ΝΕΑ ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΙΑΣ ΣΤΗ ΛΕΡΟ: ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΣΤΟ ΚΥΤ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΑΝ ΤΗ ΒΑΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ

Κοινοποίηση:
leros

Η Ελληνική Αστυνομία ερευνά υπόθεση κατασκοπείας στη Λέρο.

Χθες στις 7:15 μμ ειδοποιήθηκε το ΑΤ Λέρου από τον επόπτη των σεκιούρι του ΚΥΤ ότι 4 αλλοδαποί προσωρινοί κάτοικοι του ΚΥΤ είχαν φωτογραφίσει με τα κινητά τους τηλέφωνα τη βάση της Υπηρεσίας Ναυτικών Τεχνικών Εγκαταστάσεων Λέρου.

Πρόκειται για υπήκοούς Παλαιστίνης, εντοπίστηκαν, συνελήφθησαν και κατασχέθηκαν τα κινητά τους.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. Όταν τους δώσουν το Ο.Κ. και ανοίξουν οι υπόγες στην Αθήνα και στις άλλες πόλεις να δούμε τι θα γίνει !

  2. Μιλάμε για τραγικά πράγματα.. φτιάξανε το ΚΥΤ, ακριβώς στο σύνορο με την ΥΝΤΕΛ… Βάση Ναυτικού… χαχα..μα αυτός που είχε το οικόπεδο έπρεπε να τα κονομησει…και υπήρχαν κ άλλα οικόπεδα τότε προς χρήση που καμία σχέση δεν έχουν με βάσεις, στρατό κτλ.

  3. Μα καλα ποσες αποδειξεις θελετε ακομα να βρειτε;
    Καθαρματα
    Θα ερθει μια μερα που θα μας σφαζουν σαν τα κοτοπουλα πανιβλακες κι εσεις ακομη θα προσπαθειτε να τα βρειτε με τουρκους αλβανους και σκοπιανους

  4. Να ετοιμαζομαστε σιγα σιγα,εδω στην Μεσσαρα Ηρακλειου εχουν πιασει καμποσες φορες “επενδυτες” να κρυβουν μεγαλα μαχαιρια χωμενα στο εδαφος.

  5. Φυσικό είναι να κάνουν κατασκοπεία για την Τουρκία. Όταν γίνει το Μπάμ όλοι οι μουσουλμάνοι που είναι στην Ελλάδα ιδίως οι Παλαιστίνιοι , Πακιστανοί και οι Σομαλοί θα μας σφάζουν αλύπητα.

    1. Καλή ή σκέψη σού.
      Λογικό είναι πολιτιστικά να είναι διαφορετικοί από τα Βαλκάνια.
      Ποιός θα σε προστατεύει?
      Φυσικά ο Αλβανός ελληνικής καταγωγής, πού είναι ήδη φαντάρος, και εκπαιδεύεται χωρίς να έχει την δυνατότητα να βάλει κάποιο γνωστό τού η μπάρμπα τού (γιατί απλά δεν έχει) να έρθει σε κάποιο λούφα στρατόπεδο.
      Αυτό να το έχετε στο νου.
      Όπως κάποτε βοήθησαν όι Αρβανίτες, έτσι μπορεί να χρειαστεί να βοηθήσουν όι ελληνο-αλβανοι στο μέλλον

Leave a Response