυχή). Το αδύνατο φύλο.. Κατά τα άλλα, στις αξύριστες φταίει η πατριαρχία. Στην πραγματικότητα, όλος ο δυτικός πολιτισμός στηρίζεται στην μ@υνοκρατία. Πατριαρχία υπάρχει μόνο στο ισλάμ. Υπομονή, η σαρία έρχεται.

    1. Βρε αντε στα τσακίδια ηλίθιε. Πάντα η γυναίκα φταίει ενώ οι άντρες είναι πάντα τα θύματα. Μόνο που από ότι ακούμε τελευταία, μόνο γυναίκες τυχαίνει να είναι θύματα εγκληματιών. Εκείνες πηγαίνουν δυο μέτρα κάτω από το χώμα, όχι οι άχρηστοι, ανίκανοι, άρρωστοι άντρες.
      Σιχάματα, ε σιχάματα. Και μετά θέλετε να έχετε δίπλα σας και γυναίκες της προκοπής. Ποια γυναικα που σέβεται τον εαυτό της θα ερχόταν δίπλα σου ποτέ. Εκτός και αν ήταν ψυχολογικά άρρωστη και αυτή σαν και σένα, και ταιριαζατε. Και δεν εννοώ πως δεν υπάρχουν και σάπιες γυναίκες. Φυσικά και υπάρχουν. Αλλά και πάλι δεν είναι λόγος αυτός για μια δολοφονία. Δυστυχώς όμως πολλοι έχουν τα δικά σου μυαλά, γί´αυτο γίνεται ότι γίνεται τελευταία.

    2. Η σαρία έχει έρθει ήδη πανιβλακα με φαρδιά πλατιά υπογραφή του Μητσοτάκη.

  8. Και μη χειρότερα πια. Δεν αναγνωρίζεται πλέον η Ελλάδα. Παντού εγκληματίες με πάθος ή χωρίς πάθος και τα παιδιά να μένουν ορφανά να τα φροντίζουν γιαγιάδες. Η Ελλάδα πάντως ξέρει καλά να κρύβει τις φάτσες των δολοφόνων και γενικά των εγκληματιών. Έπρεπε να πω οι πολιτικοί της Ελλάδας, διότι αυτοί γράφουν και ψηφίζουν αυτούς τους άθλιους νόμους. Ή μήπως τους ηλίθιους νόμους τους επιβάλλει η “αγία” Ευρώπη της κ. Ursula που βρωμάει Pfizer από πάνω ως κάτω.

  9. Κουλη σε Αμερικανική σελίδα λέει ότι τα μπόλια περιέxουν μέσα HIV κοινώς AIDS αληθεύει;Και επίσης παροτρύνουν οι ειδικοί να υπάρxει σεξουαλική επαφή μόνο μεταξύ των ανθρώπων που κάνανε τα μπόλια και αυτών που δεν τρυπηθηκαν.Θα δώσει κανένας υπουργός καμία εξήγηση;

  10. Καλά ρε υπάρχει κόσμος που σκοτώνει για μια γυναίκα;

  11. Γαμωτο, έπρεπε το γκομενακι να το ειχε κτυπήσει ο κουλης…….

    1. Κάτι δειλά υποκείμενα σαν και σένα που τρώνε χαστούκια από παντού, από το αφεντικό και όλη τη κοινωνία, στη γυναικούλα ξεσπάνε και μαγκιά στα παιδιά.Φλωρε.

      1. Μόλις καρφώθηκες οτι είσαι γκιόσα

      1. Δικιο έχει ρε! Για μια παρτόλα ελλεινιδα που αλλάζει τους simps σαν πουκαμισα γιατί να σκοτωθείς ή να σκοτώσεις;;;

  12. ….κανετε ακριβως αυτο που θελει ο κουλις που ψηφισατε

Comments are closed.