ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ: Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΣΚΕΨΗ ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ ΤΟΥ 2024 ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΣΤΗ ΣΑΓΚΑΗ

Κοινοποίηση:
meacupla-texniti-noimosini-2

Το Παγκόσμιο Συνέδριο Τεχνητής Νοημοσύνης επικεντρώνεται φέτος στο θέμα «Διακυβέρνηση της τεχνητής νοημοσύνης για το καλό και για όλους», με στόχο τη δημιουργία πλατφορμών διεθνούς συνεργασίας και ανταλλαγής που να χαρακτηρίζουν το άνοιγμα, την ίση και χωρίς αποκλεισμούς συμμετοχή, την προώθηση της παγκόσμιας διακυβέρνησης της τεχνητής νοημοσύνης και την ανάπτυξη ενός ανοιχτού, δίκαιου και αποτελεσματικού μηχανισμού διακυβέρνησης.

Στο συνέδριο συμμετέχουν, μεταξύ άλλων, κυβερνητικοί αξιωματούχοι και εκπρόσωποι διεθνών οργανισμών, βιομηχανιών, πανεπιστημίων και ερευνητικών ινστιτούτων.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Μυστηριος ο ρολος της Κινας που βασιζεται σε αμερικανικα κεφαλαια!
    Θελει προσοχη απο κει ξεκινησε με νομο η μειωση πληθυσμου, ο κοροδοιος…
    Βλαδιμηρε alert!

  2. Παπαρια ριγανατα! Θελουνε καιρο να ανασυνταχθουνε οι μπουρδοταξιτες και χωρις τεχνητη νοημοσυνη! Τα Εθνη τους……τωρα και για παντα! Καταλαβες κ.Μπουρλοπιονι!

  3. Νεα Ταξη πραγματων καπουτ !!!! Ξεκινησε η επιστροφη στην ομαλοτητα !!!!!

  4. τον Πούτιν τον ρώτησαν;;; αυτός κάνει κουμάντο τώρα.Η παγκόσμια διακυβέρνηση που ονειρεύονται τα καμπαλάκια την πήρε ο διάολος τους.

Comments are closed.