ΝΕΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ: ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΟΛΟΙ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΜΕ ΤΗΝ ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΛΕΚΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΥΓΕΝΑΚΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟ – ΠΟΙΟΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΣΥΓΚΑΛΥΨΕΙ ΤΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ; – ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ 22ΧΡΟΝΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΜΟ ΠΟΥ ΘΥΜΙΣΕ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΓΗΠΕΔΟΥ

Κοινοποίηση:
ΑΥΓΕΝΑΚΗΣ 1

Τις πρώτες του δηλώσεις έκανε ο 22χρονος υπάλληλος το αεροδρομίου «Ελευθέριος Βενιζέλος» ο οποίος δέχθηκε πρωτοφανή επίθεση από τον Λευτέρη Αυγενάκη.

Συγκεκριμένα ανέφερε:

«Ήταν εκτός εαυτού (σ.σ ο Αυγενάκης). Με εξύβρισε, με απείλησε και μου προκάλεσε φόβο και ανησυχία».

Σύμφωνα με το νεαρό, το περιστατικό έχει καταγραφεί εκτός από την κάμερα του αεροδρομίου και από κινητά συναδέλφων του οι οποίοι βρίσκονται εκείνη την στιγμή μπροστά τα οποία αναμένεται να τα καταθέσουν στις αστυνομικές αρχές.

Ο πρόεδρος της ΟΣΕΥΠΕ Κώστας Διαμαντής ανέφερε στην εκπομπή πως το συνολικό βίντεο με το συμβάν είναι επτά λεπτά και δείχνει τον πρώην υπουργό της ΝΔ να είναι σαν «ταύρος εν υαλοπωλείω».

Ο ίδιος ανέφερε πως ο υπάλληλος είναι φοβισμένος ακόμα και τώρα που το θέμα έχει προκαλέσει σάλο λόγω της εξουσίας του Λευτέρη Αυγενάκη ο οποίος μπορεί ακόμα και τώρα να προκαλέσει πρόβλημα στην δουλειά του!

Γνώριζαν όλοι για το περιστατικό από το απόγευμα της Τρίτης!
Στο μεταξύ, από το βράδυ της Τρίτης γνώριζαν όλοι ακόμα και ο Λευτέρης Αυγενάκης για το περιστατικό μέσα από μέιλ που έστειλε η ΟΣΥΕΠΕ!

Σύμφωνα με έγγραφο ντοκουμέντο που αποκάλυψε στις 19:36 είχε σταλεί e-mail από την ΟΣΥΕΠΕ, στους βουλευτές, τους υπουργούς και μερίδα δημοσιογράφων, το οποίο ενημέρωνε ότι υπήρχε περιστατικό. Ανάμεσα σε αυτούς που έλαβαν το μήνυμα ήταν και ο πρώην υπουργός!Τότεήταν που στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού επικοινώνησε με τον ίδιο τον Λευτέρη Αυγενάκη, ζητώντας του εξηγήσεις. Ο κ. Αυγενάκης αποσιώπησε σκοπίμως το συμβάν και μόνο όταν έγινε σάλος έκανε ανάρτηση προσπαθώντας να δικαιολογήσει τον εαυτό του!

Κατέθεσε μήνυση ο υπάλληλος
Μήνυση κατά του Λευτέρη Αυγενάκη κατέθεσε το απόγευμα της Τετάρτης ο υπάλληλος της εταιρείας στο αεροδρόμιο του «Ελευθέριος Βενιζέλος» που δέχτηκε απρόκλητη επίθεση.

Μετά και από την παρέμβαση του εισαγγελέα, ο 22χρονος εργαζόμενος που όπως φαίνεται και στο βίντεο-ντοκουμέντο που ήρθε στο φως, δέχτηκε χτύπημα από τον Λευτέρη Αυγενάκη,την περασμένη Παρασκευή, κατέθεσε μήνυση που αφορά τα αδικήματα της εξύβρισης και της απειλής.

Μετά από την προκαταρκτική εξέταση που διέταξε ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αντώνης Ελευθεριάνος, ο εργαζόμενος κλήθηκε σήμερα να καταθέσει και προέβη σε μήνυση.

