ΝΕΚΡΟΤΟΜΕΙΟ! ΓΕΜΙΣΕ ΠΤΩΜΑΤΑ Η ΓΑΖΑ! ΣΦΥΡΟΚΟΠΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΝΟΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ ΧΑΜΑΣ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ! ΟΙ ΑΜΑΧΟΙ ΣΤΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ! ΠΡΟΣΟΧΗ! ΣΚΛΗΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ!

Κοινοποίηση:
94d8ed8fa9acc9cb872c405cae63ed41_XL

Σε όλη τη Λωρίδα της Γάζας και όπου υπάρχουν κέντρα της Hamas επιχειρεί πλέον ο ισραηλινός στρατός, ο οποίος ανακοίνωσε ότι πλέον έχει επεκτείνει τις χερσαίες του επιχειρήσεις σε όλο το έδαφος του παλαιστινιακού θύλακα, και ειδικά στο νότο εκεί που όπου πιστεύει ότι κρύβεται η ηγεσία της Hamas, αλλά και έχουν καταφύγει τα περισσότερα από 1,8 εκατομμύρια Παλαιστίνιοι που εκδιώχθηκαν από τα σπίτια τους στο βορρά.
Η Γάζα αποτελεί μια επίγεια κόλαση με τα νοσοκομεία να έχουν γεμίσει από πτώματα και τραυματίες, καθώς το Ισραήλ μετά τα βόρεια εδάφη, πλέον βομβαρδίζει και τις νότιες πόλεις Rafah και Khan Younis.
Όπως ανέφερε ο IDF, κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου έπληξε πάνω από 400 στόχους της Hamas, καταστρέφοντας πολλές από τις υποδομές της και εξουδετερώνοντας πολλούς μαχητές της.
Την ίδια στιγμή πάντως, το Κατάρ απαιτεί να διεξαχθεί άμεσα μια ολοκληρωτική και αντικειμενική διεθνής έρευνα για τα εγκλήματα του Ισραήλ στη Γάζα, διαμηνύοντας ότι θα συνεχίσει τις προσπάθειες για να επιτευχθεί μια νέα ανακωχή και κατάπαυση πυρός ενώ και οι ΗΠΑ ζητούν από τους Ισραηλινούς να είναι πιο προσεκτικοί και να προστατεύσουν τους άμαχους.

Επιθέσεις παντού

Ο ισραηλινός στρατός έκανε γνωστό πως επεκτείνει πλέον τις επιχειρήσεις του σε όλη τη Λωρίδα της Γάζας.
«Ο στρατός επιχειρεί παντού, όπου έχει οχυρά η Hamas» ανέφερε ο εκπρόσωπος του IDF, Daniel Hagari.
Όπως έγινε γνωστό, το Ισραήλ έπληξε πάνω από 400 στόχους της Hamas κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, έπληξε με σφοδρούς βομβαρδισμούς και τις νότιες πόλεις Khan Younis και Rafah ενώ ανακοίνωσε πως από την έναρξη του πολέμου έχει εντοπίσει και καταστρέψει 800 φρεάτια που οδηγούν στο υπόγειο δίκτυο των τούνελ της Hamas.

Συγκρούσεις και βομβαρδισμοί στη Khan Younis

Πληροφορίες αναφέρουν πως μάχες διεξάγονται περίπου 2 χιλιόμετρα νότια της Khan Younis.
«Οι δυνάμεις του IDF έρχονται αντιμέτωπες πρόσωπο με πρόσωπο με τους τρομοκράτες και τους σκοτώνουν» υποστήριξε ο Hagari, τη στιγμή που τα ισραηλινά μαχητικά πλήττουν με ιδιαίτερη σφοδρότητα την Khan Younis καθώς εκεί εκτιμάται ότι βρίσκεται η ηγεσία της Hamas.

