ΝΕΟ ΘΡΙΛΕΡ ΜΕ ΤΟΝ ΛΥΤΡΑ – ΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ Η ΠΡΩΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΗΝΥΣΗ ΤΗΣ ΣΟΦΙΑΣ ΠΟΛΥΖΩΓΟΠΟΥΛΟΥ – ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΑΙ Ο ΠΟΙΝΙΚΟΛΟΓΟΣ

Κοινοποίηση:
lytras-polyzogopoulou

Μήνυση στον Απόστολο Λύτρα και την πρώην σύζυγό του υπέβαλε η νυν σύζυγος και θύμα κακοποίησης από τον ίδιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η πρώην σύζυγος, ο δικηγόρος της και ένας φίλος της, μπήκαν το βράδυ της Τρίτης, στο σπίτι της 37χρονης για να παραλάβουν προσωπικά αντικείμενα του κατηγορούμενου. Εκείνη πάτησε το panic button όταν αντιλήφθηκε την παρουσία τους και στη συνέχεια έχασε τις αισθήσεις της. Όταν συνήλθε ενημέρωσε τις Αρχές και υπέβαλε μηνύσεις στην πρώην σύζυγο, τον δικηγόρο της και στον ίδιο τον Απόστολο Λύτρα.

Η μήνυση της 37χρονης σε βάρος τους αφορά στα αδικήματα της παράνομης βίας, της εξύβρισης, της απειλής και της διατάραξης οικιακής ειρήνης, με φερόμενο ως ηθικό αυτουργό τον Απόστολο Λύτρα.

Παράλληλα, όπως αναφέρει η ΕΡΤ, έχει κατατεθεί και μήνυση για παραβίαση των περιοριστικών όρων που επιβλήθηκαν στον Απόστολο Λύτρα προκειμένου να αφεθεί ελεύθερος μέχρι την απολογία του.

Ένας εκ των τριών περιοριστικών όρων που του επιβλήθηκε ήταν αυτός της υποχρεωτικής μετοίκησης. Η 37χρονη θεωρεί ότι έχει παραβιαστεί αυτός ο όρος, καθώς δεν είχε παραδώσει ο κατηγορούμενος τα κλειδιά του σπιτιού, ενώ φέρεται να έχει δεχτεί η 37χρονη και απειλητικά μηνύματα από το περιβάλλον του γνωστού ποινικολόγου.

Ο δικηγόρος της 37χρονης θα πάει μάλιστα μέσα στην ημέρα στην ανακρίτρια να δηλώσει ότι παραβιάστηκαν οι περιοριστικοί όροι και να ζητήσει την αντικατάσταση των περιοριστικών όρων με προφυλάκιση.

Οι μηνύσεις έχουν υποβληθεί επί του παρόντος στο Αστυνομικό Τμήμα και αναμένεται εντός της ημέρας να διαβιβαστούν και στην Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας.

Η πρώην σύζυγος κρατείται, ενώ ο δικηγόρος αναζητείται από τις Αρχές στο πλαίσιο του αυτοφόρου. Συνελήφθη επίσης ο δικηγόρος της πρώην συζύγου, αλλά αφέθηκε ελεύθερος με προφορική εντολή εισαγγελέα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

20 Σχόλια

  1. Μαντήλι νά κλάψουμε δεν έχουμε,, ψωμάκι νά φάμε δεν έχουμε,το ρεύμα μας το έκοψαν,, Κάι αυτοί ασχολούνται με μαλακίες,,,αρε Κιμ Γιονγκ Ουν που μας χρειάζεται

    1. Πες τα ρε μεγαλε ο τρομπας δεν έχει αλλά θέματα μας ζάλισε τα αρκίδια με τον λύτρα

  2. Αυτοί (και οι δύο τους) κάνουν ότι μπορούν για να βγουν…..βουλευτές και μετά,ότι ήθελε προκύψει. Εσυ όμως Ελληνακο σε τετοια περίπτωση, θα τους ψηφίσεις….

  3. Το BBC των αλλοδαπών μεταναστούληδων Αγγλίας μας διαβάλλει ανελέητα, οι Τούρκοι και οι μεταναστούληδες χορεύουν και μπουκάρουν ασύστολα, αλλά μία ολόκληρη κατινοελλάδα, κυβέρνηση, Αστυνομία και ΜΜΕ ασχολούνται με τα ξεκατινιάσματα ενός ζευγαριού. Φάτε σανό να μην παχαίνετε

  4. παλάβωσες? λες και δεν είχεις φράγκα και φήμη να έκανες ότι ήθελες … δεν πάμε καλά ….

  5. Κι αν τα πηρανε για να “παιξουνε” αλλο ενα επικοινωνιακο πυροτεχνημα του Κουλη? Μεσα στο παλκο κι ο Αρειος Παγος που εχει “ιδιαιτερες” ευαισθησιες!

  6. να ρωτησω γιατι πηγαν βραδιατικα στο σπιτι της και δεν πηγαν τη μερα να παρει τα πραγματα; και αφου λενε πως τους περιμενε γιατι τοτε φοβηθηκε; εμενα αυτο μου δειχνει πως ηθελε να της ασκισει ψυχολογικη βια σαν να της λεει βουλοστο δεν τελιωσαμε μαζι

  7. Είναι ασύδοτοι, κάνουν ότι γουστάρουν και δεν έχουν σε κανένα να δώσουν λόγο…

  8. ΑΥΤΟΙ ΚΑΒΑΛΙΚΕΥΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ !!!!! ΧΑΧΑΧΑΧ
    ΚΑΛΑ… ΑΥΤΟ ΕΙΝΑ ΙΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΩΡΑ ????? ΤΑ ΞΕΝΟΠΗΔΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΛΥΤΡΑ ???
    ΡΕ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ ΡΕ ΜΟΥΛΟΙ ???

  9. Σε παντρεύτηκε μαλακισμένη για να του κρατάς το γραφείο και για το γαμήσι. Και μετά το διαζύγιο δεν απομακρύνθηκε από την πρώην γυναίκα του. Ξέρει όλες τις βρωμιές του αυτή, ίσως και άλλων δικηγόρων. Κάντε τη να τα ξεράσει όλα.

  10. ολα θα ειχαν τελειωσει..αν η δικαοσυνη τον εβαζε φυλακη! φαινεται ο Λυτρας διαφερει απο τους υπολοιπους Ελληνες πολιτες! επισης..ο Λυτρας χωρις χειροπεδες!! γιατι αραγε?? ποιος ειναι τελικα ο Λυτρας? γιατι χωρις χειροπεδες..ενω ολοι οι υπολοιποι με χειροπεδες? Ξεφτυλισμενη Δικαιοσυνη…,που δεν εχει καμια σχεση με την αληθινη δικαιοσυνη..! ΝΤΡΟΠΗ!!!

  11. Αρκετά με την υπόθεση αυτή μας κουρασατε, χεστηκαμε,τα θύματα εδώ είναι οι άνθρωποι που έχουν χάσει τα σπίτια τους όπως γράφετε στο ρεπορτάζ σας και τα παιδιά.

Leave a Response