Σημειώνεται ότι για τα αδικήματα που έχουν καταγγελθεί και φορούν βία κατά υπάλληλου, διατάραξη λειτουργίας κοινωφελούς επιχείρησης, παράνομη βία και φθορά πράγματος που χρησιμεύει για την εξυπηρέτηση κοινού οφέλους, είναι πλημμελήματα για τα οποία οι αρχές δεν θα μπορούσαν να κινήσουν την διαδικασία του αυτοφώρου, ενώ παράλληλα ο Λ. Αυγενάκης καλύπτεται από την βουλευτική ασυλία.

«Έχω ασυλία»: Η αναφορά της ΕΛ.ΑΣ για τα αίσχη Αυγενάκη στο Ελ. Βενιζέλος
Τα αίσχη Αυγενάκη, που έκανε τον… μάγκα σε 22χρονο υπάλληλο αεροπορικής εταιρείας στο Ελ. Βενιζέλος, δεν σταματάνε μόνο στην άθλια επίθεση. Έχουν και συνέχεια αφού ο ψευτόμαγκας έβαλε μπροστά την ασυλία του, όταν έφτασαν αστυνομικοί του αεροδρομίου.

Σύμφωνα με την επίσημη αναφορά της Αστυνομίας, ο πρώην υπουργός και διαγραφείς πλέον από τη Νέα Δημοκρατία (που έχει τόσο θράσος ώστε να κρατάει την βουλευτική του καρέκλα) επικαλέστηκε την… βουλευτική του ασυλία.

Φέρεται να είπε «έχω ασυλία», όταν έφτασε αστυνομικός στο σημείο του περιστατικού, ο οποίος κλήθηκε από τον 22χρονο υπάλληλο, ενώ την ώρα του επεισοδίου ήταν παρόντες και δύο αυτόπτες μάρτυρες.

Στην επίσημη αναφορά της αστυνομίας για το επεισόδιο που έγινε στις 10.15 το πρωί της περασμένης Παρασκευής, αστυνομικός του τμήματος Ασφαλείας του αεροδρομίου ενημερώθηκε από υπάλληλο security ότι είχε δημιουργηθεί επεισόδιο μεταξύ επιβάτη και υπαλλήλων εταιρείας σε πύλη αναχώρησης του «Ελ. Βενιζέλος».

Όταν έφθασε στο σημείο ο αστυνομικός, ο Λευτέρης Αυγενάκης του είπε «έχω ασυλία»! Ο αστυνομικός κάλεσε συναδέλφους του και το 22χρονο θύμα της επίθεσης ενημέρωσε για όσα είχαν προηγηθεί με τον βουλευτή. Οι αστυνομικοί ενημέρωσαν τον υπάλληλο ότι έχει δικαίωμα να υποβάλει μήνυση, με εκείνον να επιφυλάσσεται του δικαιώματός του.

Βεβαίως εάν δεν δημοσιοποιούνταν το επίμαχο βίντεο με τα… κατορθώματα Αυγενάκη, ούτε επρόκειτο να τον στείλουν σπίτι του, ούτε φυσικά να ζητήσει έστω και την δήθεν συγνώμη και όλα θα κυλούσαν σαν να μη συνέβη τίποτα…

Η διαγραφή και η προκλητική αντίδραση – Δεν παραδίδει την έδρα
Το απόγευμα της Τετάρτης ανακοινώθηκε στη Βουλή από τον Βασίλη Βιλάρδο η απόφαση της επιτροπής δεοντολογίας της ΝΔ, σύμφωνα με την οποία ο πρώην υπουργός διαγράφεται από το κόμμα. Πλέον η ΝΔ μένει με 157 βουλευτές, και ο Αυγενάκης παραμένει ανεξάρτητος.

Από πλευράς του ο Λευτέρης Αυγενάκης κρατάει προκλητική στάση, υποστηρίζοντας σε ανάρτησή του στο twitter/x, δεν παραδίδει την έδρα και συνεχίζει να είναι βουλευτής στο Ηράκλειο!

«Ανήκω στη Νεα Δημοκρατία και θα συνεχίσω να στηρίζω με όλες μου τις δυνάμεις την παράταξη και την κυβέρνησή μας», τονίζει χαρακτηριστικά.