Εκκενώστε προς τη Rafah

Είναι χαρακτηριστικό πως ο IDF καλεί τους κατοίκους περιοχών της Khan Younis να τις εκκενώσουν για την ασφάλεια τους και να κατευθυνθούν προς τη Rafah, η οποία βρίσκεται στα σύνορα με την Αίγυπτο.
Σύμφωνα με στοιχεία του ΟΗΕ, περίπου 1,8 εκατομμύρια Παλαιστίνιοι, περίπου το 75% του πληθυσμού της Γάζας έχει εκτοπιστεί από τα σπίτια του.
Αν και οι περισσότεροι έφυγαν κατόπιν υποδείξεων των Ισραηλινών από το βορρά προς το νότο, πλέον πολλοί από αυτούς καλούνται να φύγουν και από περιοχές των νότιων εδαφών λόγω των μαχών και των βομβαρδισμών που αναμένονται τις επόμενες ημέρες.

Προμελετημένη… παγίδα

Για σκόπιμη στρατηγική από το Ισραήλ κάνει λόγο ο Osama Hamdan, αξιωματούχος της Hamas αναφερόμενος στον συνεχή εκτοπισμό των Παλαιστίνιων προς το νότο.
«Έχει γίνει σαφές ότι ο ισχυρισμός της κατοχής για την ύπαρξη ασφαλών περιοχών στα νότια της Λωρίδας της Γάζας και η συνεχής έκκλησή της προς τους πολίτες να πάνε εκεί, ήταν ένα προμελετημένο σχέδιο και παγίδα για τη διάπραξη περισσότερων σφαγών εναντίον άοπλων αμάχων και εκτοπισμένων στο νότο.
Δεν υπάρχουν ασφαλείς περιοχές» υποστήριξε ο Hamdan.

Νεκρός διοικητής της Hamas

Μάλιστα αναφέρει πως σκότωσε τον διοικητή της Hamas, Haitham Khuwajari κατά τη διάρκεια αεροπορικής επίθεσης.
Σύμφωνα με τους Ισραηλινούς, ο Khuwajari ήταν ο επικεφαλής της Ταξιαρχίας Shati και ήταν υπεύθυνος για μια σειρά τρομοκρατικών επιθέσεων κατά του Ισραήλ, ενώ φέρεται πως υπό τις εντολές του μαχητές της Hamas εκτέλεσαν την εισβολή της 7ης Οκτωβρίου.

Αναχαιτίσεις ρουκετών

Επιπλέον, ο IDF υποστηρίζει ότι κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου εκτοξεύτηκαν 17 ρουκέτες από τη Γάζα προς το Ισραήλ, εκ των οποίων οι περισσότερες αναχαιτίστηκαν.
Όπως αναφέρεται, όσες ρουκέτες «ξέφυγαν» από το ισραηλινό σύστημα αεράμυνας, προκάλεσαν μικρές υλικές ζημιές.

10.000 αεροπορικά πλήγματα

Ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε ότι έχει πραγματοποιήσει «περίπου 10.000 αεροπορικά πλήγματα» στη Λωρίδα της Γάζας αφότου ξέσπασε ο πόλεμος με τη Hamas, με τον IDF να υποστηρίζει πως θα συνεχίσει να επιφέρει σκληρά πλήγματα και στο νότο, όπως έπραξε και στα βόρεια εδάφη.
Σημειώνεται επίσης πως από την έναρξη του πολέμου, έχουν σκοτωθεί κατά τη διάρκεια των μαχών 398 Ισραηλινοί στρατιώτες.

