ΝΕΕΣ ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΟΡΝ@ΓΕΡΟΥ, ΣΤΑΘΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ. ΤΑ ΧΥΔΑΙΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΣΤΕΛΝΕ ΣΕ ΚΟΠΕΛΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΟΛΟΙ ΗΞΕΡΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΡΑΔΙΟ-ΑΡΒΥΛΕΣ ΕΠΕΣΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ;; (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
katagellia-panagiwtopoulos

Μια νέα καταγγελία εις βάρος του Στάθη Παναγιωτόπουλου είδε το φως της δημοσιότητας το βράδυ της Πέμπτης μέσα από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

Μια γυναίκα, η οποία είναι ελεύθερη επαγγελματίας και ζει και εργάζεται στη Θεσσαλονίκη προώθησε στο Star μηνύματα που της έστειλε ο παρουσιαστής, τα οποία εμπίπτουν στη σφαίρα της παρενόχλησης.

Η γυναίκα αυτή είναι σύμφωνα με την Τασούλα Παπαγεωργίου ένα άτομο πολύ γνωστό στη Θεσσαλονίκη και αποτελεί οικογενειακή φίλη του Στάθη Παναγιωτόπουλου.

 Η δική της παρενόχληση ξεκίνησε το 2017 με το εξής μήνυμα: «…. με το μαγιό που φοράς. Θες να βρεθούμε; Τι υπέροχος κ….». Η κοπέλα σοκάρεται και δεν απαντά στο μήνυμα, πιστεύοντας ότι έτσι ο Στάθης Παναγιωτόπουλος θα σταματήσει.

Ωστόσο κάτι τέτοιο δεν συνέβη, καθώς το 2018 της έστειλε: ««Έλα στο σπίτι να σου μαγειρέψω και να σε περιποιηθώ».

Αξίζει να σημειωθεί πως αυτό το διάστημα ο παρουσιαστής βρισκόταν σε σχέση με την κοπέλα που τον κατήγγειλε.

Το 2020 και ενώ είχε δεχθεί τη μήνυση από την πρώην σύντροφο συνέχισε να παρενοχλεί την ελεύθερη επαγγελματία με τα εξής χυδαία μηνύματα που σοκάρουν:

«Που είσαι; θέλω να σε ξεμοναχιάσω. Πρέπει να με καταλάβεις».

«Θα σου μιλήσω ειλικρινά επειδή φλέγομαι από επιθυμία εδώ και χρόνια. Και ελπίζω να μην παρεξηγηθείς. Είσαι το μεγάλο μου απωθημένο. Έχω …. άπειρες φορές στο μπάνιο με τη σκέψη σου. Μου αρέσεις πολύ με τα ρούχα που φοράς. Σκέφτομαι το κορμί σου και τα εσώρουχα που φοράς. Στείλε μου φωτογραφία με τα εσώρουχα».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

18 Σχόλια

  1. Πεφτοσυννεφάκηδες ολοι τους οι ραδιο ξεφτυλες…
    Τελικα ο καλυβατσης ειχε δικιο που τους εφτυσε πριν 20 χρονια…

  2. Ενταξει αυτος ειναι γλοιωδης χλαπατσας, αλλα το θεμα παρενοχληση εχει δυο οψεις.Παρενοχληση ειναι μονο οταν μας την πεφτει ενας που δεν γουσταρουμε.Αν τα ιδια της τα ελεγε κανας σουπερ γκομενος,μαλλον θα κολακευοταν η κυρια.

  3. Καλά έκανε και την έπεφτε, με άλλες μαλακίες δεν εχουμε να ασχοληθούμε?

  4. Είναι ένα θέμα όπως λέτε που την πέφτουν οι νέες στους διάσημους για να προωθηθούν και είναι ένα άλλο θέμα να τις βγάζουν φόρα παρτίδα χωρίς την συναίνεση τους…..
    Άκουσα ότι η εν λόγω κοπέλα σκέφτηκε ακόμα και την αυτοκτονία…..

  5. Mια χαρά ξέρανε όλοι και κάνανε και πλακίτσα. Στέφανε σε παρακαλώ ψάξε λίγο την υπόθεση που ο Κανάκης πάει μάρτυρας υπεράσπισης σε δίκη του μεγαλονονού και μεγαλοεκβιαστή της Θεσσαλονίκης και καταθέτει ότι η προστασία στα νυχτερινά μαγαζιά είναι εθιμικό δίκαιο και ότι οι μπράβοι βοηθάνε γιατί η αστυνομία αδυνατεί να κάνει την δουλειά της, Για τέτοιον επαναστάτη μιλάμε και μετά βγαίνει και κάνει κυρήγματα στους πιτσιρικάδες.
    https://www.news247.gr/koinonia/antonis-kanakis-ethimiko-dikaio-oi-prostasies-sta-nychterina-magazia.6202772.html

  6. Βαρεθήκαμε. Λες και δεν στέλνουμε εμείς τέτοια μηνύματα ή δεν μας στέλνουν τα γκομενάκια.
    Αμάν πουριτανοί. Έκανε μια μαλακιάρα, θα το πληρώσει. Σιγά μην γίνει και εμφύλιος για τα γκομενικά του χαζοβιόλη

  7. ΔΗΛΑΔΗ ΘΕΝΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝΕ ΠΩΣ ΟΤΑΝ ΒΡΙΣΚΟΝΤΟΥΣΑΝ ΔΕ ΛΕΓΑΝΕ ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ, ΓΚΟΜΕΝΙΚΑ ΠΩΣ ΠΕΡΝΑΝΕ. Κ.Τ.Λ. ΚΡΙΜΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΡΙΝΟΝΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΡΙΘΟΥΝ ΚΑΠΟΤΕ, ΟΛΑ ΘΕΛΟΥΝ ΕΝΑ ΟΡΙΟ, ΘΥΜΑΣΤΕ ΤΟ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟ?………..

  8. Χαβαλετζήδες όλα εδώ πληρώνονται. Κοροϊδεύατε τους πατριώτες , δεν είπατε λέξη για την Μακεδονία τις Πρέσπες. ΣΑΠΙΟΙ , είστε και Θεσσαλονικείς υποτίθεται.

  9. είναι ότι είναι λευκός στρέιτ άντρας και έβρισκε και γκόμενες, γι’αυτό αφού τον κράξουν όλοι μετά πάνε και ψάχνουν το πορνοβίντεο….

  10. ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΜΑΜΗΤΕΣ #MeToo…ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΕΣ ΓΙΑ ΛΟΥΤΣΟ ΤΗΝ ΠΕΦΤΟΥΝ ΣΕ ΣΤΑΘΗΔΕΣ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΑΡΘΕΝΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ …ΟΥΣΤ

  11. Οι Ράδιο Αρβύλα έχουν και ραδιοφωνικές εκπομπές στην Θεσσαλονίκη. Αυτούς τους σάπιους ακούτε ρε καρντάσια?

    1. Που να δεις στην Αθήνα τι ακούνε εδώ έχουμε καλύτερους

      1. Στην Αθήνα ακούμε της πανελλήνιας εμβέλειας ρε φίλε. Τι ν’ακούσουμε;

        1. Ρε φίλος έχει και στην Αθήνα σταθούκους σε πολύ γνωστά ραδιόφωνα με αντίστοιχες δραστηριότητες αυτό λέμε

  12. Όλα τα είχε αυτό το κράτος,το να ασχολούμαστε και με τις ορέξεις αυτού του τύπου μας έλειπε.

Comments are closed.