ΝΥΧΤΑ ΑΓΩΝΙΑΣ ΣΕ ΡΟΔΟΠΗ ΚΑΙ ΒΟΙΩΤΙΑ! ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΔΥΣΚΟΛΗ ΝΥΧΤΑ ΜΕ ΠΥΡΙΝΑ ΜΕΤΩΠΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΧΩΡΑ! ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΡΝΗΘΑ!

Κοινοποίηση:
φωτια

Μια ακόμα δύσκολη νύχτα, με πύρινα μέτωπα σε όλη τη χώρα, έχουν μπροστά τους όλοι όσοι επιχειρούν για την κατάσβεση των πυρκαγιών αλλά και οι κάτοικοι των περιοχών που βλέπουν τη φωτιά να πλησιάζει απειλητικά προς το μέρος τους.

Ιδιαίτερα δύσκολη δείχνει η κατάσταση για 5η συνεχόμενη ημέρα στον Έβρο. Τα μεγάλα μέτωπα της Δαδιάς και της Αλεξανδρούπολης έχουν ενωθεί επί της ουσίας σε ένα, προς την πλευρά της Ροδόπης. Οι δυνάμεις της πυροσβεστικής δίνουν αγώνα για να μην περάσει η φωτιά από συγκεκριμένα σημεία, όπου θεωρούν ότι αν αυτό συμβεί θα είναι εξαιρετικά δύσκολο να ελεγχθεί.

Την ίδια ώρα, στη Βοιωτία μεγάλες αναζωπυρώσεις έχουν προκαλέσει νέα προβλήματα με το 112 να ηχεί ξανά για να εκκενωθούν οι οικισμοί Ζάλτσα και Στείρι. Νωρίτερα, η φωτιά πέρασε από το μοναστήρι του Όσιου Λουκά, προκαλώντας καταστροφές σε ιστορικό κτήριο του προστατευόμενου από την UNESCO μνημείου.

Σε καλύτερη κατάσταση, ωστόσο, είναι η φωτιά στην Πάρνηθα. Τα εναέρια μέσα επιχείρησαν ρίψεις με επιβραδυντικό υγρό μέχρι την τελευταία στιγμή με αποτέλεσμα να βελτιωθεί αισθητά η εικόνα του μετώπου. Αυτό, βέβαια, δεν σημαίνει πως δεν βρίσκονται άπαντες σε κατάσταση συναγερμού καθώς η κάθε αναζωπύρωση μπορεί εκ νέου να προκαλέσει πύρινη λαίλαπα με ανυπολόγιστες συνέπειες.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Πάρτε το χαμπάρι!!! Θέλουν να μουσουλμανηθει η Ελλάδα το καταφεραν στο κέντρο της Αθήνας στα νησιά και επετε συνέχεια…αν ο κόσμος δεν ξεσηκωθεί το τέλος θα είναι πολύ κοντά…ηδει το οξυγονο τελειώνει …και η ΜΎΚΟΝΟΣ γλενταει

  2. Μονο εναν ξεσηκωμο χρειαζωμαστε για να τους παρει ο διαολος .Πρεπει απο χθες να υπαρξουν παρετησεις απο τις ηγεσιες τις αστυνομιας πυροσβεστηκης στρατου και αεροποριας γιατι υπεκηψαν στις ποιο προδοτικες εντολες τις υποδουλης κυβερνησης αφηνωντας την χωρα ερμεο στα κεφια των μεγαλων ξενων αφεντικων Οσο για τους 300 τσεκουρι και αιμα στον τοιχο για εκτελεση για προδωσια τις χωρας. Σηκωθητε απο τους καναπεδες γιατι θα τους καψουν και αυτους και δεν θα εχετε να κατσετε

  3. Αν κάτσει κάποιος και μελετήσει πόσοι Έλληνες xάθηκαν από τα μνημόνια την πείνα τις αυτοκτονίες τις πλημμύρες τις φωτιές τα εμβόλια κτλ θα καταλάβει ότι ο πόλεμος στην Ουκρανία είναι απλά λούνα παρκ.Ετσι απλά μόνο το Μάτι και το τραίνο είναι 200 άτομα.Σε δύο μόνο περιπτώσεις που είναι απλά σταγόνα στον Ωκεανό συν 16.000 άτομα που αυτοκτόνησαν τα οποία οι 300 προδότες τα βάπτισαν ως 1.000 συν τους χιλιάδες από τα μπόλια αντιλαμβάνεστε ότι πρόκειται για κανονικό πόλεμο της ΠΟΥΤΑΝΑΣ Νέας Τάξης εναντίων του Ελληνισμού.

  4. Ανεξέλεγκτες εδώ και μέρες
    τα προηγούμενα έτη υπήρχαν 4-5 καναντέρ σε σειρά που έσβηναν τις φωτιές στην γέννηση τους τώρα δεν πετάει κανενα ούτε για δείγμα έλεγαν το πρωί στο Σκάϊ μπαρούφες ότι φταίει το ανάγλυφο τις Πάρνηθας και δεν μπορούν να πετάξουν,τα έφαγε η κλιματική αλλαγή; Κάποιος πρέπει να απαντήσει, γιατί έμεινε η χώρα στο έλεος του Θεού Μητσοτάκη.

Comments are closed.