ΝΤΡΑΠΗΚΕ ΚΑΙ Η ΝΤΡΟΠΗ! ΣΕΡΒΙΤΟΡΟΣ ΣΤΗ ΡΟΔΟ ΚΟΛΥΜΠΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ. ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ – ΣΚΛΑΒΟΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ. Η ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΗΤΑΝ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΣ…ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΞΕΦΤΙΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΑΣ (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
Καταγραφή

Οργή προκαλεί βίντεο που κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες στα social media και δείχνει έναν σερβιτόρο σε γνωστό beach bar της Ρόδου να παραδίδει παραγγελία σχεδόν… κολυμπώντας!

Όπως φαίνεται, ο σερβιτόρος κρατώντας τον δίσκο με τα φαγητά μπαίνει στη θάλασσα, με το νερό να φτάνει λίγο πιο κάτω από τον λαιμό για να παραδώσει την παραγγελία στους πελάτες, οι οποίοι βρίσκονται πάνω σε ξύλινη πλατφόρμα.

 

 

 Για το συγκεκριμένο περιστατικό υπήρξε παρέμβαση του υπουργού Εργασίας Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος ανέφερε σε tweet του ότι «θα υπάρξουν οι αναγκαίοι έλεγχοι».

«Για το σχετικό περιστατικό έγινε ήδη επικοινωνία μου με τον ΣΕΠΕ και θα υπάρξουν οι αναγκαίοι έλεγχοι», έγραψε ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

36 Σχόλια

  1. Ο Πακμαν που βράχηκε δήλωσε ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα γιατί τσέπωσε 200 ευρώ φιλοδώρημα. Το πραγματικό ερώτημα είναι γιατί δεν είχανε έναν Έλληνα σερβιτόρο να βάλουνε; Για 200 ευρώ σιγά το στραπάτσο της περιφάνειας του… σερβιτόρος εκατομμυριούχων είναι, και αν έβρεξε τα @@ του, 100 ευρώ για κάθε @ πήρε.

  2. Με τις πλατες της κυβερνησης κανουν ο,τι θελουν οι μεγιστανες των μπαρ.

  3. Αυτός που έχει το μαγαζί αυτό στη Ρόδο έχει και το καφενείο της Βουλής. Αυτό έμαθα αλλά δεν ξέρω αν όντως ισχύει.

  4. Ραγιάδες εσείς, ραγιάδες τα παιδιά σας, ραγιάδες και τα παιδιά των παιδιών σας. Επίκαιρο…. Όσο ποτέ άλλοτε. Αλήθεια, ρε αναρχοκομμουνια και ψευτο νεο εθνικιστες, πού βρίσκεστε; Όλα καλά. Αλλά ξέχασα, οι μεν πρώτοι δεκανίκια της νεοφιλελε δεξιάς, οι δεύτεροι πασχίζουν να μην τους βγάλουν εκτός βουλευτικής μάσας των 7000 μηνιαίως, μέσω εκλογοδικειου. Στης βουλής τα έδρανα, αχ κι εγώ να έκλανα!!!!!

  5. Ο μαλάκας φταίει που έχει βάλει τα καθίσματα μέσα στη θάλασσα. Με ποιο δικαίωμα; Είναι ιδιωτική η θάλασσα;

  6. ΑΜΑ ΕΧΕΤΕ ΑΡΧΙΔΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΕΤΕ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΚΑΙ ΡΙΧΤΕΤΟΥ ΚΑΙ 50 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΠΡΟΣΤΙΜΟ . ΕΤΣΙ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΚΡΑΤΗ .

  7. Την μπλούζα γιατί δεν την βγάζει, για να μην του βάλουν πρόστιμο?

  8. Που εισαι γερο του μωρια ,που εισαι Καποδιστρια που εισαι Αρη Βελουχιωτη ………..

  9. Αν ο σερβιτόρος ήταν Έλληνας ο Αδωνης θα σφύραγε αδιάφορα.

  10. Ο ιδιοκτήτης φταίει που έκανε υπερυψωμενες ξαπλώστρες κι αναγκάζεται ο υπάλληλος να πάει στον πελάτη την παραγγελία.

  11. Αυτές οι άθλιες κατασκευές μέσα στη θάλασσα είναι νόμιμες; οχι; πέφτω από τα σύννεφα

  12. εδω θελω τα αντανακλαστικα του κρατους

  13. μαλλον πακισταν ή μπαγκλαντεζ ειναι ο σερβιτορος..απλως πλενεται ο ανθρωπος
    το κακο ειναι να κοβει σαλατες, πατατες ο ομοεθνης του στην κουζινα και να εχει ηπατίτιδα ή κατι χειροτερο να κολλησουν ολα τα ζωντοβολα στις απλωστρες

  14. Η Κατάντια των επιχειρήσεων δεν έχει όρια!!!
    Αλλά αυτοί είστε!!! Όλοι σας!!! Και οι 300++++
    Η εκμετάλλευση δεν έχει όρια!!!!

