ΝΕΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΟ! Διακοπή ηλεκτροδότησης στο τμήμα Λάρισα – Ραψάνη. Γ#φτοι ξεγυμνώνουν τη τηλεδιοίκηση – Της πουτ@νας γίνεται στον ΟΣΕ

Κοινοποίηση:
ΣΔΩΔΣ

Συνεχίζονται τα προβλήματα στη λειτουργία του σιδηροδρόμου με την Κυβέρνηση να είναι ανίκανη να βελτιώσει την κατάσταση. Λόγω διακοπής ηλεκτροδότησης στο τμήμα μεταξύ Λάρισας-Ραψάνης η αμαξοστοιχία 1591 (Θεσσαλονίκη-Λάρισα) παραμένει στον σταθμό της Ραψάνης.
Σύμφωνα με ενημέρωση της Helllenic Train, αναμένονται σημαντικές καθυστερήσεις.

Απίστευτο πλιάτσικο σε σιδηροδρομικές γραμμές – Δείτε βίντεο

Αποκαλυπτικά  είναι τα πλάνα για το πλιάτσικο στις σιδηροδρομικές γραμμές, που μαζί με το έλλειμα ασφάλειας συνθέτουν την καθημερινότητα στον ελληνικό σιδηρόδρομο.

Στο βίντεο του Σκάι, άγνωστοι, με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, λεηλατούν τις ράγες στον σιδηροδρομικό σταθμό της Θήβας «μέρα- μεσημέρι» ενώ δίπλα τους περνούν οι συρμοί. Αγνοώντας το drone που τους καταγράφει σπάνε τσιμεντένια περιβλήματα για να τραβήξουν τα καλώδια της ηλεκτρονικής σηματοδότησης.

Με αυτόν τον τρόπο μπλοκάρουν τα συστήματα τηλεδιοίκησης και φωτοσήμανσης, όπου υπάρχουν.

«Αυτό σημαίνει κατευθείαν ότι οι πίνακες όλοι κοκκινίζουν, δεν έχει εικόνα που είναι το τραίνο, οπότε όλα πρέπει να γίνουν πάρα πολύ γρήγορα για να μην έχουμε προβλήματα με κάποιο ενδεχόμενο ατύχημα», περιγράφει ο Νίκος Τσικαλάκης, Πρόεδρος Εργαζομένων του ΟΣΕ.

Το πλιάτσικο στις σιδηροδρομικές γραμμές έρχεται να προστεθεί στο έλλειμα ασφάλειας που διαπιστώνεται σχεδόν καθημερινά στον ελληνικό σιδηρόδρομο
Σε άλλο στιγμιότυπο, φαίνονται άγνωστοι ανάμεσα στις γραμμές στον σιδηροδρομικό σταθμό του Θριασίου, να σκάβουν μέσα σε αγωγούς της τηλεδιοίκησης για να κόψουν καλώδια.

«Σκοπός τους είναι ο χαλκός, στο μυαλό μας μπαίνει και η δολιοφθορά, προσπαθούμε να την παρακολουθήσουμε» αναφέρει ο Γιάννης Φεστερίδης προιστάμενος ασφαλείας των εγκαταστάσεων του ΟΣΕ προσθέτοντας πως το χειρότερο που είδε είναι να έχουν ρίξει τσιμεντόλιθο πάνω από γέφυρα.

«Φανταστείτε να περνάει το τρένο και να δει μπροστά του τσιμεντόλιθο», τονίζει.

Δείτε το βίντεο

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. η λυση ειναι ψοφο τους γυφτους για μαζικες αποπειρες μαζικης δολοφονιας και για ολα οσα εχουν κανει κ κανουν

  2. μονο τους Ελληνες κυνηγαει η αστυνομια του Μιζοτακη…!! οι γυφτοι και οι αλλοδαποι εχουν ασυλια στην Ελλαδα!! κανουν οτι γουσταρουν…και δεν τους αγγιζει κανεις!!

  3. Μοναδική λυση η απαγορευση πωλησης χαλκού και καλωδιων
    ΟΧΙ μεταχειρισμενα σε μαντρες ανακυλωσης
    Αν δεν μπορεις να τα πουλησεις δεν τα κλεβεις

Leave a Response