Πτώματα και τραυματίες παντού

Και ενώ το σφυροκόπημα των Ισραηλινών συνεχίζεται, η Λωρίδα της Γάζας έχει μετατραπεί σε ένα απέραντο νοσοκομείο, αν όχι νεκροτομείο με πτώματα και τραυματίες παντού.
Τα νοσοκομεία είναι ασφυκτικά γεμάτα και με μεγάλη δυσκολία μπορούν να περιθάλψουν τους τραυματίες.
Το υπουργείο Υγείας της Hamas ανακοίνωσε χθες Κυριακή πως 15.523 άνθρωποι, εκ των οποίων το 70% ήταν γυναίκες και παιδιά, έχουν σκοτωθεί από τις 7 Οκτωβρίου.
Μόνο το τελευταίο 24ωρο, αναφέρεται πως ανασύρθηκαν από τα συντρίμμια 316 νεκροί και 664 τραυματίες, αν και εκατοντάδες εκτιμάται πως βρίσκονται κάτω από τα συντρίμμια.
11_31.jpg
12_25.jpg
13_17.jpg

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. Τα εβραϊδια,καταραμένη φυλή,θα αιματοκυλίσουν όλη τη μέση ανατολή και το Ιράν για να καθαρίσει το τοπίο και να φέρουν μια ψευτοειρήνη μαζί με τον ψευδομεσσία τους,που ξέρουμε ότι είναι ο Αντίχριστος.Εύχομαι οι Ρώσοι να τους κάψουν με πυρηνικά πριν προλάβουν

  2. Πόλεμοι….πάντα….ειμαστε οτι χειρότερο δημιουργησε η φύση…..αδιανόητο με τόση εξέλιξη….να μη ξεχνάμε το τέρας από μέσα μας….δεν αφήνουμε τίποτα ορθιο

  3. Έχει δίκαιο ο Ερντογαν ότι ο Nentanahiou πρέπει νά δικασθει ώς εγκληματίας Πολεμου.. Βεβαίως μήν ξεχνάμε καί τό άλλο κάθαρμα τόν πατερούλη Putin .

  4. Φωτογραφίες από νεκρούς Ισραηλινούς, δεν υπάρχουν; Τότε ποιους σκοτώνουν τα 2ποδα της Χαμάς; Ποιος δουλεύει ποιον;

    1. Ισραηλινοι στρατιωτες σκοτωνονται, οχι αμαχος πληθυσμος. Αντε απο κει σιωνοτρολ

  5. Κανενα οικτος για τα μουσλιμια,τα φιλαρακια της τουρκιας.ΖΗΤΩ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ!!!παρολα αυτα οι μελαχρινοι ”ελληνες” μπατριωτες του καραμπουζουκισταν και της βραστης προβατινας στηριζουν τους τουρκοσπουρους με ττις μαντηλες και τα κορανια…α ρε καταντια..

    1. Oικτος; υπάρχει αυτή η υπέροχη λέξη ακόμα; γιατί εγώ την ψάχνω παντού και δεν τη βρίσκω. Πιθανό στα λεξικά καταχωνιασμένη ανάμεσα σε άλλες λέξεις. Διανύουμε τον 21ο αιώνα και οι άνθρωποι συμπεριφέρονται όπως στη λίθινη εποχή. Για ένα κομμάτι ξερή γη, Ποιός Πολιτισμός ; ο τεχνολογικός; ας γελάσω. Ανάθεμα και κατάρα στούς επικυρίαρχους του γαλάζιου αυτού Πλανήτη, που μόνο γαλάζιος δεν είναι,παρά κόκκινος από το αίμα αθώων, ανά τους αιώνες και τις χιλιετείες, Νισάφι πιά……..

      1. Σταμάτα να διαβάζεις Άρλεκιν. Μεγάλωσες πια.

    2. Εσύ ρε κοπρίτη που υποστηρίζεις το ισραήλ που κάνει γενοκτονίες,είσαι πατριώτης;Ένα εβραϊκό σκουπίδι είσαι κι εσύ ή γλύφτης των εβραίων.Εγώ υπόψη,δεν στηρίζω μουσλίμια,σε προλαβαίνω,είμαι Έλληνας και στηρίζω μόνο Ορθοδοξία και Ελλάδα,όχι τους νταβατζήδες σου τους απογόνους του Αυνάν

Comments are closed.