ΝΤΡΟΠΗ και ΑΙΣΧΟΣ! Βανδάλισαν προτομές Μακεδονομάχων στην Έδεσσα – «Οργανωμένη επίθεση, έγινε σε δύο διαφορετικά σημεία που απέχουν 20 χλμ μεταξύ τους – Τι αναφέρει ο Δήμαρχος

Κοινοποίηση:
10116

Θλίψη και οργή πρoκαλούν οι εικόνες των βανδαλισμένων προτομών των Μακεδονομάχων Καπετάν Άγρα και Αντώνη Μίγγα, τόσο στο Πάρκο Καταρρακτών, όσο και στο μνημείο του χώρου όπου μαρτύρησαν οι ήρωες, κοντά στον οικισμό της Καρυδιάς, στην Έδεσσα.

Άγνωστοι έσπασαν τις προτομές των ηρώων που έδωσαν τη ζωή τους για την πατρίδα και την απελευθέρωση της Μακεδονίας, προκαλώντας θλίψη και οργή. Οι έρευνες της Αστυνομίας για τον εντοπισμό των δραστών είναι σε πλήρη εξέλιξη ενώ οι εργασίες αποκατάστασης από την πλευρά της δημοτικής αρχής ξεκίνησαν ήδη από σήμερα, όποτε διαπιστώθηκαν οι βανδαλισμοί.

Για «οργανωμένη καταστροφή» έκανε λόγο μιλώντας στον Focus FM και στη δημοσιογράφο Θεοδώρα Απότα δήμαρχος Έδεσσας, Δημήτρης Γιάννου, τονίζοντας ότι «έγινε σε δύο διαφορετικά σημεία που απέχουν 20 χλμ μεταξύ τους».

Ακούστε εδώ όλα όσα είπε:

Δείτε φωτογραφίες:

  

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. Ας το χωνέψουν κάποιοι η Μακεδονία ήταν είναι και θα είναι κομμάτι του ελληνικού κόσμου, οι απομιμήσεις και οι απάτριδες ας πιούνε ξύδι

  2. καργιόληδες αριστεροί σας πονάνε ακόμα και νεκροί!

  3. Πρέπει να αφανιστούν τα συναισθήματα μίσους κ μαζί τους βεβαίως αυτά τα εντεχνα μαρμαρολιθαρια.Οι Μακεδονες είναι πλέον φίλοι μας.Η δική μας πολεμική αεροπορία φυλάει τον εναέριο χώρο τους.Τι άλλο να μας δώσουν οι άνθρωποι?

  4. Η ΧΩΡΑ ΕΝ ΕΤΗ 2022 ΔΕΝ!!!! ΕΧΕΙ ΑΠΟΚΟΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟΠΟΙΗΘΕΙ, ΑΚΟΜΑ!!!!

  5. Έχουμε πάρα πολλούς Βαλκάνιους μπατιροτουριστες στους καταρράκτες Ρουμάνους, βουλγαρους και φυσικά πολλούς γυφτοσκοπιανους…

  6. ουυυυυυυυυυσσσσσσσττττ ρεεεεεεεεεεεεεεεεε
    ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΑ ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΑ ΚΟΥΜΟΥΝΙΑ.
    ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΟΥΥΥΥΥΥΣΣΣΣΣΣΤΤΤΤΤΤΤ

  7. συμφωνία των Πρεσπών και πράσινα άλογα …. αριστεράντζες του κερατά, που δε μπορούν να χωνέψουν την κεφάλα του δηλωσία άρη να κρέμεται στην πλατεία των Τρικάλων …. στο Βίτσι και στο Γράμμο, σας θάψαμε στην άμμο κομμούνια, να γ@μήσω την αριστερά σας τομάρια …..

  8. Ως εδώ έχουμε επίσημα πόλεμο βρισκόμαστε σε πόλεμο δεν μπορούμε οι Έλληνες οι Ορθόδοξοι να καθόμαστε πλέον με σταυρωμένα χέρια ,τον τιμιο Σταυρό τον κουβαλάμε πάνω μας και πάντα προσευχομαστε θα συνεχίσουμε το έργο των προγόνων μας …Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ !!!!
    ΖΗΤΩ Η ΑΙΩΝΙΑ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΛΛΑΣ !!!
    ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Ή ΘΑΝΑΤΟΣ !!!!!

Comments are closed.