Νέα Φιλαδέλφεια: Καρέ καρέ η καταδρομική επίθεση στον 29χρονο οπαδό της Ένωσης

Κοινοποίηση:
aek-mxalis

Γροθιά στο στομάχι είναι οι σοκαριστικές λεπτομέρειες που βγήκαν στο φως από τη δολοφονική επίθεση που δέχτηκε χθες (7.8.2023) έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ από χούλιγκανς της Ντινάμο Ζάγκρεμπ, ο άτυχος 29χρονος οπαδός της Ένωσης, ο Μιχάλης, ο οποίος έχασε τη ζωή του.

Ο οπαδός της ΑΕΚ δέχτηκε μαχαιριά από τους αιμοσταγείς χούλιγκανς της Ντινάμο Ζάγκρεμπ. Το χτύπημα τον πέτυχε σε αρτηρία στο μπράτσο και του προκάλεσε ακατάσχετη αιμορραγία. Ο τραυματισμός ήταν μοιραίος και προκάλεσε το θάνατό του, λίγο μετά στο νοσοκομείο όπου είχε μεταφερθεί.

Σαν να μην έφτανε αυτό όταν ο 29χρονος οπαδός της ΑΕΚ έπεσε στο έδαφος, άλλοι χούλιγκανς της Ντινάμο Ζάγκρεμπ πήγαν από πάνω του και τον χτυπούσαν με ρόπαλα στο κεφάλι.

Ήταν μια καταδρομική επίθεση θανάτου. Εκατοντάδες οπαδοί της ΑΕΚ που ήταν στο σημείο, άρχισαν να τρέχουν πανικόβλητοι για να σωθούν. Ένας από τους Κροάτες βγάζει το μαχαίρι και το καρφώνει στο μπράτσο του 29χρονου οπαδού της ΑΕΚ.

Η κοφτερή λεπίδα, βρίσκει αρτηρία και η αιμορραγία είναι ακατάσχετη. Ο Μιχάλης από την Ελευσίνα, σωριάζεται πνιγμένος στο αίμα στο οδόστρωμα. Την ίδια στιγμή κάποιοι άλλοι χούλιγκανς της Ντινάμο Ζάγκρεμπ τον χτυπούν με ρόπαλα στο κεφάλι.

Ο νεαρός μεταφέρεται στο νοσοκομείο όπου λίγη ώρα αργότερα πεθαίνει.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: