ΝΕΟ ΒΙΝΤΕΟ! Αυτά είναι τα τεμπελόσκυλ@ που αποδεκάτισαν τον Ελληνικό λαό – Σαν να μη συμβαίνει τίποτα…

Κοινοποίηση:
tempel

Μας κατηγόρησαν ότι κλέβαμε. Μας κατηγόρησαν ότι πληρωνόμασταν πολλά. Μας κατηγόρησαν ότι είμαστε τεμπέληδες. Το αποτέλεσμα ήταν να μας διαλύσουν επί 10 χρόνια και να συνεχίσουν να το κάνουν για πολύ ακόμα.

Αυτοί είναι οι Γερμανοί που από κορονοϊό δεν καταλαβαίνουν. Όλοι ξεχύθηκαν στα πάρκα και στα… λιόκια τους όλα όσα συμβαίνουν. Δείτε ποιοι είναι τελικά οι τεμπέληδες στο παρακάτω βίντεο που μας έστειλε αναγνώστης από τη Φρανκφούρτη.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. “…κλεβουν επιτηδεια και πειθαρχημενα τα παντα”. ΑΥΤΟ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ

  2. 1 χρονο που “φιλοξενηθηκα”, ως στρατιωτικος, ηταν αρκετος να μαθω τη γλωσσα και νοοτροπια τους. Ατομα απλά, μεσης διανοητικης ικανοτητας, προς χαμηλη, ακρως πειθαρχημενοι, λατρεις του ανυπαρκτου πολιτισμου τους. Ο μηδαμινος αλλοδαπος τμηματαρχης του γραφειου, που απαγορευοταν κάθε κοινωνικη επαφη μαζι του, εγινε celebrity, οταν εμαθε γερμανικα ολως αιφνιδίως στους 3 μηνες. 8ωρο, τελος. Το υπερβαλλον λεπτό, πληρωτέο σε χρυσό. Εκμετάλλευση της εργασίας του αλλου στον υπερτατο βαθμο. Η παγιδευση του ανιδεου σε δωρεάν εργασία, εθνικο sport. Υπο νομική προστασια, εξυπακουεται. Ρατσισμος παντοειδης, φυσικά, συγκαλυμενος, βεβαιως. Λατρεία στους συμμαχους 1ου και 2ου παγκόσμιου πολεμου και του πανγερμανισμου, μισος στους εναντιους, συγκαλυμενο, βεβαίως,βεβαιως…. , κλεβουν επιτηδεια και πειθαρχημενα τα παντα, για τουτο και δεν αποκαλυπτονται, κλπ,κλπ… Η ειδοποιος διαφορά μεταξύ μας, ως λαων, η πειθαρχία τους και η ανωτερη διανοητικη μας ικανότητα. Ο Ελληνας δημιουργει, ο Γερμανος εκμεταλλεύεται στο επακρο το δημιουργημα. Μισος και ζηλεια, με εξαιρεσεις θαυμασμού, το γενικό συναισθημα του μεσου Γερμανου, απεναντι σε κάθε τι Ελληνικό. Συγγνώμη. Σταματω στο σχολιο, πριν καταχραστω τη φιλοξενία του makeleio, και γραψω βιβλίο περι Γερμανικής βαρβαρότητας.

  3. ΑΣ ΣΚΟΤΩΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ

  4. εμεις τα κλασικά ,,,,,,,,,,,,,, ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

Comments are closed.