  15. Νίκος Παπαναστασίου – Λαλάκης ο εισαγόμενος , 1984 ……………

  16. Ο άλλος που τραβάει, γελάει
    Υποτακτικότητα λοιπόν;…

  17. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΗΗΗΗ ΡΕΕ
    ΤΙ ΘΕΛΑΤΕ ΝΑ ΠΕΙΝΑΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ???? !!!!!!!!! ΚΟΥΜΟΥΝΙΑΑΑ
    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ!!! Κ ΜΕΛΛΟΝ !!!!

  18. Nα τιμωρηθουν παραδειγματικα και οι βλαχοπλούσιοι πελατες που εκμεταλευονται τον αμοιρο σερβιτορο

  19. Δεν είναι κάτι κακό, τη δουλειά του κάνει απλώς. Η χώρα είναι τουριστικός προορισμός και αν θέλει να κρατήσει το τουρισμό και να μην πτωχεύσει πρέπει να ικανοποιεί τα θέλω του τουρίστα.

  20. Κατά τ’άλλα οι Έλληνες δεν πάνε να δουλέψουν… Υπάρχει και λίγο ΦΙΛΟΤΙΜΟ και η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ! Καλά κάνουν όμως όσο δεν τους τα κλείνουν και ακόμη πηγαίνουν πελάτες…

  21. Μετά οι “επιχειρηματίες” της αραχτής και της αρπαχτής κάνουν παράπονα ότι δεν βρίσκουν εργαζόμενους στον τουρισμό ή και την εστίαση, θα κρατήσω το βίντεο και κάθε φορά που θα διαβάζω τέτοιου είδους παράπονα θα το αναρτώ ως απάντηση.

  22. Βγάζετε όλοι τα κομμουνιστικά σας ένστικτα δεν χάνετε ευκαιρία να βρίζετε τους εργοδότες για να ξέρετε ταγάρια και αξύριστες τα μπουρμπουάρ στο συγκεκριμένο μαγαζί για κάθε σερβιτόρο ξεπερνάνε τα 400 ευρώ τη μέρα…

    Ξέρω τώρα Όλα τα κομμουνιστικά λιγούρια ονειρεύονται ποιος θα αρπάξει τον δίσκο Να πάει την παραγγελία

    1. Σιγά μην ξεπερνανε και τα 4000 χιλιάρικα ρε κακομοίρη. Στείλε τα παιδιά σου τοτε

  23. τπ 40% αποφάσισε γαλάζια ανάπτυξη

  24. Στιν Τουρκια στα παραλια τους ψηνουν πιτες σε βαρκακια υπαρχουν βιντεο στο διαδυκτοιο και πλησιαζουν τα κρουαζιεροπλοια και τις πουλαναι τα ειδια χαλια γι αυτο εδω μας θελουν ενα με τα Μογγολια για να ερχονται ολοι οι γυφτοι της οικουμενης να λιαζονται και να πλεον τα ποδια τους στις θαλλασσες μας αφηνοντας ψιχουλα…….

  25. ΟΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΙΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΑΚΡΙΒΟΣ ΤΑ ΕΙΔΙΑ ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΝ ΕΥΡΟΓΚΑΡΣΟΝΙΑ ΕΥΡΟΜΑΓΕΙΡΟΥΣ ΚΑΙ ΕΥΡΟΧΑΜΑΛΙΔΕΣ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΤΟΧΕ ΠΕΙ ΑΛΛΟΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΣΥΜΜΟΡΙΤΗΣ ΚΑΠΕΤΑΝ ΓΙΩΤΗΣ ΣΕ ΟΜΗΛΙΑ ΤΟΥ ΣΤΙΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΠΡΙΝ ΜΑΣ ΜΠΑΣΟΥΝ ΣΤΙΝ ΕΟΚ………..ΠΟΥ ΦΥΣΙΚΑ ΑΥΤΟΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΟΝ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑΙ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΗΞΕΡΑΙ ΔΕΝ ΠΑΡΑΓΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΕ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΜΑΣ ΦΕΥΓΟΥΝ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΜΕΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΚΑΤΙ ΤΕΤΤΟΙΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΠΕΡΕΙΜΑΙΝΟΥΝ……..Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΕΝΟΣ ΕΝΔΟΞΟΥ ΚΑΠΠΟΤΕ ΛΑΟΥ

  26. Καλά δεν το συζητάμε για την απίστευτη εκμετάλλευση των εργαζομένων στον τουρισμό αλλά συγνώμη κιόλας όλα αυτά τα ζωαδια-πελατες που πάνε κ ξαπλώνουν τον καλοθρεμμενο κ#λο τους πάνω σε ξαπλώστρες που είναι μέσα στη θάλασσα πως δέχονται αυτό που συμβαίνει με τον υπάλληλο; Τους φαίνεται νορμάλ;;;; Δεν ντρέπονται κ μόνο που ξάπλωσαν τους κ#λους τους εκεί;;;;;

  27. Οντως…. πρωτοτυπο…marketing! Σε λιγο θα παραδινονται παραγγελιες στα….τεσσερα και με κοκκαλο στο στομα! Στοιχειωδης αξιοπρεπεια?

  28. Και μετα ρε animals δεν βρισκετε προσωπικο εεεε ?????

  29. ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΔΟΥΛΟΠΡΕΠΕΙΑ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΤΙΣ ΓΝΩΣΤΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ!!

Comments are closed.