ΝΙΣΑΦΙ ΡΕ ΦΙΛΕ!!! Σε απόγνωση οι τηλεθεατές, προσπαθούσαν να βρουν ένα κανάλι χωρίς Άδωνη!

Κοινοποίηση:
γυξυξμγ

Δύσκολο ήταν το βράδυ των Ελλήνων τηλεθεατών, που θέλουν να παρακολουθήσουν τα αποτελέσματα των αυτοδιοικητικών εκλογών.

Για την ακρίβεια, πήραν φωτιά τα τηλεκοντρόλ, διότι η παρουσία του Άδωνι Γεωργιάδη, έτεινε να είναι συχνότερη και από τις κάρτες με τα αποτελέσματα.

Για του λόγου το ασφαλές, δείτε το χθεσινοβραδινό πρόγραμμα του Άδωνι. Σε λίγο, θα χρειάζεται μία έκδοση σαν την ραδιοτηλεόραση, για να μπορέσει να καλύψει το σύνολο των εμφανίσεων του στα κανάλια…

φδργγφ

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. μαζεψτε τον βλακοβλακα απο το χαζοκουτι .,.,.

    ο πολιτικος λογος του , τα επιχειρηματα του ,και η μαλακια που τον δερνει μονο ζημια προκαλει .,.,

  2. Έχουν καταλάβει ότι με το χαζοκούτι κάνουν την καλύτερη πλύση εγκεφάλου , και την καλύτερη προπαγάνδα . Μετά πέφτουν οι Έλληνες βλάκες σαν τα χαμένα στα σκατά που νομίζουν ότι είναι ζάχαρη . Το να κάνει καμιά εργασία στο γραφείο του δεν έχει, αφού όλοι στον κόκορα τα έχουν φορτώσει . Εξάλλου χρήματα να μαζεύουν στις τσέπες τους θέλουν μόνο, και οι ραγιάδες να πληρώνουν . Αλλά είμαστε έξυπνος … λαός για χαστούκια !!

  3. ΒΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΤΟΞΟΥ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΜΑΝΔΙΑ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΗΤΑΝ ΑΡΝΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΕΡΑΤΑΔΕΣ ΤΥΡΑΝΟΣΑΥΡΟΥΣ

Comments are closed.