ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΒΟΜΒΑ! Ο CEO της ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΑΛΥΚΕΣ Α.Ε μπινελικώνει υπάλληλο – “ΘΑ ΣΕ Γ@ΜΗΣΩ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ”

Κοινοποίηση:
sea-salt-g4c3279618_1920

Τη φωνή του τη γνωρίζει ο κύριος διευθύνοντας σύμβουλος; Είναι δική του ή κάποιου που του μοιάζει; Ο κύριος αυτός πληρώνεται από το ελληνικό δημόσιο και πόσο;

Σύμφωνα με το ηχητικό ντοκουμέντο που μας απεστάλη στο makeleio.gr, φέρεται να ακούγεται ο Αντώνιος Δουμάνογλου να μπινελικώνει υπάλληλο με αισχρό τρόπο. Ακούστε το:

Οι Ελληνικές Αλυκές ΑΕ είναι μια Εταιρεία του Ελληνικού Δημοσίου που ιδρύθηκε το 1988 με πρωταρχικό στόχο την οικονομική εξυγίανση των βιώσιμων αλυκών της χώρας, μέσω εκμηχάνισης και εκσυγχρονισμού της λειτουργίας τους, έτσι ώστε η χώρα σύντομα να καταστεί τουλάχιστον αυτάρκης σε σχέση με τις ανάγκες της σε πρωτογενές αλάτι. Αποτελεί συνέχεια της προγενέστερης ανθούσας Εταιρείας “Αλυκαί Μεσολογγίου ΑΕ”, που με τη σειρά της είχε ιδρυθεί το 1978, ως θυγατρική της ΕΛΕΒΜΕ ΑΕ και κάλυπτε απλώς τη συγκεκριμένη αλυκή της πόλης του Μεσολογγίου.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Που να ακούσετε μεγάλο εφοπλιστές πως βρίζουν αυτό δεν είναι τίποτα

  2. Να πάει να απαυτώσει την μάνα του τον πατέρα του που τον έμαθαν τέτοιους τρόπους και μάλλον τον πηδούσαν αλλά και τα παιδιά του ο λ€χρίτης που παριστάνει με τέτοια φάτσα και τον ΤΣΕΟ.

Comments are closed.