ΝΕΑ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΛΥΤΡΑ: “ΔΕΝ ΕΠΙΝΟΗΣΑ ΤΟ ΑΦΗΓΗΜΑ ΟΤΙ ΕΠΕΣΕ ΑΠΟ ΤΗ ΣΚΑΛΑ, ΗΤΑΝ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗ!”

Κοινοποίηση:
ΛΥΤΡΑΣ

«Αντιλαμβάνομαι την οργή του κόσμου που με βλέπουν ως θύτη», ανέφερε σε νέα ανακοίνωσή του ο ποινικολόγος, Απόστολος Λύτρας.

Aξίζει να σημειώσουμε ότι ο κ.Λύτρας προέρχεται από οικογένεια ΠΑΣΟΚΩΝ.
Ο πατέρας του ο Μανώλης Λύτρας, μεγαλοδικηγόρος, σε μακρινή συγγένεια με τον πρώην γ.γ του υπ. συμβουλίου του Γ. Παπανδρέου και του μακαρίτη Ανδρέα!

Όπως υποστήριξε για την υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας, ουδέποτε άσκησε οποιαδήποτε μορφή βίας στη σύζυγο του, σημείωσε ότι η ευθύνη δεν είναι οικογενειακή και ζήτησε σεβασμό στα παιδιά του.

«Μην γίνεται δίκη μέσα από οθόνες», ζήτησε ακόμη ο Απόστολος Λύτρας και τέλος ισχυρίστηκε: «Δεν επινόησα εγώ το αφήγημα ότι έπεσε από τη σκάλα, εκείνη το επινόησε για προστασία των παιδιών».

 Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Από την πρώτη στιγμή, που βρέθηκα ενώπιον της Δικαιοσύνης, ζήτησα συγγνώμη για την καταδικαστέα πράξη μου και υποσχέθηκα, στην σύζυγό μου και στα παιδιά μου, να αποτανθώ σε ειδικό συμβουλευτικό κέντρο, ώστε να καταλάβω τί είναι αυτό που με εξώθησε σε αυτή την φρικτή συμπεριφορά.

Αντιλαμβάνομαι την οργή όλου του κόσμου που επί μήνες με παρακολουθούσαν να μιλώ ως υπέρμαχος της καταδίκης κάθε μορφής βίας και, τώρα, με βλέπουν ως θύτη αυτής της ίδιας βίας που καταδίκαζα… Δυστυχώς, ο δημόσιος λόγος σε εκτοξεύει ψηλά με θόρυβο, αλλά σε γκρεμίζει σε μια στιγμή με κρότο…

Όπως υποσχέθηκα, ήδη ξεκίνησα συμβουλευτικό – θεραπευτικό πρόγραμμα και θα τηρήσω μέχρι κεραίας την υπόσχεσή μου να επανορθώσω (όσο αυτό γίνεται) αυτό που έκανα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Πρεπει να μπει φυλακη για δυο λογους: 1) αν ξαναχτυπησει η γυναικα δε θα μεινει ζωντανη. 2) για παραδειγματισμο.

  2. Από τότε που βγήκε η συγγνώμη χάθηκε το φιλότιμο.
    Και ο δολοφονος τα ίδια λέει. Συγγνώμη δεν το ήθελα, η σφαίρα φταίει.

Leave a Response