ΝΕΑ ΒΟΜΒΑ: ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΟ ΤΟΥ, ΤΟΝ ΜΕΓΙΣΤΑΝΑ ΚΟΤΣ, ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ ΡΟΚΦΕΛΕΡ, Ο ΚΟΥΛΗΣ ΣΤΗΝΕΙ ΤΗΝ ΣΥΝΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΠΙΖΝΑ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ. Η ΘΡΑΚΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ …ΠΡΟΓΕΥΜΑ

Κοινοποίηση:
5yGZP_Ej

Είναι βόμβα μεγατόνων αυτό που αποκαλύπτουμε σήμερα για τις ένοχες ς και προδοτικές σχέσεις του Μητσοτάκη με τους Τούρκους. Ο ίδιος ο Κούλης είναι συνέταιρος με όλη τη σημασία της λέξης στην συνεκμετάλλευση του Αιγαίου που έχει δρομολογήσει για αμέσως μετά τις εκλογές μαζί με τον Τούρκο μεγιστάνα Κοτς. Είναι αυτός για τον οποίο κάναμε ήδη χθες την αποκάλυψη ότι με υπογραφή του Μητσοτάκη και του Αδωνι Γεωργιάδη, πριν από 6 μήνες, του χάρισαν 400 εκατομμύρια ευρώ μέσω δανεισμού από τις ελληνικές Τράπεζες και κονδυλίων από το Ταμείο Ανάκαμψης για να κάνει …μπίζνες και “επενδύσεις” και στην Ελλάδα.

Όπως φαίνεται καθαρά, εκτός από προεκλογικούς και ψηφοθηρικούς λόγους καθώς και παραμύθια γενικότερου δήθεν “πατριωτισμού” ανά την Ελλάδα μέσω των …live εμφανίσεων της Ντόρας Μπακογιάννη στην περιοχή, o Κούλης χρησιμοποιεί το θέμα της Θράκης για λόγους αντιπερισπασμού. Το κάνει προκειμένου να κρύψει το ακόμα μεγαλύτερο έγκλημα που ετοιμάζει για το αμέσως επόμενο διάστημα σε βάρος ολόκληρου του ελληνισμού. Με αυτή την έννοια μάλιστα η Θράκη αποτελεί απλώς το …πρόγευμα στα σαγόνια του αδηφάγου, προδότη αρχικοριού και διεφθαρμένου από κάθε άποψη Κούλη Μητσοτάκη.

Εκτός από τα άλλα οικονομικά πάρε δώσε που έχουν, το πιο βαρύ είναι λοιπόν ότι με τον Τούρκο μεγιστάνα στήνουν τη ΣΥΝΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ και την οικονομική μπίζνα της ΜΟΙΡΑΣΙΑΣ στο Αιγαίο αμέσως μετά τις εκλογές. Κι ενώ από την μία χρησιμοποιείται  ο Ατζούν Ιλιτζαλί του Σκάι μέσω του Αλαφούζου για να τα αρπάζει ο Κούλης, ο άλλος άξονας είναι ο Κοτς.

2018-09-15_122734

Αυτό που μας κρύβει η οικογένεια Μητσοτάκη όπως και όλα τα ελεγχόμενα και εξαγορασμένα κανάλια και μέσα ενημέρωσης είναι πως ο Κοτς αποτελεί ήδη τον ιδιοκτήτη, μαζί με την αμερικανική Shell, της Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı. Πρόκειται με απλά λόγια για την τουρκική εταιρεία πετρελαίων που έχει αρχίσει να κάνει -και- στο Καστελόριζο τις “έρευνες” και ακόμη μέσα από τα 6 ναυτικά μίλια στο Καστελόριζο!

Ο όμιλος Koc έχει κάνει την εξαγορά από κοινού με τη Shell το 51% της κρατικής τουρκικής εταιρείας πετρελαίου, από το 2005 αντί 4 δισ. ευρώ. Δύο χρόνια μετά η TPAO, όπως είναι τα αρχικά της, ξεκίνησε τις σεισμικές έρευνες σε περιοχές της Μεσογείου που περιλαμβάνουν από τότε το σύνολο της αποκλειστικής οικονομικής ζώνης της Τουρκίας στη Μεσόγειο, αλλά και τις περιοχές αδειοδότησης ερευνών που προκύπτουν από τη συμφωνία που υπέγραψε η Τουρκία με το ψευδοκράτος.  η TPAO έχει καθορίσει τρεις βασικές περιοχές της Μεσογείου όπου υπάρχουν κοιτάσματα πετρελαίου και φυσικού αερίου και όρισε ως κύριες περιοχές έρευνας τα ανοιχτά της Αττάλειας, της Μερσίνας και τον κόλπο της Αλεξανδρέττας. Τα επόμενα χρόνια η TPAO άρχισε να κάνει σημαντικές επενδύσεις στο Αζερμπαϊτζάν και τις γεωτρήσεις μαζί με την ν Shell στην Μαύρη Θάλασσα.

