ΝΕΟ ΒΙΝΤΕΟ – ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΑΠΟ ΤΟ “ΤΡΟΧΑΙΟ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ” ΣΤΗ ΛΙΒΥΗ! ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΑΠΕΡΡΙΨΑΝ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΑΛΛΑ..

Κοινοποίηση:
τροχαιο

Νέο βίντεο-ντοκουμέντο από το “τροχαίο δυστύχημα” στη Λιβύη

Οι ελληνικές Αρχές απέρριψαν οποιοδήποτε άλλο ενδεχόμενο πλην του τροχαίου δυστυχήματος, για το τραγικό συμβάν της Λιβύης.

Νέο βίντεο-ντοκουμέντο από το τροχαίο δυστύχημα στη Λιβύη δόθηκε στη δημοσιότητα.

Δείτε το βίντεο:

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης, πριν λίγο διέψευσε κατηγορηματικά τα σενάρια περί εμπλοκής της ΕΥΠ στις έρευνες για το δυστύχημα στη Λιβύη αλλά και τα σενάρια για οτιδήποτε άλλο πέρα από τροχαίο.

ΤΟΥΣ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΣΤΗΝ ΚΡΕΑΤΟΜΗΧΑΝΗ ΤΗΣ ΛΙΒΥΗΣ! ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΕ Ο ΦΛΩΡΟΣ, ΤΟΥΣ ΕΒΑΛΑΝ ΝΑ ΔΙΑΝΥΣΟΥΝ 200 ΧΛΜ ΜΕ… ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΕ ΣΑΝ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΡΗΞΗ!!! ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΜΑΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΣΑΝ ΠΡΟΒΑΤΑ ΣΕ ΣΦΑΓΗ

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

10 Σχόλια

  1. Οι Έλληνες στρατιωτικοί δεν είχαν ΚΑΜΜΙΑ δουλειά στο μουσουλμανικό μπουρδέλο.
    Ποιός ΠΟΥΣΤΗΣ έδωσε τέτοια εντολή γμ το μνι που τον πέταγε;

  2. Γιατί δεν πήγανε οι ΜΚΟ σέ αυτή την αποστολή; Μόνο για να φέρνουν λάθρο είναι.Τι δουλειά έχουν Έλληνες στρατιωτικοί να τρέχουν σέ ξένη χώρα για βοήθεια καί χωρίς να πάρουν προφυλάξεις;

  3. Ο Φλωρος που κοινοποίησε, γνωστοποιώντας στους ταλιμπαν εκει(φιλοτουρκους), ότι πρόκειται να αποβιβαστουν επίλεκτοι των ειδικών δυναμεων γιατί δεν έχει συλληφθεί? Δόθηκε ο στόχος και πραγματοποιήθηκε εγκληματική ενέργεια. Οι συγγενείς να ζητήσουν αντί για στεφάνια την κράτηση του, είναι προδότης και πρέπει να μπει φυλακή.

  4. Να παραιτηθεί ο χαζός του Μαξίμου ΤΩΡΑ.Ξεφτιλες του στρατού τι περιμένετε να σας βάλουν να ικανοποιήσετε και τους αγαμητους Τούρκους?

  5. Καλά Νταξ. Μόλις είπαν στις ειδήσεις ΕΤ ότι επίσημα είναι τροχαίο

  6. Που να πέσουν κεφάλια απο τα παχύδερμα που χρησιμοποιούν ανθρώπους ως σακιά για να ανέβουν τη σκάλα της ματαιοδοξίας τους;
    Το σίχαμα-σκουλήκι Γεεθας προσφέρθηκε να στείλει τους αναλώσιμους και με τέτοια γλειψίματα συνεχίζει να μένει στη θεσούλα του, να κονομαει, να βολεύει και την συζυγο στο ψηφοδέλτιο της περιφέρειας.
    Τώρα έχει και 5 νεκρούς στο λαιμό. Ματωμένα λεφτά, ματωμένη σκουληκοζωή!

  7. Η κυβέρνηση πρωτίστως επιδιώκει να κρατά τον λαό κοιμισμένο.

  8. Οι νεκροί και οι συγγενείς τους είχαν ψηφίσει ασφάλεια και σταθερότητα…

  9. ποιες Ελληνικές αρχες, η Ελλαδα σαν κράτος εχει τελειώσει και διαχειρίζεται απο δοτούς σφουγκοκωλάριους και μαριονέτες … οι αρχες του Φέουδου Κ Λ χανειο λεν μλκ ες …

  10. Μα νομίζετε μιλάτε σε Κογκολέζους ; Το λεωφορείο ή το φορτηγό ήταν βυτία υγραερίου; Εχει δει ποτέ κανένας από σύγκρουση λεωφορείου-φορτηγού τέτοια εικόνα; Τρομοκρατική ενέργεια ήταν και τίποτα άλλο. Ρεμάλια, στείλατε τα παιδιά μας στο θάνατο και μας δουλεύετε και από πάνω. Δεν έχετε τσίπα να αναλάβετε τις ευθύνες σας. Δεν τιμάτε καθόλου τα παντελόνια σας. Να ξέρετε όμως ότι το ψέμα έχει κοντά ποδάρια.

Comments are closed.