Συγκεκριμένα γράφει στην ανάρτησή του: «Η απόφαση του Προέδρου και Πρωθυπουργού κ. Κυριάκου Μητσοτάκη για την διαγραφή μου απο την Κ.Ο. του Κόμματός μας είναι απόλυτα σεβαστή. Έδωσα εξηγήσεις σχετικά με το συμβάν και ζήτησα δημοσίως συγγνώμη. Ήμουν και παραμένω Βουλευτής του νομού Ηρακλείου και θα συνεχίσω να υπηρετώ τους πολίτες της Κρήτης με το ίδιο πάθος. Ανήκω στη Νεα Δημοκρατία και θα συνεχίσω να στηρίζω με όλες μου τις δυνάμεις την παράταξη και την κυβέρνησή μας».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

22 Σχόλια

  1. καλησπέρα αδέρφια! είναι ο κύριος Αυγενικής δεν κάνει να τον πειράζεται ο άθρωπος είναι δημοκράτης και όχι τρομοκράτης όπως ο ΗΛΙΑΣ Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ που τους είπε ότι οι κλέφτες και οι πολιτικοί απατεώνες θα μπούνε φυλακή!

  2. ΑΥΤΟΣ Ο ΛΕΧΡΙΤΗΣ ΠΑΙΡΝΕΙ 10000 ΧΙΛ ΕΥΡΩ ΚΑΙ Ο ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΠΟΥ ΧΤΥΠΗΣΕ ΟΥΤΕ 800 ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΣΥΛΙΑ,ΠΟΙΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΘΑ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΡΝΕΙ?ΠΑΛΟΥΚΙ ΠΟΥ ΣΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ.

  3. Αυτό το νούμερο αν τον είχατε πετύχει σε κάποια κανάλια θα βλέπατε τι κουμάσι είναι. Μια φορά τον είδα πως αντέδρασε σε διαμαρτυρίες κάποιων πολιτών που τους είχαν σε απ’ευθείας σύνδεση, τέτοιο ύφος έχει μόνο κάποιος που είναι έτοιμος για ξύλο. Όχι ότι αυτή η φάτσα σε προδιαθέτει για κάποιον ευγενικό άνθρωπο αλλά το ότι είδα με τα μάτια μου τις συμπεριφορές του σε μια συζήτηση δε χρειάζεται κάτι άλλο. Και τι είναι αυτό το σκουπίδι που υποτίθεται ότι δουλεύει για τα συμφέροντα του κόσμου, ένα αμόρφωτο κομματόσκυλο του κερατά. Αυτό έδειξε ο ίδιος δε βγάζουμε συμπεράσματα αυθαίρετα. Έτσι κι αλλιώς το πολιτικό σύστημα στο σύνολο είναι διεφθαρμένο κι αυτό κάνει μπαμ με τα τερτίπια τους, όποιος δεν είναι τον τρώει το φίδι. Βλέπε μόνο την αθώωση και αποζημίωση των εμπλεκομένων στη Ζίμενς, τι άλλο να πούμε..

  4. Μια 10ετία λινάτσα αλλά μάλλον “βολεύει¨ την Θοδωρομπαλότσα, οπότε τον είχαν στα ώπα ώπα.

  5. Ποίους πολίτες να υπηρετεί αυτούς που δεν σέβεται? σαν δεν ντρέπεται θα έπρεπε ηδη να τον είχαν συλλάβει τι παραπάνω έχουν οι 300 κηφήνες τους πληρώνουμε για να μας καταστρέφουν

  6. ΔΥΟ ΔΟΚΙΜΟΙ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΜΑΛΛΟΝ ΜΗ ΠΑΡΑΓΩΚΟΣ ΕΠΙ ΧΑΡΤΟΥ ΠΕΖΗΣ ΠΕΡΙΠΟΛΙΑΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ.. ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΚΑ ΠΛΗΡΩΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΕΣ!!

  7. Δεν χρειάζονται δίκες και φούτσες μπλε, δικαιοσύνη ΔΕΝ, ένα μπερντάχι ξύλο, όπου τον πετύχουν, να κάνει να περπατήσει 6 μήνες, το τομάρι.

