ΝΕΟ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑ ΤΟΥ ΕΣΥ – Ασθενής με εγκεφαλικό μεταφέρθηκε με φορτηγό σε πλαστική καρέκλα – Άδωνη, όλα καλά;

Κοινοποίηση:
Στιγμιότυπο οθόνης 2025-02-20 220859

Τριτοκοσμικές είναι οι εικόνες που είδαν το φως της δημοσιότητας στην Ξάνθη, σχετικά με την προσπάθεια μεταφοράς μιας γυναίκας που υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο.

Οι εικόνες εκτυλίχθηκαν την Πέμπτη (20.02.2025) στο Κέντρο Υγείας Αβδήρων στην Ξάνθη, και όπως καταγγέλλουν οι συγγενείς της γυναίκας, παρά τις προσπάθειες του προσωπικού του ΚΥ και τις δικές τους, δεν κατέστη εφικτό να έρθει ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ ώστε να μεταφέρει την ηλικιωμένη γυναίκα που είχε υποστεί εγκεφαλικό στο σπίτι της.

Σύμφωνα με το xanthinea.gr, όλα ξεκίνησαν το πρωί της Πέμπτης, όταν η ηλικιωμένη γυναίκα παρουσίασε επιπλοκές στην υγεία της και οι συγγενείς της κάλεσαν στο ΕΚΑΒ ώστε να τη μεταφέρουν στο Νοσοκομείο. Όπως αναφέρουν ωστόσο οι συγγενείς, η απάντηση που έλαβαν ήταν πως δεν υπήρχε διαθέσιμο ασθενοφόρο.

Στο σπίτι της γυναίκας έσπευσε προσωπικό από το ίδιο το Κέντρο Υγείας Αβδήρων, το οποίο παρέλαβε την ηλικιωμένη γυναίκα και τη μετέφερε στο ΚΥ ώστε να υποβληθεί στις απαραίτητες εξετάσεις, υπό τον φόβο ότι περνούσε δεύτερο εγκεφαλικό επεισόδιο.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

Leave a Response