Νέα Μάκρη: Ο 19χρονος τραυματίας της επίθεσης με μαχαίρι αποκαλύπτει – «Έχουμε κόντρα για μια κοπέλα»

Κοινοποίηση:
maxairi

Μαχαιρωμένος στην κοιλιακή χώρα κατέληξε ένας 19χρονος από την Νέα Μάκρη, που ενεπλάκη σε αιματηρό καβγά με έναν 26χρονο, για τα «μάτια» μιας γυναίκας.

«Όλα ξεκίνησαν από μια κοπέλα και από τότε έχουμε κόντρα. Μου έχει ξαναεπιτεθεί έχοντας μαζί του παρέα με πτυσσόμενα γκλοπς και σιδερογροθιές» ανέφερε αρχικά ο 19χρονος.

Και συνέχισε: «Αυτή τη φορά όμως, την ώρα που πάρκαρα απέναντι από εκεί που δούλευε, έβγαλε ένα μαχαίρι πριονωτό 25 εκατοστά λάμα και με χτύπησε. Με αιμορραγία με πήγε ένας φίλος στο Κέντρο Υγείας Νέας Μάκρης και μετά με ασθενοφόρο με μετέφεραν στο νοσοκομείο».

Από την πλευρά της, η μητέρα του 19χρονου αποκάλυψε τι της είπε ο γιατρός. «Ο γιατρός μου είπε κατά λέξη ότι για 3 χιλιοστά πάνω από την κοιλιά του να χτυπήσει ζωτικό όργανο… έχει βγει από θαύμα και αν δεν ήταν τόσο καλά γυμνασμένος, δεν θα του μιλάγαμε, γιατί οι κοιλιακοί του τον εμπόδισαν να μην προχωρήσει».

Επίσης, στον ΑΝΤ1 μίλησε ο Απόστολος Λύτρας, δικηγόρος 19χρονου θύματος. «Είναι δεδομένο ότι πρόκειται για απόπειρα ανθρωποκτονίας, δηλαδή ο δράστης είχε τέτοια πρόθεση γιατί έβγαλε από πάνω του ένα μαχαίρι μεγάλης διάστασης».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

Comments are closed.