ΝΕΟ ΘΡΙΛΕΡ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟ – ΠΩΣ ΤΡΕΝΟ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕ ΤΟΝ ΕΡΥΘΡΟ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΗ! ΕΠΙΔΗΜΙΑ ΒΛΑΒΩΝ ΣΕ ΕΝΑ ΠΑΡΑΤΗΜΕΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ – ΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΥΧΗ…

Κοινοποίηση:
proastiakos

Συναγερμό στο υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών προκαλεί η «επιδημία» βλαβών, αλλά και… υποχωρήσεων από τα αυστηρά στάνταρ ασφαλείας στην κυκλοφορία των τρένων, που εξακολουθούν να πλήττουν τον σιδηρόδρομο.

Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ, οι παραβιάσεις κόκκινων σηματοδοτών από τρένα της Hellenic Train καθώς και τα περιστατικά ακινητοποίησης και πολύωρων καθυστερήσεων αμαξοστοιχιών της ιταλικής εταιρείας, εξαιτίας των συχνών τεχνικών προβλημάτων έχουν λάβει μορφή επικίνδυνης χιονοστιβάδας.

Είναι χαρακτηριστικό ότι το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου καταγράφηκε και νέα παραβίαση κόκκινου σηματοδότη από την αμαξοστοιχία 2235 που εκτελούσε το δρομολόγιο Αεροδρόμιο – Άνω Λιόσια, σημαίνοντας συναγερμό σε υπουργείο Μεταφορών, ΟΣΕ και Hellenic Train.

«Η κουλτούρα ασφαλείας που υπήρχε παλαιότερα στον σιδηρόδρομο έχει αρχίσει να φθίνει επικίνδυνα», διαπιστώνουν έμπειρα στελέχη με αποτέλεσμα, όπως τονίζουν, «τα περιστατικά που αφορούν παραβιάσεις της ασφαλούς κυκλοφορίας και πιστής τήρησης των αντίστοιχων κανόνων να αυξάνονται».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Ο κοσμος / η πλεμπα ξερουν ακριβως οτι το σιδηροδρομικό συστημα ειναι επικίνδυνο….γιατι το χρησιμοποιουν;;; Και αφου περνουν αποφαση να χρησιμοποιήσουν τα τραινα ξερουν ακριβως οτι βαζουν την ζωη τους σε κίνδυνο και πληρωνουν κιολας….οι μπουλιδες και οι μουλιδες φταινε;;; Αυτοι προσφερουν αυτο το επικινδυνο προϊον με marketing ψευδων στοιχειων…..μην το αγοραζετε…. Αφου ολοι ξερουν ακριβως τι πολ@τ@κη και κατοικιδια σαπιλα υπαρχει στην ελλαδα……

  2. Κάποτε ο κόσμος χρησιμοποιούσε τον σιδηρόδρομο και το απολάμβανε….
    Από την παλιά διαδρομή κάνοντας εως και 7 ώρες, με καθυστερήσεις (ακόμα και αυτές ήταν απόλαυση) η διαδρομή ΑΘΗΝΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ….ΑΘΗΝΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑ….ΑΘΗΝΑ ΠΑΤΡΑ….κλπ. προσέφεραν μοναδική εμπειρία και σε ηρεμούσαν.
    Ωσπου ήρθαν οι ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ και προσπάθησαν να βάλουν σε χωματόδρομο φεράρι να τρέχουν.
    ήρθαν οι μαφιόζοι οι Ιταλοί και έριξαν τα σαπάκια τους στις διαδρομές, έφεραν το ΒΕΛΟΣ το οποίο μπορεί να αναπτύξει ταχύτητα μέχρι 180hm την ώρα χωρίς να υπάρχει η υποδομή, έγινε η ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΣΗ και ουδείς γνωρίζει εαν συμβεί κάτι με τα ηλεκτροφόρα καλώδια των 25000 VOLT τι μακελειό έχει να γίνει….
    H προχειρότητα και η ανευθυνότητα σε όλο της το μεγαλείο.
    Οι παλαιοί οδηγοί θα θυμούνται το ΦΕΡΕΤΡΟ ΑΘΗΝΩΝ ΠΑΤΡΩΝ που πλήρωνες για να μπείς και δεν ήξερες εαν θα βγείς και πως θα βγείς…..
    Το ΦΑΓΟΠΟΤΙ που έγινε σε αυτόν τον δρόμο είναι πταίσμα μπροστά σε αυτό που συμβαίνει στον ΟΣΕ….
    Είναι θεμα χρόνου να συμβεί κατι νέο….

  3. Ολα καλα παιδια,μην αγχωνεστε ο καραμαλης μπουλης Νο 2 διασφαλιζει την ασφαλεια…..α ρε 41 τακατο……βλεπω να γινεται 80 τακατο.οσα πιο πολλα σκανδαλα,τοσο ανεβαινει η νεα βοθροκρατια.ειναι πολλοι οι προβληματικοι νεοδημοκρατες γυρω μας.

Comments are closed.