Νέα Φιλαδέλφεια: Βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή που η κολώνα σπάει και τραυματίζει 14χρονη

Κοινοποίηση:
gffgfgf

Βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή που πέφτει η κολώνα στο έδαφος, τραυματίζοντας μία 14χρονη στη Νέα Φιλαδέλφεια, έρχεται στο φως της δημοσιότητας.

Στα βίντεο που παρουσιάζει η εκπομπή «Live News» διακρίνεται η κολώνα να πέφτει αφότου περνάει το τρόλεϊ, ενώ περαστικοί, μαζί και το ανήλικο κορίτσι, βρίσκονται σχεδόν από κάτω.

Ανακοίνωση ΟΣΥ για το ατύχημα με το τρόλεϊ

Η Ο.ΣΥ. Α.Ε., αναφορικά με το ατύχημα που προκλήθηκε –σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις- από εκτροχιασμό κεραιών τρόλεϊ και πτώση μεταλλικού ιστού στην οδό Σμύρνης και Φωκών στη Νέα Φιλαδέλφεια με αποτέλεσμα να τραυματίσει ευτυχώς ελαφρά μια 14χρονη, εκφράζει την αμέριστη συμπαράστασή της στους οικείους της.

Στελέχη της Εταιρίας μας από την πρώτη στιγμή βρίσκονται σε διαρκή επαφή μαζί τους καθώς και με το ιατρικό προσωπικό του νοσοκομείου στο οποίο μεταφέρθηκε η ανήλικη. Με εντολή της Διοίκησης έχει ήδη συσταθεί Τεχνική Επιτροπή για την άμεση διερεύνηση του συμβάντος.

Το χρονικό

Ατύχημα σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης (4/9) στη Νέα Φιλαδέλφεια, όταν ένα τρόλεϊ προσέκρουσε σε κολώνα, με αποτέλεσμα να τη ρίξει και να τραυματιστεί ένα παιδί 14 ετών.

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες του iEidiseis, το περιστατικό σημειώθηκε στη Λ. Δεκελείας και Φωκών, όπου το τρόλεϊ -υπό αδιευκρίνιστες για την ώρα συνθήκες- συγκρούστηκε με κολώνα, η οποία κατέληξε στο ανήλικο παιδί τραυματίζοντάς το.

Λόγω του ατυχήματος, διεκόπη προσωρινά η κυκλοφορία των οχημάτων στην οδό Φωκών, από το ύψος της Λ. Δεκελείας, στο ρεύμα προς Νέα Ιωνία.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response