Ο χάρτης των τουρκικών παραχωρήσεων της TPAO- Χάρτης περιοχών εκμετάλλευσης Τουρκίας

———————–

Δεν πρέπει επίσης να ξεχνάμε ότι όλα αυτά τα χρόνια η TPAO δημοσίευσε και χάρτη που περιλάμβανε 17 θαλάσσια οικόπεδα εκ των οποίων 4 ήταν χαραγμένα εντός της ελληνικής ΑΟΖ και 3 εντός της Κυπριακής. Η μεγαλύτερη, πιο πρόσφατη, πρόκληση σημειώθηκε μετά την έξοδο του Oruc Reis το καλοκαίρι του 2020, παραβιάζοντας όχι μόνο τα 12 ν.μ. αλλά ακόμη και τα 6 ν.μ. στην περιοχή του Καστελόριζου. Ήταν τότε που για λογαριασμό του Κούλη ο υπουργός Γ. Γεραπετρίτης έκανε την επίσημη αναγγελία της προδοσίας λέγοντας ότι “κόκκινη γραμμή” για τη χώρα μας αποτελούν τα 6 ναυτικά μίλια και απεμπολώντας έτσι το κυριαρχικό δικαίωμα των 12 νμ ενόψει της προδοτικής συνθηκολόγησης που σχεδίαζε από τότε ο Μητσοτάκης μαζί με το συνεταίρο του Κοτς και το υπόλοιπο τουρκικό κατεστημένο.  Μάλιστα δεν ήταν αυτή η πρώτη φορά που η ΤΡΑΟ επιχείρησε να διεξαγάγει έρευνες στην επίμαχη περιοχή μεταξύ Ρόδου και νότια του Καστελλόριζου. Η Άγκυρα πραγματοποίησε στο παρελθόν σεισμικές έρευνες, τα αποτελέσματα των οποίων έχει ήδη αξιολογήσει και κατόπιν θέλησε να εντοπίσει με συμπληρωματικές έρευνες γεωτρητικούς στόχους, κατά την πάγια τακτική που ακολουθείται στην πετρελαϊκή αγορά. Και δεν πρέπει επίσης να ξεχνάμε ότι μετά το 2019-2020 και τις έξι έκνομες γεωτρήσεις της στη Κύπρο, η ΤΡΑΟ είναι αυτή που αγόρασε και τέταρτο γεωτρύπανο για εγκαινιάζει μια νέα «θερμή περίοδο» στην περιοχή…

2a42a9b4aa5c473a9f255957ce84c5e4

—————

Με τα δεδομένα αυτά το γεγονός ότι τον περασμένο Νοέμβριο, του 2022, με την υπογραφή του Κούλη και των συναρμοδίων υπουργών όπως ο Άδωνις Γεωργιάδης υπήρξε εγκρίθηκαν στην η πρώτη δέσμη χρηματοδοτήσεων από το Ταμείο Ανάκαμψης τα 400 εκατ. ευρώ για τον Κοτς παίρνει και άλλη διάσταση. Διότι αποκαλύπτεται τώρα ότι ενώ εκείνος είχε παραβιάσει τα χωρικά μας ύδατα μέσω της ΤΡΑΟ εμείς τον ….πληρώσαμε κι από πάνω!

