ΝΕΟ “ΑΚΥΡΟ” ΣΤΟΝ ΠΟΡΝΟΓΕΡΟ!!! «Όχι» από Ριάντ στο αίτημα Μπάιντεν για περισσότερο πετρέλαιο: «Δεν έχουμε τέτοια δυνατότητα»!

Κοινοποίηση:
218658-1536x1119

Με ένα αποστομωτικό «όχι» απάντησε η Σαουδική Αραβία στο αίτημα του Τζο Μπάιντεν που επισκέπτεται τη χώρα, για αύξηση στην παραγωγή πετρελαίου προκειμένου να αντιμετωπιστεί η πετρελαϊκή κρίση, απόρροια των κυρώσεων της Δύσης στην Ρωσία.

Κατά την διάρκεια της κοινής συνέντευξη Τύπου του Τζο Μπάιντεν με τον διάδοχο του θρόνου της Σαουδικής Αραβίας Μοχάμαντ Μπιν Σαλμάν, ο τελευταίος είπε:

«Το Βασίλειο της Σαουδικής Αραβίας δεν έχει άλλη δυνατότητα για αύξηση στην παραγωγή του πετρελαίου πέρα της υφιστάμενης των 13 εκατ. βαρελιών την ημέρα».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Δηλ τι περιμένε; Μόλις τον είχε πει δολοφόνο

  2. Δεν ειναι ολοι μητσοτακ. να λενε ναί σε ολα!! Ο χαζοχαρουμενος οπως τον ελεγε ο Τραμπ αφου διελυσε την Ευρωπη με τις αποφασεις του προσπαθει μηπως μπορεσει να επανορθωσει τα ανεπανορθωτα

  3. Χαχαχα!!! Του την είπε ο Άραβας. Μάλλον δάχτυλος του Ισραήλ. Μη ξεχνάμε ότι τα αραβικά έθνη έχουν τον ίδιο γεννήτορα με τον Ισαάκ, τον Αβραάμ που τεκνοποίησε από αυτόν η Άγαρ, η δούλη της Σάρας, τον Ισμαήλ.

Comments are closed.