ΝΕΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΠΟΥ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΗΚΕ ΜΕ ΦΩΤΟΒΟΛΙΔΑ ΕΥΘΕΙΑΣ ΒΟΛΗΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ “ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ” ΣΤΟΥ ΡΕΝΤΗ – ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΣΙΜΗ ΜΕΡΑ Η ΑΥΡΙΑΝΗ! – ΝΕΟ ΑΙΤΗΜΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΟΥ ΜΑΡΤΥΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ 18ΧΡΟΝΟ!

Κοινοποίηση:
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ

Κρίσιμες θεωρούνται τα επόμενα 24ωρα για τον 31χρονο αστυνομικό, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά από ναυτική φωτοβολίδα έξω από το κλειστό γήπεδο «Μελίνα Μερκούρη» στου Ρέντη σε επεισόδια κατά τη διάρκεια του αγώνα βόλεϊ ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό.

Νέο ιατρικό ανακοινωθέν για την πορεία της υγείας του εξέδωσε το γενικό κρατικό Νίκαιας.

 Τι αναφέρει το ιατρικό ανακοινωθέν
«Κατόπιν ενημέρωσης των θεραπόντων ιατρών ο ασθενής παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλευόμενος στη ΜΕΘ διασωληνωμένος και υποστηριζόμενος με μηχανικό αερισμό και συνεχή εξωφρενική κάθαρση. Έχει διακοπεί η αγωγή με κατασταλτικά φάρμακα προκειμένου να εκτιμηθεί η νευρολογική του εικόνα στις επόμενες ημέρες».

Βγάζουν τον αστυνομικό από την καταστολή – Κρίσιμη μέρα η αυριανή
Παράλληλα, οι γιατροί αναμένεται να βγάλουν από την καταστολή τον αστυνομικό που δέχτηκε ναυτική φωτοβολίδα κατά τη διάρκεια των επεισοδίων στου Ρέντη.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο αστυνομικός παραμένει σε καταστολή στο Γενικό Κρατικό της Νίκαιας και αύριο οι γιατροί θα επιχειρήσουν να τον ξυπνήσουν.

Yπενθυμίζεται πως την περασμένη Δευτέρα οι γιατροί προχώρησαν σε ακρωτηριασμό του ποδιού του 31χρονου αστυνομικού σε μια προσπάθεια να αποφευχθεί η μόλυνση στο υπόλοιπο σώμα του.

Σημειώνεται πως ο 31χρονος αστυνομικός τραυματίστηκε από φωτοβολίδα ευθείας βολής έξω από το κλειστό «Μελίνα Μερκούρη», με έναν 18χρονο να έχει ομολογήσει την πράξη του ενώ οι Αρχές συνεχίζουν την προσπάθεια ταυτοποίησης όλων των εμπλεκομένων στη δολοφονική επιδρομή.

Νέο αίτημα

Σε καθεστώς προστατευόμενου μάρτυρα έχει ζητήσει από την Διεύθυνση Ασφαλείας Αττικής να ενταχθεί ο 18χρονος προφυλακισθείς για την επίθεση με ναυτική φωτοβολίδα εναντίον του 31χρονου αστυνομικού των ΜΑΤ.

Το ίδιο έχουν ζητήσει, επίσης, τρία ακόμη εμπλεκόμενα άτομα στην υπόθεση της επίθεσης έξω από το κλειστό γήπεδο «Μελίνα Μερκούρη». Η απόφαση θα ληφθεί τις επόμενες ημέρες.

Το πρώτο σχετικό αίτημα του 18χρονου απορρίφθηκε από την ανακρίτρια Πειραιά, καθώς έχει ήδη καταστεί κατηγορούμενος για απόπειρα ανθρωποκτονίας και δεν μπορεί να έχει και την ιδιότητα του προστατευόμενου μάρτυρα.

Εν τω μεταξύ, σε πλήρη εξέλιξη είναι οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. για τον εντοπισμό του ενορχηστρωτή ή περισσότερων των σοβαρών επεισοδίων από χούλιγκαν, μετά τον αγώνα βόλεϊ Ολυμπιακού – Παναθηναϊκού το βράδυ της Πέμπτης 7 Δεκεμβρίου.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Έξωνεφρική μωρέ, τί εξωφρενική; Και τί πορτοκαλί και πράσιν’ άλογα φωτοβολίδα λένε οι συγγενείς του βλαμμένου για να τον δικαιολογήσουν; Μιά χαρά και δυό τρομάρες πορτοκαλί φαίνεται η φωτοβολίδα στη βάση…

  2. Ολοι αυτοι που προκαλουν σοβαρα επεισοδια ειτε στα γηπεδα ειτε ως ταχα αναρχικοι και κοκ..στην ουσια προερχονται απ το κρατος-παρακρατος και ειναι γνωστοι στα ανωτερα αξιωματα αστυνομιας και μασονοπολιτικων, απλα οταν συμβει καμια παραπλευρη απωλεια οπως τωρα του αστυνομικου κανουν οτι δηθεν ψαχνουν θυμωμενοι μεχρι να ξεφουσκωσει το πραγμα τα φορτωνουν σε κανενα ατυχο 18χρονο ή οποιος ειναι προχειρος θυματοποιησης

  3. πας το μπ@σταρδακι σε μια μπανιερα και τον πνιγεις μεχρι να μιλησει … ακου εκει ζηταει προστασια… ξυλο ρε μεχρι να μην μπορει να αναπνευσει …ηξερε πολυ καλα που εμπλεκε και με ποιον….

  4. Προστατευόμενος μάρτυρας; Άρα φοβάται μην τον φάνε. Πόσο ψηλά φτάνει ο καθοδηγητης και ποιος από σήμερα ο ρόλος του Κούγια στον Ολυμπιακό;

Comments are closed.