———————-

Η ΤΡΑΟ θα αποτελέσει λοιπόν από την πλευρά της Τουρκίας το ‘”εργαλείο” για τη συνεκμετάλλευση και τη διανομή των κερδών που υπολογίζονται σε πρώτη φάση της τάξης εκατοντάδων δισεκατομμυρίων ή και τρισεκατομμυρίων. Και το πραγματικό αφεντικό της τουρκικής εταιρείας πετρελαίων -έστω κι αν σκόπιμα δεν βγαίνει μπροστά- δεν είναι άλλος με τον συνεταίρο της οικογένειας Μητσοτάκη Ραχμί Κοτς.   Κι όπως ήδη γράψαμε ο μεγιστάνας  δεν είναι απλώς ο πλουσιότερος Τούρκος επιχειρηματίας, ούτε ο όμιλός του ανήκει απλώς στους πενήντα μεγαλύτερους κολοσσούς του πλανήτη. Είναι προσωπικός φίλος της οικογένειας Μητσοτάκη αλλά και κάτι παραπάνω. Από την περίοδο του μπαμπά Κωνσταντίνου Μητσοτάκη έκανε μπίζνες μαζί τους, με άλλα λόγια είναι εδώ και δεκαετίες γνωστός ως αφανής συνεταίρος της “οικογένειας” και τούμπαλιν. Σήμαρε μάλιστα να προσθέσουμε ότι ο Κοτς είναι και μέλος στο “Συμβούλιο Εξωτερικών Σχέσεων” (Council  on foreign relations) των ΗΠΑ, που αποτελεί σημαντικότατο φορέα χάραξης της αμερικανικής και διεθνούς πολιτικής με μεγάλη επιρροή στην αμερικανική κυβέρνηση, καθώς και σε ισχυρούς χρηματοοικονομικούς κύκλους των ΗΠΑ. Πρόεδρος του Συμβουλίου είναι ο Αμερικανό – Εβραίος πολυεκατομμυριούχος Ντέιβιντ Ροκφέλερ, ενώ στα μέλη συγκαταλέγονται και οι Τζορτζ Σόρος, Σάιρους Βανς, Μόρτον Αμπράμοβιτς κ.α.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. ΚΑΙ ΟΙ ΡΟΚΦΕΛΕΡ ΕΙΝΑΙ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ. ΕΠΙΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΑΚΑΤΗΔΕΣ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΡΟΚΑΔΕΣ: ΤΟ ΡΟΚ ΤΟΥΣ ΡΟΚΦΕΛΕΡ ΥΜΝΕΙ

  2. Για μας πετρέλαιο δεν έχει.θα γίνει είδος πολυτέλειας τα επόμενα χρόνια με τις μπούρδες περι μηδενικών εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα.
    Τα αρπαχτικά φρόντισαν τα προηγούμενα χρόνια να έχουμε χρέος που δεν μπορεί να αποπληρωθεί ώστε να πάρουν ως δήθεν αντάλλαγμα τον ορυκτό πλούτο. Το ίδιο ακριβώς κάνουν και στην απέναντι όχθη. Για εδω φρόντισαν οι κυβερνήσεις των παλαιοτέρων ετών με τα υπαλληλακια τύπου Παπανδρέου, Καραμανλή, Σαμαρά, Σημίτη, Τσίπρα και φυσικά του Μητσοτακεικου, ενω για τους απέναντι φροντίζει να συμβεί ακριβώς το ίδιο ο Ερντογάν. Κράτη πλέον δεν υπάρχουν κουμάντο κανουν παντού οι ίδιοι άνθρωποι. Τα συντηρούν απλά ώστε όταν το θεωρήσουν χρήσιμο να κάνουν πολέμους, ρεσταρτ όπως το αποκαλούν και να διαιωνίζουν τη δικτατορία τους.

  3. Τί φοβάστε ρε πούστηδες; Ότι θα σας σκοτώσουν τα αφεντικά αν δεν κάνετε τη βρώμικη δουλειά; Να σας σκοτώσουν. Χεστήκαμε.

  4. Επιχειρηματικη Κουλαρα στα αιματοβαμμενα νερα του Αιγαιου και στα…ατελειωτα τουρκικα παραλια κατα μανα/αδερφη Ντορουλα! Μπραβο μπραβο Αθεοι ! Στο ταφο σας μασουρια γιατι με τις μαλακειες σας τα δημιουργηματα σας θα παρουνε τα @@@”, του Ελληνικου λαου!

  5. Ο Κοτς; όπως λέμε: μαρή εβαλς στις κοτ’σ να φαν’?

  6. Στην θρακη θα τους κανουμε τις κηδειες τους μια για παντα δεν γουσταρουμε να μας κυβερνανε κρητικα ανθελληνικα σκουληκια θα γινει το ελα να δεις πουτανα μητσοτακη.

  7. Ειμαι πολυ περιεργος αν οι Στρατιωτικοι που μας το παιζουν Τουρκοφαγοι κ Πατριωτες , οταν ξεπουλησουν το Αιγαιο θα βγουν μπροστα μαζι μας να τους γαμησουμε ή θα σφυρουν αδιαφορα οπως τοτε με την Μακεδονια ;; Εσεις τι πιστευετε ; Εγω ειμαι 100% σιγουρος οτι θα αρχισουν το σφυριγμα ….

    1. Τι περίεργος ρε φίλε ο προδοτικος στρατός την ορκομωσία του 2005 την κατάπιε αμασητη ζητώντας και παίρνοντας αναδρομικά για μείωση συνόρων και αλλαγή ανθρωπίνων δικαιωμάτων αλλά επειδή κοιμαστε όρθιοι και πληρώνετε ξενοδοχείο ακόμα αναρωτιέστε το συμβαίνει στην πατρίδα μας ποιο χαζός και κουτοπονηρος λαός πεθαίνεις

Comments are closed.