Νέα Κίος: Οργή από τους κάτοικους για το θάνατο 38χρονης από αυτοκίνητο που οδηγούσαν Ρομά

Κοινοποίηση:
38xroni-nea-kios

Νέα αποκαλυπτικά ντοκουμέντα έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με τις συνθήκες θανάτου της 38χρονης μητέρας των δύο παιδιών, Νάντιας Καλογεροπούλου, σε δρόμο της Νέας Κίου.

Το αυτοκίνητο των Ρομά που προκάλεσε το δυστύχημα και που μετέτρεψε σε άμορφη μάζα το αυτοκίνητο της 38χρονης, έτρεχε με 170 χιλιόμετρα, ενώ σύμφωνα με κατοίκους της περιοχής, οι Ρομά εκείνο το πρωί έκαναν κόντρες.
Αντιδράσεις από την τοπική κοινωνία
Το συγκεκριμένο δυστύχημα έχει προκαλέσει αναταραχή σε ολόκληρη την περιοχή, καθώς οι κάτοικοι δηλώνουν αγανακτισμένοι από την απουσία της Πολιτείας.

Οι κάτοικοι «βράζουν» και παρά το ότι την Κυριακή διοργανώθηκε συγκέντρωση διαμαρτυρίας και έχουν προχωρήσει σε κάθε είδους ενέργειες, καταγγέλλουν αδιαφορία.

Με ταχύτητα 170 χιλιομέτρων
Το ατύχημα που σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής 11η Οκτωβρίου, καταγράφηκε σε κάμερα ασφαλείας, με την ανάλυση να αποδεικνύει ότι το αυτοκίνητο των Ρομά είχε αναπτύξει – σύμφωνα με το Live News του Mega – την ταχύτητα των 170 χιλιομέτρων. Γεγονός που μετέτρεψε σε προδιαγεγραμμένη τραγωδία τη σύγκρουση με δύο άλλα διερχόμενα οχήματα και τον θάνατο της μητέρας των δύο παιδιών.

Η άτυχη γυναίκα πήγαινε για δουλειά με το αυτοκίνητό της, όταν τη χτύπησε πλαγιομετωπικά το αυτοκίνητο που έκανε προσπέραση, μπαίνοντας στο αντίθετο ρεύμα.

Παρά την προσπάθεια του οδηγού να πατήσει φρένο, όταν αντιλήφθηκε το άλλο όχημα, αυτό δεν ήταν δυνατό με αποτέλεσμα τη σφοδρή σύγκρουση.
«Δεν υπήρχαν περιθώρια αντίδρασης, το φρενάρισμα ήταν αδύνατο να αποτρέψει το ατύχημα» ειπώθηκε χαρακτηριστικά, από τον οδηγό του δεύτερου οχήματος, που πρώτος διαπίστωσε τον θάνατο της συγχωριανής του.

Εκτός ελέγχου οι κατάσταση με τους Ρομά

Κάτοικοι στη Νέα Κίο, μιλώντας στο Star, καταγγέλλουν αύξηση της εγκληματικότητας. «Η κατάσταση έχει ξεφύγει. Έχουμε μεγάλο πρόβλημα με τους Ρομά. Κάθε βράδυ έχουν συγκεκριμένα σημεία που βάζουν κόντρες. Κάθε βράδυ πέφτουν πυροβολισμοί». Οι κάτοικοι διαμαρτύρονται συχνά αλλά νιώθουν ότι η Πολιτεία κωφεύει.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ. Κ ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ-ΚΑΤΑΛΑΒΕ.
    ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΦΥΛΕΤΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ …ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΠΛΕΟΝ ΕΚΕΙ.. ΑΛΛΑ… ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ-ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ-ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΗ…. χαχαχα
    γιαυτο γελαω…. γιατι δεν εινα ιδυνατον να κανουν κατι αυτοι που πιστευουν.
    οποιοσ καταλαβε-καταλαβε.

  2. Το να καταγγέλλουμε συνεχώς χωρίς να τους ελέγχει η αστυνομία σημαίνει ότι πάλι στα ίδια κλάματα θα είμαστε αμέσως από την επόμενη, εδώ στην Θεσσαλονίκη πάνε τα βράδια και κοιμούνται μέσα στα νοσοκομεία τους έχω πιάσει να ξυπνάνε μέσα στο ιπποκράτειο 7 το πρωί που πήγαινα να δώ τους δικούς μου….οδηγούν χωρίς ασφάλεια και χωρίς δίπλωμα και με αμάξια που αν τα οδηγούσαμε εμείς θα μας γράφανε κατευθείαν…για ποια αντίδραση μιλάμε τότε για την μετά εγκλήματος σκηνή…όλοι χωρίς δουλεία παίρνουν και επιδόματα και δουλεύουν καθημερινά μαύρα…Οι άνθρωποι απλά δεν θέλουν να ενταχθούν αλλιώς θα προσπαθούσαν άλλα αυτοί είναι όπου θέλουν έξυπνοι και όπου οφείλουν να αλλάξουν χαζοί. βρίσκουν και κάνουν, στην δε Λαμία τους δέρνουν κιόλας στους δρόμους και κανείς δεν μιλάει .

  3. Το βρομά από αύριο θα κυκλοφορεί ελεύθερο,αλλά τα 2 ορφανά της άτυχης γυναίκας δεν θα ξαναδούνε την μαμά τους,ως πότε οι σκατόγυφτοι θα σκοτώνουν Έλληνες;

Leave a Response