  8. Επαναλαμβάνουμε ο Αυγενάκης διαθέτει μεταπτυχιακά, χωρίς να διαθέτει απολυτήριο Λυκείου.
    Στις πρώτες εκλογές του 2012 πολιτεύτηκε με το νεοϊδρυθέν κόμμα της Ντόρας, Δημοκρατική Συμμαχία, ομού με τους νυν βουλευτές Φθιώτιδος και Σερρών Γιάννη Οικονόμου και Τάσο Χατζηβασιλείου.
    Στις δεύτερες εκλογές του αυτού έτους η Ντόρα διορίστηκε βουλευτής από τον Σαμαρά μέσω του Επικρατείας.
    Την είχε διαγράψει, διότι εκδηλώθηκε υπέρ του πρώτου μνημονίου.

  9. Με τη μήνυση, αν κληθούν οι βολευτές του κυνοβουλίου να άρουν την ασυλία του, ο αλήτης δεν νομίζω ότι έχει ελπίδα. Όσο για τη 💩ΝΔ, που τής ανήκει και τα χαΐρια της αδερφoμάνας ντόρας (ξεφτιλίκια στη Θράκη και στο Αιγαίο, στήριξη 💩κοσσόβου, φόνος Ιάσονα, κατορθώματα του κολλητού λεχρίτη, κ.ά., να τον χαίρεται. Της αρμόζει και την χαρακτηρίζει.
    Καλό θα ήταν πάντως να προβληθεί το συνολικό βίντεο και στον κόσμο…

  10. Με τη μήνυση, αν κληθούν οι βολευτές του κυνοβουλίου να άρουν την ασυλία του, ο αλήτης δεν νομίζω ότι έχει ελπίδα. Όσο για τη 💩ΝΔ, που τής ανήκει και τα χαΐρια της αδερφό μάνας ντόρας (ξεφτιλίκια στη Θράκη και στο Αιγαίο, στήριξη 💩κοσσόβου, φόνος Ιάσονα, κατορθώματα του κολλητού λεχρίτη, κ.ά., να τον χαίρεται. Της αρμόζει και την χαρακτηρίζει.
    Καλό θα ήταν πάντως να προβληθεί το συνολικό βίντεο και στον κόσμο…

  11. 22 χρονών παλικάρι έκατσε και τις έφαγε από το Playmobil. Εγώ θα του είχα σπάσει τα δόντια με μια γροθιά που θα ήταν όλη δική του. Άξιοι της μοίρας σας ραγιάδες Έλληνες μέχρι και τον ανδρισμό σας έχουν κλέψει οι 300 κιφηνες που ψηφίζετε.

    1. Μη λες μλκίες, θα πήγαινε μέσα, θα χάλαγε την ζωή και ο πουσταράς θα το έπαιζε τώρα Βασιλάκης Καίλας, έτσι ξεβρακώθηκε η συμμορία της Κούλας.

      1. ΕΤΥΧΕ ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ…ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΑΝΤΕΨΕ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΗΤΑΝ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΤΕΛΙΚΑ

  12. Ο υπάλληλος έκανε τη δουλειά του, τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο. Επιτέλους, παρόλο το νεαρό της ηλικίας του, και ένας που δεν γλύφει τις κατουρημένες ποδιές.

    1. Τη χειροδικία (το “πλημμέλημα”), αυτά που καταχράστηκε, τη ζημιά που έκανε στο υπουργείο και αυτά πού έκλεψε θα τα πληρώσει…

  13. Για πια δημοκρατία ομιλούν οι κηφήνες τραμπούκοι της βουλής που εβγαλαν τους νόμους της βουλευτικής ασυλίας και το περι ευθύνης υπουργων? για να κάνουν ότι τους γουστάρει στα πρόβατα που τους ψηφίζουν? αυτό δεν είναι δημοκρατία άλλα τυραννία.

  14. Τό μεγάλο αφεντικό , αυτό πού εμπόδισε καί κάποιους από τούς βουλευτές νά καταψηφίσουν τό νομοσχέδιο γιά τόν γάμο τών ομόφυλων ζευγαριών καί νά απέχουν από τήν ψηφοφορία γιά νά μήν δημιουργήσουν πρόβλημα στό κόμμα.

Leave a Response